CELEBRITIES

Μπέσσυ Γιαννοπούλου: “Με την Πέμη Ζούνη είχαμε δεσμό για περίπου δυο χρόνια”

NDP

Το όνομά της ίσως να μη σου λέει κάτι. Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου, αυτή την εποχή ζει τα 15 ή και παραπάνω λεπτά δημοσιότητάς της λόγω της δικαστικής της διαμάχης με την Πέμη Ζούνη. Η καλλιτέχνιδα (ασχολείται με την υποκριτική και το τραγούδι) και παραγωγός κατέθεσε στο Down Town και την Αλέξάνδρα Τσόλκα τη δική της εκδοχή γύρω από το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες με τον Ang Lee κι όχι μόνο.

Σύμφωνα με την Μπέσσυ Γιαννοπούλου, η Πέμη Ζούνη διατηρούσε μαζί της δεσμό για δύο χρόνια. Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης από το περιοδικό Down Town.

«- Γιατί σε κατηγορεί για αρπαγή η κ. Ζούνη; Τι είναι “αρπαγή”;

Δεν ξέρω. Ρωτήστε τη. Είναι, φαντάζομαι, μέρος του σεναρίου. Η κ. Ζούνη μιλάει στη μήνυσή της για αρπαγή από εμένα στο σπίτι του άντρα της! Ενώ ζούσαμε μαζί και δουλεύαμε μαζί, ενώ είχαμε δεσμό περίπου για δύο χρόνια, η ίδια αναφέρεται σε αρπαγή. Και αναγκαστική σχέση μαζί μου για να πάρει έναν ρόλο. Αναφέρει δε ότι με πλήρωνε με μαύρα χρήματα, ώστε να συγκατοικώ μαζί της. Δηλαδή, τι είδους αρπαγή είναι αυτή; Έτρεχα το μαγαζί της, πηγαίναμε σχεδόν κάθε βράδυ εκεί, αλλά την ίδια ώρα έδινε σημειώματα στον σύζυγό της για να μην ανησυχεί. Τι να σας πω… Δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ. Ή μάλλον μπορώ να καταλάβω από τη στιγμή που για να με κατηγορήσει, μου έδωσε ακόμα και προσημειωμένα χρήματα, τα οποία φυσικά και δεν πήρα ποτέ.

 

– Ζούσατε μαζί, έχεις δηλώσει, και είχατε σχέση. Εκλάμβανε αλλιώς τη σχέση αυτή και αλλιώς εσύ, πιστεύεις από την εξέλιξη των πραγμάτων;

Δε νομίζω! Δεν ξέρω πια… Τουλάχιστον περίπου για δύο χρόνια η ίδια στήριζε τον δεσμό αυτό χωρίς καμία ενοχή, όπως όλοι οι φίλοι μου στο facebook έβλεπαν.

– Αναγκάστηκες να παραδεχτείς την ομοφυλόφιλή σου πλευρά, από τις καταστάσεις ή ούτως ή άλλως το έκανες και δεν το έκρυβες;

Δεν το έκρυβα. Και δεν είμαι ομοφυλόφιλη η φύση μου. Είναι bisexual για να είμαστε ακριβείς. Φυσικά, δεν είχα κανέναν λόγο να το διατυμπανίσω και να το προβάλω. Δεν είχα λόγο. Δεν νομίζω ότι η προσωπικότητα κάποιου ή η δουλειά του καθορίζονται από τις επιλογές του στο κρεβάτι. Για εμένα οι σχέσεις είναι ψυχή. Είναι ψυχική επαφή. Εγκεφαλική επαφή. Η κ@@@α δεν έχει φύλο και στεγανά.

– Πιο πολύ σ’ έχει πειράξει το προσωπικό της υπόθεσης και όχι το ποινικό. Έχω αυτή την αίσθηση. Γιατί;

Ο Oscar Wilde που μπήκε φυλακή από μια ερωτική προδοσία είχει πει: «Μα ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, και πρέπει αυτό απ’ όλους να ακουστεί. Θα ακουστεί λες; Ξέρεις, είναι προσωπική ήττα να διαβάζεις σε ένα δικόγραφο τις πραγματικά τελικές σκέψεις του ανθρώπου που θεωρούσες «δικό σου άνθρωπο». Που τον εμπιστευόσουν και τον θαύμαζες. Που δούλευες να τον αναδείξεις».

Στο καλύτερο ψαροχώρι της Ελλάδας. …@ioanniskent

A post shared by Bessy Giannopoulou (@bessygiannopoulou) on

 

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου έκανε την εκτέλεση παραγωγής στην παράσταση …Και Ιουλιέτα, την οποία υποτίθεται ότι θα σκηνοθετούσε ο Ang Lee και για χάρη της οποίας είχε γίνει κυκλοφορήσει εκείνη η περίφημη φωτογραφία της Ζούνη με τον Κινέζο σκηνοθέτη, που όπως αποδείχθηκε ήταν προϊόν φωτομοντάζ. Η Ζούνη είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη γι’ αυτό, αλλά λίγο αργότερα έστειλε στους δημοσιογράφους επιστολή στην οποία αναιρούσε ό,τι είχε πει μέχρι τότε, φωτογραφίζοντας με τα λεγόμενά της δύο ανθρώπους, σύμφωνα με την Γιαννοπούλου: τον άντρα της ηθοποιού, ο οποίος ήταν παραγωγός, και την ίδια. Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό, ενώ την Πέμη Ζούνη εκπροσωπεί ο Θέμης Σοφός.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency