CELEBRITIES

Νόνη Δούνια: Ο γιος της έγινε 17 ετών και της μοιάζει πολύ

Instagram.com/noni_dounia

Ποια είναι τα πρώτα χαρακτηριστικά που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι το ονοματεπώνυμο Νόνη Δούνια; Στοιχηματίζω πώς οι λέξεις έντονα φρύδια, μαύρα μάτια, σαρκώδη χείλη σχηματίστηκαν στο μυαλό σου. Τώρα πια αυτές οι λέξεις θα σχηματίζονται στο μυαλό σου κι όταν σκέφτεσαι το όνομα του γιου της, Στάθη.

Ο Στάθης Μουρατίδης έγινε 17 ετών και με αυτή την αφορμή, η μητέρα του, Νόνη Δούνια, μοιράστηκε μία φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μαζί μοιράστηκε και τις τρυφερές της ευχές για εκείνον.

«Χρόνια πολλά Στάθη μας! Εύχομαι να έχεις πάντα υγεία και καλοτυχία, να συνεχίζεις να φωτίζεις τον κόσμο γύρω σου, να είσαι ευτυχισμένος με ό,τι κάνεις στη ζωή σου, να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε εκτιμούν, σε αποδέχονται, σε σέβονται, σε αγαπούν και το ίδιο να κάνεις κι εσύ. Μην πάψεις ποτέ να ονειρεύεσαι», έγραψε η Νόνη Δούνια βάζοντας υποψηφιότητα για τις καλύτερες ευχές γενεθλίων γονιού προς παιδί.

Όπως διαπίστωσες στα λόγια που μοιράστηκε η πολιτικός και πρώην μοντέλο και ηθοποιός, με τον Στάθη έχουν χτίσει μια υπέροχη σχέση ελευθερίας, αποδοχής και στήριξης. Όπως μάλλον διαπιστώνεις στη φωτογραφία τους, η Νόνη Δούνια και ο Στάθης μοιάζουν εξαιρετικά μεταξύ τους.

Η Νόνη Δούνια είναι ζευγάρι με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη από το 2002. Μαζί έχουν αποκτήσει τον Στάθη και τη Ρία, τα δύο τους παιδιά με τα οποία η Νόνη Δούνια ουκ ολίγες φορές αναρτά φωτογραφίες στα social media. Η Νόνη Δούνια έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι τα παιδιά της είναι η προτεραιότητά της.

Σε παλιότερες συνεντεύξεις της, όσο τα παιδιά της βρίσκονταν στις πρώτες τάξεις του σχολείου σημείωνε ότι ανελλιπώς ακολουθεί το πρόγραμμά τους θέλοντας να είναι δίπλα τους σε όλα. Σημείωνε επίσης ότι δεν διστάζει να γίνεται αυστηρή μαζί τους, προκειμένου να τους θέσει όρια. «Μια φορά τον έχω πιάσει να μου λέει ψέματα», έλεγε σε τηλεοπτική της συνέντευξη για τον γιο της Στάθη όταν εκείνος ήταν μικρότερος. «Η ποινή ήταν μεγάλη. Ανάλογα με τις πράξεις κάνω τις ποινές, κάθε μία έχει ανάλογη συνέπεια», συμπλήρωνε στη συνέντευξή της στην εκπομπή Ελένη.

Κεντρικός πυλώνας στον τρόπο που θέλησε να τα μεγαλώσει ήταν η ελευθερία, αλλά και η ευθύνη όπως θα κατάλαβες. «Οι ελευθερίες που έχω στα παιδιά μου είναι τεράστιες. Κάνουν πράγματα που άλλα παιδιά δεν κάνουν. Να κυκλοφορήσουν για παράδειγμα από μικρά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτό. Στα τρένα, στα λεωφορεία, παντού μόνα τους από έκτη δημοτικού. Μια απόσταση βέβαια που είναι έξι στάσεις απόσταση από το σπίτι στο σχολείο. Έξαλλος ο σύζυγος», είχε πει στην εκπομπή Happy Day η Νόνη Δούνια.

Φυσικά όσο «έξαλλος» κι αν ήταν ο σύζυγος όπως είπε με χιούμορ η Νόνη Δούνια, οι δυο τους έχουν βρει τον τρόπο να επικοινωνούν ουσιαστικά για τα πιο μεγάλα, αλλά και για τα μικρά της καθημερινότητας. «Ο σύζυγός μου είναι το στήριγμά μου. Και από τους δύο χρειάζεται θετική διάθεση και προσοχή στην καθημερινότητα. Αν βρίσκεις κάθε μέρα ένα 5λεπτο, 10λεπτο με τον άνθρωπό σου, κάνει τη διαφορά, κάτι που θα βρεις σε ένα πορτοφόλι που θα ανοίξει. Μπορεί να είναι κάτι που του έχεις αφήσει στο ψυγείο όταν έρθει. Προσπαθώ να τα κάνω! Πίνουμε τον καφέ μας κάθε πρωί στο μπαλκόνι λέγοντας τα δικά μας», είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου παλιότερα.