CELEBRITIES

Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου: Η κοινή εμφάνιση στον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου

Papadakis Press Εξωτερικός Συνεργάτης

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι παντρεμένοι εδώ και 13 χρόνια. Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε μέσα από τα τηλεοπτικά πλατό όταν συναντήθηκαν στη σειρά του Mega, Βέρα στο δεξί κι έκτοτε ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός θυμίζοντάς μας σε κάθε τους εμφάνιση κάτι από τους αγαπημένους του τηλεοπτικού κοινού, Στράτο και Ρεγγίνα.

Το ζευγάρι των ηθοποιών παντρεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2010 με πολιτικό γάμο, ενώ στις 26 Ιανουαρίου 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Χρυσηίδα. Ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου κρατούν διαχρονικά χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Οι κοινές τους εμφανίσεις μέσα στα χρόνια είναι λιγοστές, όπως επίσης και τα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media. Μία εξαίρεση συνέβη όταν οι δυο τους παρευρέθηκαν στον γάμο της συναδέλφου τους, Ευγενίας Δημητροπούλου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Αλέξανδρος Σταύρου και οι φίλοι με τους οποίους μοιράστηκαν το τραπέζι τους στη γαμήλια δεξίωση, πόζαραν στον φακό. Η ηθοποιός μοιράστηκε τη φωτογραφία μέσα από ένα Instagram Story της. «Γρουπ +», έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου και προφανώς πρόκειται για ένα inside joke της χαρούμενης παρέας που φωτογραφήθηκε αγκαλιασμένη στον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου.

Μαριάννα Τουμασάτου Instagram.com/mariannatoumasatou

Η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε επίσης την εμφάνισή της στα post του δημοσιογράφου Δημήτρη Μηλιόγλου, αλλά και της Εύης Δαέλη από την γιορτινή βραδιά του γάμου της Ευγενίας Δημητροπούλου.

H κοινή της εμφάνιση με τον σύζυγό της, έγινε λίγες ημέρες πριν την ονομαστική του εορτή. Στις 30 Αυγούστου 2023, ημέρα που ο Αλέξανδρος Σταύρου γιόρταζε, η κουμπάρα του ζευγαριού, Έλενα Ακρίτα θέλησε να κάνει την δική της ανάρτηση για να τον τιμήσει. Σε αυτήν απάντησαν με λόγια αγάπης η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου.

«Σήμερα γιορτάζει ένας σπουδαίος ηθοποιός κι ένας έντιμος άνθρωπος. Ο Αλέξανδρος Σταύρου. Δεν χωρίζουν, όμως, έτσι οι ζωές. Των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο… Χρόνια πολλά, κουμπάρε μου», έγραψε η βουλευτής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αχ κουμπάρα μας! Πόσα χρόνια, πόσες αγκαλιές, πόσες λέξεις και ακόμα λίγα δείχνουν. Σας αγαπάμε πάντα», απάντησε η Μαριάννα Τουμασάτου. «Αγαπημένη μου Έλενα… Πάντα δίπλα μας και πάντα μέσα στην καρδιά μας. Και τα όνειρα που ζήσαμε μαζί, θησαυρός στις ψυχές μας ανεκτίμητος», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της είχε μιλήσει η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξή της για το LadyLike. Η ηθοποιός απαντούσε στο αν οι διαφορές της με τον Αλέξανδρο Σταύρου ή οι ομοιότητες είναι αυτές που κρατούν τη σχέση τους ζωντανή στον χρόνο.

«Νομίζω όλα έχουν ένα κομμάτι. Κατά περιόδους το ένα δίνει τη σκυτάλη στο άλλο. Είναι δύσκολο πράγμα οι σχέσεις, γιατί οι άνθρωποι που είμαστε πολλά χρόνια μαζί, μετακινούμαστε, έχουμε μία διαφορετικότητα από την έναρξη της σχέσης. Μπορεί αυτό να μικρύνει την απόσταση του ζευγαριού ή να την μεγαλώσει. Δεν ξέρεις ποτέ προς τα πού θα πάει. Καμιά φορά λένε “Θυμήθηκαν να χωρίσουν μετά από 20 χρόνια;”. Μετά από 20 χρόνια όμως μπορεί να άνοιξε τόσο η ψαλίδα που δύο άνθρωποι δεν μπορούν να πορευτούν εν ειρήνη μαζί.

Στη δική μας την περίπτωση παίρνει τη σκυτάλη πότε το ένα και πότε το άλλο. Πότε το ότι είμαστε τόσο ακραία διαφορετικοί βοηθάει κι άλλες φορές το ότι έχουμε 5 πολύ βασικά κοινά στοιχεία επίσης βοηθάει πολύ. Δίνεις κάθε φορά την προτεραιότητα σε όποιο θα βοηθήσει. Πρέπει να είσαι πάντα σε εγρήγορση στη σχέση για να μην περάσεις στη δυσκολία και να παραμείνει στα πιο ήσυχα νερά. Όχι ακύμαντα, αλλά να πηγαίνεις ως επί το πλείστον στην πλευρά της νηνεμίας και να δίνεις και το δικαίωμα να πας σε καλές θαλασσοταραχές, να είναι καρποφόρες», είχε πει η Μαριάννα Τουμασάτου.