CELEBRITIES

Ναταλία Γερμανού: “Φταίω για όλους τους χωρισμούς μου”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Ναταλία Γερμανού  με αφορμή τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Μάνο Ιωάννου μίλησε για όλα όσα της έχει μάθει η ζωή όσον αφορά στους άντρες και στον τρόπο που τους αντιμετωπίζει.

“Φταίω για όλους τους χωρισμούς μου. Είναι πικρή η διαπίστωση, αλλά δεν το λέω με πίκρα. Είναι σχήμα οξύμωρο, το ξέρω. Αν εξαιρέσουμε την πρώτη μου μεγάλη σχέση, έφταιγα ανεξαιρέτως για όλους τους άλλους χωρισμούς μου. Παίρνω την ευθύνη των χωρισμών. Δεν πειράζει που το λέω. Θα πεις “πότε περιμένεις να γίνεις άνθρωπος συντροφικός;” Δεν είμαι 20 χρονών. Έφταιγα όμως“, δήλωσε η παρουσιάστρια με πάσα ειλικρίνεια στο Thema People.

Στη συνέχεια, μέσα σε ένα εξομολογητικό κλίμα και με διάθεση αυτοκριτικής, η ραδιοφωνική παραγωγός και στιχουργός, σχολίασε: «Είμαι ένας δύσκολος άνθρωπος, το παραδέχομαι. Ειδικά στην καθημερινότητα μου βάζω ως προτεραιότητα τη δουλειά μου και μετά έχω την απαίτηση από τους άλλους να μου προσφέρουν τον θαυμασμό τους και τη φροντίδα τους. Και εγώ τα δίνω αυτά, όμως εύκολος άνθρωπος δεν είμαι. Ο άνθρωπος που θα σηκώσει το φορτίο “Ναταλία” πάνω του θα πρέπει να έχει σκληραγωγηθεί, να χει κάνει μια ειδική εκπαίδευση ή έστω να έχει ατελείωτα αποθέματα χιούμορ. Να μη με παίρνει καθόλου σοβαρά. Μόλις με πιάνει το κυκλοθυμικό μου που λέω “άσε με, θέλω να μείνω μόνη μου, δεν είμαι καλά”, να μου λέει: Ναι μωρό μου, ναι, αγάπη μου, γεια σου, τώρα πάω σινεμά, θα τα πούμε μεθαύριο. Αλλιώς δεν παλεύομαι ως σύντροφος».

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για το photoshop και το περιστατικό που θυμήθηκε με τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια, αφού το αποτέλεσμα δεν την κολάκευε ιδιαίτερα. “Είναι μια τεράστια εφεύρεση στην οποία νομίζω ότι υποκλινόμαστε όλες οι γυναίκες που φωτογραφιζόμαστε στα περιοδικά. Ομολογώ ότι πριν από αρκετά χρόνια σε μια φωτογράφηση που είχε γίνει σε θάλασσα, μάλιστα, στην προσπάθειά τους να με ευχαριστήσουν οι άνθρωποι με είχαν αδυνατίσει τόσο πολύ που φαινόμουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας. Το κεφάλι όμως μου το είχαν αφήσει κανονικό, με τα μάγουλα, τα φραντζολωτά μάγουλα της Ναταλίας, κι από κάτω ήμουν σαν κλαράκι. Εντάξει, γελάσαμε όλοι πάρα πολύ, ακούσαμε διάφορα τρολαρίσματα που ήταν λογικό να ακουστούν και το ξεχάσαμε. Μακάρι να είχα τα κότσια -και ίσως κάποτε τα αποκτήσω- να πάω σε ένα περιοδικό και να πω: “Παιδιά, δεν με φωτογραφίζετε κανονικά, χωρίς να κάνετε τίποτα;”. Μπορεί και να το κάνω κάποια στιγμή. Για να είμαι ειλικρινής, πάντως, μέχρι τώρα ποτέ μου δεν είπα σε περιοδικό “βγάλτε με χωρίς να υποστώ καθόλου ρετούς”. Μας έχει παρασύρει όλους αυτή η δίνη, ότι είναι δεδομένο όλο αυτό: φωτογραφίζεσαι, άρα θα σε ομορφύνουν. Θα σου διορθώσουν τις ατέλειες κάποιοι άλλοι”, κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Ο Ιωάννου μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από την Γερμανού: “Δεν τράβαγε άλλο η σχέση μας”

Μάνος Ιωάννου: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό του από τη Γερμανού