CELEBRITIES

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η απάντησή της στα δημοσιεύματα περί πάρτι της κόρης της στη Θεσσαλονίκη

Instagram.com/natasatheodoridou

Τα προηγούμενο 24ωρο η φήμη που ήθελε την κόρη γνωστής τραγουδίστριας να έχει διασπείρει τον κορονοϊό σε πάρτι που είχε διοργανώσει στην Θεσσαλονίκη έκανε το γύρο του διαδικτύου. Καθώς περνούσαν οι ώρες και συνεχιζόταν η αναπαραγωγή της είδησης από τα ΜΜΕ, το «γνωστή τραγουδίστρια» αντικαταστάθηκε από το όνομα Νατάσα Θεοδωρίδου. Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε την οριστική της απάντηση στα δημοσιεύματα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε με μία ανάρτησή της στο Instagram να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την μεγαλύτερη κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, την οποία «φωτογράφιζαν» τα εν λόγω δημοσιεύματα. Είχε προηγηθεί η απάντηση του δικηγόρου του Τάκη Μπέτα.

View this post on Instagram

@bbettak σε λατρευω…❤️

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) on

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές.

Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους, όπως είναι και το δικό μου. Την επόμενη φορά όμως, η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου, ξέρετε εσείς», έγραψε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Νωρίτερα η δήλωσή της είχε ακουστεί στον «αέρα» της εκπομπής Live News του Mega. Το σχόλιο στην ανάρτησή της ήταν απλό, σαφές και απευθυνόταν αποκλειστικά στην κόρη της. «Χριστιάνα, σε λατρεύω», έγραψε η τραγουδίστρια.

Η ανακοίνωση της οικογένειας της Χριστιάνας Μπέτα

Λίγες ώρες αργότερα η οικογένεια της νεαρής φοιτήτριας θέλησε να εκδόσει ανακοίνωση για όλα όσα είχαν συμβεί ως τότε. Η ανακοίνωσή της αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Η οικογένεια υποχρεώνεται να προβεί σε μία αποκαταστατική της αλήθειας ανακοίνωση, καθώς σημερινά ( 10.06.2020) δημοσιεύματα στον τύπο και το διαδίκτυο ήσαν στα κρίσιμα σημεία τους αναληθή.

Εκφράζει καταρχήν την έντονη απαρέσκειά της για το επίπεδο των αρχικών δημοσιευμάτων, τα οποία θα ήσαν παντελώς διαφορετικά (και πιθανότατα δεν θα είχαν γίνει καθόλου) εάν οι συντάκτες τους, τηρώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία και το νόμο, έκαναν μία απλούστατη, στοιχειώδη, διασταύρωση της “είδησης”, η οποία δυστυχώς αναπαρήχθη ακρίτως εν συνεχεία, χωρίς διασταύρωση και πάλι αλλά και με ακόμη περισσότερες στρεβλώσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου.

Η αλήθεια λοιπόν έχει ως εξής : Η φοιτήτρια – κόρη της οικογενείας έφθασε στη Θεσσαλονίκη, στις 02.06.2020 και αμέσως υπεβλήθη σε τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια, με πρωτοβουλία του πατέρα της, ( υπεβλήθη ) και σε δεύτερο, μοριακό, το οποίο βγήκε θετικό, με πολύ χαμηλό ιικό φορτίο, κατ’ ουσίαν ακίνδυνο παντελώς για μετάδοση, λόγος για τον οποίον ήταν απολύτως ασυμπτωματική. Ο ΕΟΔΥ, στον οποίον αναφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή τα παραπάνω, της συνέστησε 14ήμερη καραντίνα, την οποία τηρεί στο ακέραιο, πληροφορώντας την συγχρόνως πως δεν διατρέχει κίνδυνο να νοσήσει ούτε και να μεταδώσει τη νόσο».

Η αλήθεια για το πρόστιμο και τη νοσηλεία συγγενικών προσώπων κατά την οικογένεια

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφερόμενη στο θέμα του προστίμου που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχε επιβληθεί στη φοιτήτρια. «Είναι ψευδές ότι της επεβλήθη οποιοδήποτε πρόστιμο ( 5.000 ευρώ ή άλλο ) ή ότι την επισκέφθηκαν οι Αρχές. Δεν διοργανώθηκε επίσης κανένα πάρτι ( με 30 μάλιστα καλεσμένους ), ούτε στο σπίτι της στο Πανόραμα, ούτε αλλού και βεβαίως ούτε και στον οικισμό Σταυρονικήτα, όπου σημειωτέον δεν έχει καν σπίτι εκεί η οικογένεια. Σήμερα, μόλις, έγινε γνωστό στην οικογένεια ότι είχε διοργανωθεί ένα πάρτι στο Πανόραμα, στις 31.05.2020, από άγνωστο όμως στην οικογένεια πρόσωπο, και πάντως πριν την έλευση της κόρης τους, στις 02.06.2020, και παρά ταύτα κάποιοι απέδωσαν το πάρτι αυτό, παντελώς ψευδώς, στην κόρη τους», αναφέρει..

«Είναι ψευδές επίσης πως συγγενικό πρόσωπό της εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο της πόλης, καθώς τα ελάχιστα άτομα με τα οποία ήρθε αυτή σε επαφή, όπως βεβαίως και οι οικείοι της, έχουν υποβληθεί ήδη σε τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν βγει αρνητικά.

Μετά από τα παραπάνω, γίνεται ευχερώς αντιληπτό ότι πρόκειται για μίαν αναληθή είδηση που σπιλώνει βάναυσα και αδίκως συνειδήσεις και υπολήψεις όχι μόνον της ίδιας τη νεαρής φοιτήτριας αλλά και των οικείων της. Η οικογένεια επιφυλάσσεται αυτονόητα για κάθε δικαίωμά της εάν ιδίως δεν υπάρξει άμεση αποκατάσταση.-», καταλήγει η ανακοίνωση.