CELEBRITIES

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πήρε θέση στην κόντρα μεταξύ Μαρίας Ελένης και Μάρθας Κουτουμάνου

NDP

Σου μιλήσαμε πρόσφατα για το ζήτημα που έχει προκύψει μεταξύ των δύο κορών της Ζωής Λάσκαρη, Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και Μάρθας Κουτουμάνου οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα λύσουν τις διαφορές τους για την περιουσία της ηθοποιού στο δικαστήριο. Αυτή τη φορά μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

Μπορείς να θυμηθείς όλη την υπόθεση παρακολουθώντας το παρακάτω video.

Διάβασε κι αυτό: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Μάρθα Κουτουμάνου: Ανταλλαγή εξωδίκων για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βγήκε να μιλήσει δημόσια για το θέμα, μετά την δημοσιοποίηση των εξωδίκων, και όπως αποκάλυψε η κόρη που απέκτησε με τη Ζωή Λάσκαρη, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ορίστηκε προσωρινή διαχειρίστρια της περιουσίας της μητέρας της. «Μετά τον θάνατο, έγινε η διανομή -με τη δική μου παρουσία- όλων των πραγμάτων μεταξύ των παιδιών Μαρίας Ελένης και Μάρθας ηρεμότατα και ωραιότατα. Η κάθε μία επέλεγε τι θέλει να πάρει από τα αντικείμενα, τα ρούχα και με απόλυτη συμφωνία προχώρησε αυτή η διανομή. Όλα αυτά που λέγονται ότι άλλαξε η συμπεριφορά απέναντί της είναι ένα χονδροειδέστατο ψεύδος!», είπε κατηγορηματικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αναφερόμενος στο τέλος στην παρέμβαση εξαδέλφης των δύο κοριτσιών στην ίδια εκπομπή. «Είναι εξαδέλφη αλλά δεν είχε μεγάλη σχέση με την οικογένεια» δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, καθώς το συγγενικό τους πρόσωπο είχε τονίσει στην εκπομπή πως: «Αμέσως μετά τον θάνατο της Ζωής τις επόμενες ημέρες άλλαξαν όλοι συμπεριφορά απέναντι στη Μάρθα. Και ο τρόπος που της συμπεριφέρθηκαν και αυτή την ιστορία με τα εξώδικα την ξεκίνησε η Μαρία Ελένη και όχι η Μάρθα. Η Μάρθα δεν ήθελε να βγει αυτή η ιστορία στα κανάλια και ήθελε να λυθεί και να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Της έδωσε κλειδιά των αποθηκών που είχε μέσα η Ζωή ρούχα, η Μαρία Ελένη πήγε και τα σήκωσε όλα». Όλα τα παραπάνω από την πλευρά του πατέρα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου χαρακτηρίστηκαν ψεύδη.

«Την Μάρθα Κουτουμάνου και την κόρη της τη Ζένια Μπονάτσου τις μεγάλωσα σαν κόρη μου και εγγονή μου γιατί τις αγαπούσα και τις αγαπώ. Μετά τον θάνατο της Ζωής όλα έγιναν με απόλυτη τάξη. Η συμφωνία ήταν να αδειάσει το ταχύτερο δυνατό το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να μπορέσει ή να πωληθεί ή να μισθωθεί. Το σπίτι ανήκει εξίσου και στις δύο, εγώ αποποιήθηκα. Δυστυχώς, η Μάρθα αποφάσισε τελικά να μείνει στο σπίτι και όχι μόνο αυτό, επί 2 ολόκληρα χρόνια αρνείται να δώσει τα κλειδιά στην άλλη ιδιοκτήτρια που είναι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Γι’ αυτό και αναγκάστηκε η Μαρία Ελένη να καταφύγει στο δικαστήριο γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει οξύτητα πηγαίνοντας στο σπίτι που είχε κάθε δικαίωμα να πάει. Το δικαστήριο προ ημερών την διόρισε προσωρινή διαχειρίστρια και υποχρέωσε την πλευρά της Μάρθας να παραδώσει τα κλειδιά, το οποίο υποτίθεται ότι θα γίνει αύριο, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια. Η συμπεριφορά της Μάρθας τα δύο τελευταία χρόνια είναι τουλάχιστον ανεξήγητη! Ακόμα και τους πίνακες τους χαρίσαμε στη Μάρθα. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οικονομικές, οι οποίες θα επιλυθούν με την πώληση του ακινήτου», ανέφερε στη συνέχεια ο ποινικολόγος.

Διάβασε επίσης:  Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η σύλληψη του πατέρα της και οι ψυχρές σχέσεις με την αδερφή της και τη Ζένια Μπονάτσου

Για το θέατρο της Ζωής Λάσκαρη σημείωσε: «Η Ζωή Λάσκαρη είχε επιλέξει τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου να είναι στο θέατρο, μαζί είχαν παίξει το πρώτο έργο. Η Μάρθα Κουτουμάνου ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για το θέατρο. Από μικρή η Μαρία Ελένη το παρακολουθούσε, η Ζωή μαζί με τη Μαρία Ελένη πήγαινε στο θέατρο. Η Μάρθα με τη Ζένια Μπονάτσου, την αγαπημένη της κόρη που με αποκαλόύσε πάντοτε παππού, μεγάλωσαν όλα αυτά τα χρόνια στο Πόρτο Ράφτη. Τη φιλοξενούσαμε, εκεί έμενε, εκεί κοιμόταν, εκεί έτρωγε, δεν προσέφερε τίποτε απολύτως οικονομικά, δεν εργαζόταν, δεν μπορούσε. Συνεπώς, με αγάπη τη μεγάλωσα σαν τέταρτο παιδί μου, όπως και τη Ζένια σαν εγγονή μου. Μάλιστα, η Ζωή είχε και ένα διαμέρισμα στην οδό Ομήρου που ανήκει και στα δύο κορίτσια και η Μαρία Ελένη πρότεινε να εγκατασταθεί εκεί η Ζένια για να είναι στο κέντρο της Αθήνας κι εγώ δαπάνησα ένα πολύ σημαντικό ποσό για να επισκευαστεί το σπίτι, το οποίο είχε πολλά προβλήματα. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έμενε σε άλλα σπίτια που νοίκιαζε κατά καιρούς. Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη μέναμε η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Κουτουμάνου, η Ζένια Μπονάτσου κι εγώ. Η διανομή έγινε με απόλυτη τάξη και ησυχία και πολλές μέρες ήταν παρών ο κοινός φίλος των κοριτσιών, Μάκης Σούλης. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν η Μάρθα αποφάσισε να μείνει στο σπίτι και αρνούταν για δύο ολόκληρα χρόνια να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στη συνιδιοκτήτρια αδελφή της».

 

Το επόμενο επεισόδιο σε αυτή την οικογενειακή κόντρα, ελπίζουμε να είναι ιδιωτικό και φιλειρηνικό.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency