CELEBRITIES

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο πανύψηλος γιος της μόλις έκλεισε τα 17. Οι δημόσιες ευχές

Instagram.com/dorettapapadimitriou_official

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη. Ο 21 ετών Διονύσης μπήκε πρώτος στη ζωή τους και ακολούθησε ο Φίλιππος, που την Πέμπτη, 23 Μαρτίου έγινε 17 ετών. Για τη διάσημη μητέρα του, αυτή ήταν μία πραγματικα ξεχωριστή ημέρα, που θέλησε να σηματοδοτήσει με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράστηκε τις ευχές της για τον γιο της μέσα από ένα Instagram Story της και μαζί δημοσίευσε και μία κοινή τους φωτογραφία. Σε αυτήν, ο Φίλιππος την αγκαλιάζει. Πέρα από την τρυφερή τους σχέση, αυτό που ξεκάθαρα παρατηρείς στη φωτογραφία τους είναι το ύψος του. Ο 17χρονος Φίλιππος Πηλαδάκης είναι ένα πανύψηλο αγόρι.

Ντορέττα Παπαδημητρίου γιος Instagram.com/dorettapapadimitriou_official

«Χρόνια πολλά φωτεινό αστέρι μου! Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος. Να ζεις με χαρά και αγάπη. Χαρά και αγάπη να σκορπάς και σε όλους γύρω σου. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τη καρδιά μου, που σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι αυτός ο άνθρωπος που είσαι. Σε λατρεύω παιδί μου», έγραψε η περήφανη μαμά, Ντορέττα Παπαδημητρίου, στο Instagram Story τους, συνοδεύοντας την κοινή τους φωτογραφία με το πιο γλυκό αίσθημα και τις πιο ουσιαστικές ευχές. Χαρά, αγάπη και αυθεντικότητα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει χτίσει μία σχέση αγάπης και κατανόησης με τους γιους της. Γι’ αυτή τη σχέση είχε μιλήσει σε συνέντευξή της, στην περίοδο της πανδημίας του Covid- 19 όταν ζούσε 24 ώρες το 24ωρο με τους δύο έφηβους ακόμα τότε, γιους της.

«Είναι πολύ συνεργάσιμα κι ώριμα παιδιά, έχουν κατανοήσει όλη την κατάσταση και είναι πραγματικά τα φιλαράκια μου μέσα στο σπίτι, περνάμε πολύ ωραία. Μου έχει δοθεί κι εμένα ο χρόνος που δεν είχα πριν, να είμαι ακόμα περισσότερο μαζί τους. Τα παιδιά είναι ανεξάρτητα πια, αλλά έχουμε περισσότερο χρόνο να κάνουμε πράγματα παρέα», σημείωνε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Απομακρύνονται από τη μαμά, όπως είναι το φυσικό, το φυσιολογικό. Ανέκαθεν ήταν αυτός ο στόχος μου, σε σχέση με τα παιδιά, να τους μεγαλώσω με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν τη δύναμη να πατήσουν στα πόδια τους και ν’ ανοίξουν τα φτερά τους. Θέλω τα αγόρια μου να γίνουν δύο άντρες ανεξάρτητοι, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, στις επιλογές και στο αποφάσεις τους, αλλά ταυτόχρονα, επειδή είμαστε πολύ της αγκαλιάς, δεν έχουν χάσει αυτή την τρυφερότητα απέναντι στη μαμά τους», πρόσθετε τότε η ηθοποιός.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντούσε και στο αν οι γιοι της μοιράζονται με εκείνη τις προσωπικές τους υποθέσεις, τα φλερτ, τις πρώτες σχέσεις τους. «Κουβεντιάζουμε, τα λένε, τους αφήνω να μου τα πουν όταν θέλουν, γιατί αν πάω να τους ρωτήσω εγώ κάτι, δεν θα μου πουν τίποτα. Έρχεται η στιγμή που έρχονται μόνοι τους όταν θέλουν και θα μου πουν.

Δεν έχω τη διάθεση να τα ξέρω όλα, ούτε είμαι η μαμά που θα ψάξω για να μάθω, σέβομαι την ιδιωτικότητά τους, την προσωπική τους ζωή. Ελπίζω να έχουν τις βάσεις που χρειάζονται, θέλω να είναι άντρες με “Α” κεφαλαίο, να μην είναι μωρά, να είναι κύριοι. Δεν γίνεται να μου τα πουν όλα, κι εγώ στους γονείς μου δεν τα έλεγα όλα», τόνιζε μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν.