CELEBRITIES

Marie Chantal-Παύλος Γλύξμπουργκ: Ο γιος τους, Αχιλλέας, παίζει σε ταινία με τη Jennifer Lawrence

Instagram.com/achi_of_greece/

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Αχιλλέας Γλύξμπουγκ, 1 από τα 5 παιδιά της Marie Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ πόζαρε ως μοντέλο για τον οίκο Zadig & Voltaire, ο οποίος τον σύστηνε ως ηθοποιό. Κάτι που ισχύει, καθώς έχει ξεκινήσει να χτίζει ήδη την καριέρα του στην υποκριτική με έναν ρόλο στην σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία, όπου πρωταγωνιστεί και η θεία του, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ.

Αυτήν τη φορά, ο γιος της Marie Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ, που αυτοαποκαλείται Αχιλλέας της Ελλάδας στο Instagram, αγνοώντας μάλλον ότι το πολίτευμα στη χώρα μας έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες και στην οικογένειά του αντιστοιχεί το επώνυμο Γλύξμπουργκ, συμμετέχει στην ταινία No Hard Feelings (Μαθήματα Αποπλάνησης στα ελληνικά), στην οποία πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων η Jennifer Lawrence.

Marie Chantal-Παύλος Γλύξμπουργκ: Ο γιος τους, Αχιλλέας, σε ταινία με τη Jennifer Lawrence

Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους πριν από λίγες μέρες, με τον Αχιλλέα να ποζάρει χαμογελαστός κάτω από την αφίσα, προτρέποντας τους ακόλουθούς του να πάνε να τη δουν. Καλή ιδέα το promotion μέσω Instagram, γιατί εδώ που τα λέμε δεν έχει και λίγους followers (σχεδόν μισό εκατομμύριο).

«Δείτε το #nohardfeelings στους κινηματογράφους!! Είμαι περήφανος που έπαιξα έναν μικρό ρόλο (στην πρώτη μου ταινία μεγάλου μήκους!) σε κάτι τόσο ιδιαίτερο», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας που αφορά το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ.

Εδώ βλέπεις το επίσημο trailer της ταινίας:

Ο Παύλος Γλύξμπουγκ, γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, και η σύζυγός του, Marie Chantal, έχουν αποκτήσει μαζί 5 παιδιά. Πρωτότοκη και μοναδική κόρη τους είναι η Μαρία Ολυμπία και ακολουθούν ο Κωνσταντίνος, ο Αχιλλέας, ο Οδυσσέας και ο Αριστείδης Γλύξμπουργκ.

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 2000 στη Νέα Υόρκη. Η οικογένειά του ζούσε στις ΗΠΑ όταν αυτός γεννήθηκε. Μεγάλωσε στην Αγγλία, όπου και βαφτίστηκε σε ηλικία 10 μηνών. Επέστρεψε στη Νέα Υόρκη όταν μαζί με τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του ξεκίνησαν τις σπουδές τους εκεί. Αποφοίτησε πρόσφατα.

Το 2017 ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ έκανε την εμφάνισή του σε μερικά επεισόδια της σαπουνόπερας του CBS Τόλμη και Γοητεία, όπως προαναφέραμε. Σε αυτήν είχε αναφερθεί με το καλλιτεχνικό του όνομα, Achi Miller. Όπως βλέπεις ο νεαρός ηθοποιός υιοθετεί το επώνυμο της οικογένειας της μητέρας του για την πορεία του στην υποκριτική. Το επώνυμο Miller ανήκει στη Marie Chantal και προέρχεται από τον πατέρα της, Robert Warren Miller, τον «βασιλιά των duty free» όπως είναι γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο.

Την ίδια χρονιά, μιλώντας στο περιοδικό Paper για την υποκριτική, ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ είχε πει: «Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: “Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός”». Έπειτα εξέφρασε και την σκέψη του να μετακομίσει στο Los Angeles. «Ω ναι, 100%, σίγουρα. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω εκεί. Κάθε φορά που πηγαίνω, μου αρέσει που βρίσκομαι εκεί».

«Τα παιδιά μου είναι όλα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και λατρεύω να τα βλέπω να γίνονται νεαροί ενήλικες. Να βλέπω τα μονοπάτια που θα διαλέξουν. Έχοντας 5 παιδιά, νομίζω ότι τα έχω δει όλα, συμπεριλαμβανόμενων των tantrums και των “δραμάτων”. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα έπρεπε να τα μαθαίνουμε από νεαρή ηλικία πώς να συμπεριφέρονται με ένα τρόπο που να δείχνει ότι νοιάζονται κι ότι σκέφτονται», είχε πει η Marie Chantal για τα παιδιά της στο Hello.