CELEBRITIES

Μαριλένα Ράδου: Η οδυνηρή απώλεια του πατέρα της και η τυχαία γνωριμία με τον σύντροφό της

PAPADAKIS PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαριλένα Ράδου στην εκπομπή After Dark και τον παρουσιαστή, Θέμη Γεωργαντά. Η ηθοποιός που φέτος βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς του ANT1, Παγιδευμένοι, μίλησε για τις σπουδές της, τους αγαπημένους της γονείς και την απώλεια του πατέρα της.

«Οι γονείς μου θεωρούσαν ότι πρέπει να σπουδάσω κάτι και μετά να γίνω ό,τι θέλω. Δηλαδή δεν το αποδέχονταν μιας και αυτό είναι το άγχος των γονιών για την αποκατάσταση κυρίως την οικονομική, τα βιοποριστικά και όλα αυτά. Νομίζω πως ίσως ήθελαν να μου δώσουν και χρόνο γιατί γενικά ήμουν πιο επιπόλαιη και παρορμητική σαν παιδί. Ίσως να σκέφτονταν πως θα άλλαζα γνώμη, να δω και κάτι άλλο, να ωριμάσω και λίγο, όλα αυτά τα κλισέ», ανέφερε στην αρχή η Μαριλένα Ράδου.

Η Μαριλένα Ράδου μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της και την απώλεια του πατέρα της

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εγώ μικρή. Δεν θυμάμαι ακριβώς την ηλικία. Θα πω το ίδιο που πίστευα και τότε, στην ηλικία των 12 – 13 χρονών, πως όταν το ζευγάρι δεν μπορεί να συνυπάρξει και να συμβιώσει για οποιοδήποτε λόγο είναι καλό να χωρίζει. Τον πατέρα μου τον έχασα όταν ήμουν 18 χρονών», πρόσθεσε η Μαριλένα Ράδου για τον χωρισμό των γονιών της και στη συνέχεια μίλησε περισσότερο για την απώλεια του πατέρα της.

«Ήταν η γνωστή, καταραμένη ασθένεια που για τον ίδιο τον ασθενή είναι κακό γιατί βασανίζεται και ταλαιπωρείται για καιρό. Για τους συγγενείς είναι λίγο καλύτερο με την έννοια ότι φεύγει λίγο η τραγικότητα του γεγονός που έχει να κάνει με το ξαφνικό και έχουμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Αν με ρωτάς τι θα επέλεγα να μου συμβεί, είναι το ξαφνικό. Έχοντας, όμως, φροντίσει στην καθημερινότητα μου να εξασφαλίσω τα ευχαριστώ, τα συγγνώμη, τα σ’ αγαπώ μου. Με την έννοια του να μην έχω εκκρεμότητες και να μην χρωστάω.

Βέβαια, το λέω τώρα που δεν έχω γίνει μάνα γιατί αυτό είναι το μόνο ίσως που με τρομάζει. Το να μην προλάβω να μεταλαμπαδεύσω στο παιδί μου πράγματα για να καταφέρει να πετάξει μόνο του», εξομολογήθηκε η Μαριλένα Ράδου.

«Πάντα μου λείπει αν και είναι πολλά τα χρόνια πλέον»

«Πάντα μου λείπει -αν και είναι πολλά τα χρόνια πλέον. Με κάποιον, όμως, τρόπο είναι παρών. Ίσως είναι και η δική μου ανάγκη, αλλά είναι πάρα πολλές οι φορές που είναι παρών και δεν το εννοώ μεταφυσικά. Στέλνει όμως σήματα. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να με δει να παίζω και δεν πρόλαβε να δει την εξέλιξή μου γενικά σαν άνθρωπο, όχι μόνο επαγγελματικά. Τότε ήμουν μικρή, αγρίμι στο σχολείο και τα λοιπά. Επί της ουσίας, όμως, δεν πρόλαβα ούτε και εγώ να τον γνωρίσω», είπε η Μαριλένα Ράδου που δεν πρόλαβε να ζήσει, όσα ήθελε με τον μπαμπά της.

Ο σύντροφός της. «Καθόταν δίπλα μου από λάθος»

«Γνωριστήκαμε στο αεροπλάνο. Καθόταν δίπλα μου από λάθος, έγινε random στο check in. Ήμασταν τρία άτομα παρέα και κάτσαμε τελείως χωριστά. Και έκατσε εκείνος δίπλα μου. Μου έκανε καλή εντύπωση ως προς την ενέργεια και την κοινωνικότητά του. Δεν μου ήρθε αρχικά κάτι ερωτικό. Επειδή μαζεύω συλλεκτικά κομμάτια στην παρέα μου, όπως λένε οι φίλοι μου, και επειδή μου φάνηκε ωραίο κομμάτι τον ήθελα για την παρέα μου.

Δεν με ήξερε. Γενικά δεν βλέπει τηλεόραση. Ανταλλάξαμε τα social. Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού δεν βγάλαμε τη μάσκα. Μου άρεσε όλο αυτό. Τον είδα πρώτη φορά χωρίς μάσκα, όταν ήρθε να με δει στο θέατρο. Τότε έπαιζα στο θέατρο Λαμπέτη. Βγήκαμε αρκετές φορές με την παρέα. Ώσπου μια φορά μου είπε “Τι θα γίνει; θα βγούμε καμιά φορά οι δυο μας;», αποκάλυψε η Μαριλένα Ράδου για την τυχαία γνωριμία με τον σύντροφό της.

«Θέλω να γίνω μητέρα. Όσο για τον γάμο; Έχω παντρευτεί μια φορά. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην μου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.