CELEBRITIES

Νίκος Συρίγος: Η ερώτηση για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τον έκανε έξαλλο

Instagram.com/nikos_sirigos

Καλεσμένος στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 7 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Ζαρίφη.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Συρίγος μίλησε για τα media που ασχολούνται με την προσωπική του ζωή αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα, τις ισορροπίες που προσπαθεί να διατηρεί, τα όρια που πρέπει να μπαίνουν και τη στιγμή που αυτά ξεπεράστηκαν. Μια συγκεκριμένη ερώτηση που δέχτηκε από ρεπόρτερ, τον έκανε έξαλλο.

Νίκος Συρίγος: Η ερώτηση για την προσωπική του ζωή που τον εξόργισε

«Δεν μ’ αρέσει να με βλέπω στα μανταλάκια, δεν το μπορώ. Η προσωπική σου ζωή είναι προσωπική ζωή. Θα σου πω κάτι τώρα. Πριν από μια βδομάδα έγινε κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ. Κάνουν αυτά τα πεσίματα, εγώ αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά τη δουλειά που κάνουν αυτά τα παιδιά και για χρήματα που δεν τους αξίζουν. Δηλαδή πηγαίνουν και ξημεροβραδιάζονται.

Τώρα, το να σε σταματάει κάποιος και να σε ρωτάει αν έχει γνωρίσει την κόρη σου στη σύντροφο σου… Λες, ξέρεις, τι σε ενδιαφέρει βρε παιδί μου εσένα αυτό το πράγμα; Κι αν το έχω κάνει, ή δεν το έχω κάνει, θα πρέπει να το πω δημόσια; Τι ενδιαφέρει τον κόσμο αν έχω γνωρίσει τη σύντροφο μου στην κόρη μου; Αυτό τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει για τον κόσμο; Τι είδηση είναι αυτή; Τι κυνήγι είναι αυτό; Και λέω, τι με ρωτάς τώρα», ανέφερε ο Νίκος Συρίγος για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που δέχεται όσον αφορά την προσωπική του ζωή.

«Καταλαβαίνω πως όταν είναι δυο δημόσια πρόσωπα, κάποιος μπορεί να ασχοληθεί ή να μην ασχοληθεί. Αυτή την ερώτηση όμως μπορείς να την δικαιολογήσεις, ειλικρινά; Με όλο τον σεβασμό στον ρεπόρτερ που με ρώτησε, αλλά τι σε ενδιαφέρει τώρα εσένα και γιατί πρέπει να σου δώσω αυτή την απάντηση; Μα, τι σε νοιάζει! Αντιλαμβάνομαι, τα πάντα και τα δέχομαι. Πρέπει, όμως, να υπάρχει και ένα όριο, δηλαδή μην με φέρεις σε δύσκολη θέση γιατί δεν είναι καλό ούτε για σένα που ρωτάς ούτε για μένα που θα απαντήσω. Το θεωρώ αγένεια να πατάω το γκάζι και να φεύγω, όπως κάνουν άλλοι. Προσπαθώ πάντα να απαντώ, όσο μπορώ χωρίς να γίνομαι μαϊντανός», συμπλήρωσε ο Νίκος Συρίγος που πιστεύει πως σε όλα υπάρχει ένα όριο, ενώ παράλληλα προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες ως ένας άνθρωπος που προέρχεται από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο με τους ρεπόρτερ.

«Ήταν μία φιλία που απέκτησε πιο τρυφερές πτυχές και εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο έρωτα», είχε πει ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Πρωινό μας λίγες εβδομάδες μετά την είδηση ότι η τραγουδίστρια παίρνει διαζύγιο από τον Σπύρο Δημητρίου, τον Φεβρουάριο του 2023, αναφερόμενος στις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος είναι ζευγάρι.

Ήταν λίγο καιρό μετά που η εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, πρόβαλλε πλάνα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Νίκου Συρίγου, από την συνύπαρξή τους στον ίδιο χώρο στη Χαλκίδα, όπου ο δημοσιογράφος παρακολουθούσε την ερμηνεύτρια να τραγουδά, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες που κυκλοφορούσαν μέχρι τότε. Πλέον, δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Αυτό το αποδεικνύουν τόσο οι κοινές τους εμφανίσεις, όσο και οι δηλώσεις τους.

«Δεν νιώθω πως χρωστάω σε κάποιον κάτι, μια απάντηση που με ασυνέπεια δεν δίνω. Η προσωπική μου ζωή, είναι προσωπική μου ζωή και γουστάρω να την κρατάω για πάρτη μου και για όσους βρίσκονται στην προσωπική μου ζωή. Από εκεί και πέρα δε νιώθω, ότι είμαι ένας άνθρωπος που κρύβομαι, ούτε ένας άνθρωπος που δεν απαντώ», είχε πει πρόσφατα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού για το Mega, Ακόμα δεν είδες τίποτα.

«Είμαι καλύτερα από ποτέ γενικά στη ζωή μου. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος και νιώθω ευλογία που περνάω αυτή την περίοδο στη ζωή μου», είχε σχολιάσει στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή Ελένη, σημειώνοντας ότι δεν ερωτεύεται εύκολα. «Όταν θα έρθει δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα», επεσήμανε.