CELEBRITIES

Νάντια Μπουλέ- Μαρία Κωνσταντάκη: Το ταξίδι τους στην Ιταλία και την Αυστρία είναι το ιδανικό girls trip

Instagram/nadiaboule

Αυτές τις μέρες η Νάντια Μπουλέ και η Μαρία Κωνσταντάκη κάνουν ένα ονειρεμένο tour σε διάφορα εντυπωσιακά μέρη στο εξωτερικό όπως η Ιταλία και η Αυστρία.

Αν σχεδιάζεις να πας με την κολλητή σου ταξίδι στο εξωτερικό, η Νάντια Μπουλέ και η Μαρία Κωνσταντάκη μπορούν να σου προτείνουν ενδιαφέροντα μέρη. Οι 2 φίλες επισκέφθηκαν πρώτα την καταπράσινη λίμνη Braies στην Ιταλία η οποία μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από παραμύθι. Από εκεί μοιράστηκαν εικόνες από την εκδρομή τους δείχνοντας, ταυτόχρονα και τις βόλτες που έκαναν παρόλο που ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός.

«Δε θα πω ψέματα. Ελπίζαμε να βλέπαμε τους Δολομίτες με ηλιοφάνεια και να κάναμε μπάνιο στις μαγικές λίμνες της περιοχής. Εχθές έβρεχε όλη μέρα κυριολεκτικά και το πιο σημαντικό πράγμα που φέραμε έχει αποδειχθεί το αδιάβροχο. Αλλά η διαδρομή μέσα από τις Άλπεις, το φυσικό τοπίο και τα πεντακάθαρα και γραφικά χωριά, είναι μαγικά. Αδιάβροχο λοιπόν και συνεχίζουμε» ήταν τα λόγια της Νάντιας Μπουλέ στην ανάρτηση της στο Instagram όπου συνοδευόταν από καρουζέλ φωτογραφιών.

Στη συνέχεια, ακολούθησε το tour στην Αυστρία και τη λίμνη Άαχεν η οποία είναι τουριστικό θέρετρο για τους ντόπιους. Εκεί, κάνουν ιστιοπλοΐα, kite surf και hiking στα εντυπωσιακά μονοπάτια μέχρι την κορυφή των βουνών με την πανοραμική θέα. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν η Νάντια Μπουλέ και η Μαρία Κωνσταντάκη σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου μιας και έχουν όλα όσα χρειάζεται ένα σωστό girls trip.

Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου η Νάντια Μπουλέ και η Μαρία Κωνσταντάκη δημοσίευσαν φωτογραφίες από το Σάλτζμπουργκ όπου είναι γεμάτο από ιστορικά κτίρια. «Πανέμορφο Σάλτζμπουργκ! Περιποιημένοι κήποι, παλάτια κάστρα και μοναστήρια! Το μόνο που μας έχει δυσκολέψει είναι το αυστριακό φαγητό. Οι επιλογές για vegetarians δεν είναι πολλές, το σνίτσελ και τα λουκάνικα είναι το πρώτο, δεύτερο και τρίτο πιάτο τους» ήταν τα λόγια της Νάντιας Μπουλέ ενώ βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή με τη Μαρία Κωνσταντάκη.

Οι 2 φίλες φαίνεται πως αγαπούν ιδιαίτερα τη φύση ενώ απολαμβάνουν την εξόρμηση στο εξωτερικό κάνοντας διαφορετικές διακοπές από τις συνηθισμένες τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.