ΑΛΕΚΑ ΚΑΜΗΛΑ

Μπέττυ Μαγγίρα: Επιβεβαιώνει τις διαφωνίες στο “Όλα παίζουν”

Όλα τα νέα τα μαθαίνουμε από το Peoplegreece.com. Διαβάσαμε για τα σχόλια που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα αναφορικά με τις φήμες που ήθελαν την ομάδα του ''Όλα παίζουν'' να διαφωνεί έντονα.

Για πάνω από ένα μήνα, όσο βρίσκεται δηλαδή στον τηλεοπτικό αέρα το ”Όλα Παίζουν”, πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το κλίμα που επικρατεί τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Εξάλλου, ποιος μπορεί να ξεχάσει την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από το τελευταίο μισάωρο της εκπομπής. Σε βραδινή της έξοδο, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα του ”Happy Day” και παραδέχτηκε τις διαφωνίες που αναφέρθηκαν στα δημοσιεύματα.

”Δεν μαλλιοτραβηχτήκαμε ποτέ στην εκπομπή. Δεν μπορούσαμε να είμαστε με το καλημέρα σας φίλες, όπως καταλαβαίνετε. Απλά γνωριζόμασταν. Εκτός από την Αλέκα που ήμασταν φίλες, ούτε τον Γιώργο, ούτε την Κατερίνα ήξερα.

Μέχρι να στηθεί ένα πράγμα, που δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη ιδέα και ένα φορμάτ, και να βρούμε ο καθένας τον ρόλο του, υπήρχαν διαφωνίες, υπήρχαν εντάσεις. Τώρα δε συμβαίνει τίποτα”, είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com

Όλα παίζουν: Δείτε την τηλεθέαση της καινούργιας εκπομπής του Alpha

Όλα παίζουν: Με αυτοσαρκασμό και χιούμορ (ξανά) συστήθηκαν στο κοινό