CELEBRITIES

Μαρία Βοσκοπούλου: Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα παίξει σε σειρά της ΕΡΤ. H πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

NDP Photo Agency

Η 19χρονη Μαρία Βοσκοπούλου και η αιθέρια ομορφιά της γέμισαν το στούντιο της εκπομπής «ΦλΕΡΤ». Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου θα συμμετέχει στην πρώτη της τηλεοπτική σειρά και στο πλαίσιο αυτό παραχώρησε στην Νάντια Κοντογεώργη την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Πρόκειται για τη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» που θα προβληθεί στην ΕΡΤ τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Από μικρή ηλικία η Μαρία Βοσκοπούλου είχε εκδηλώσει την αγάπη της για την τέχνη. Η πρώτη της ενασχόληση με αυτήν ήταν «Μια μικρή συμμετοχή σε μια ξένη ταινία. Δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα γι’ αυτό δεν είναι και τόσο γνωστή εδώ. Αυτή είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια εξήγησε πώς την επηρέασε το γεγονός ότι και οι δύο γονείς της έχουν διαγράψει τη δική τους καλλιτεχνική πορεία.

Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια καλλιτεχνών

«Τη μαμά μου δεν την ξέρω τόσο ως καλλιτέχνη, την έχω ζήσει κυρίως ως πολιτικό. Έχω παρακολουθήσει σειρές της ετεροχρονισμένα καθώς η τελευταία σειρά που έκανε ήταν όταν είχα γεννηθεί», σημείωσε η Μαρία Βοσκοπούλου. «Μέσω του μπαμπά μου που πάντα ως καλλιτέχνη τον έβλεπα και τον βλέπω, ξέρω πώς είναι και είναι καλό αυτό. Με βοήθησε αυτό στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα, είχα στο μυαλό μου πώς θα είναι και τι θα πρέπει να κάνω ενδεχομένως. Κατά τα άλλα προσπαθώ να είμαι λίγο αυθόρμητη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Βοσκοπούλου.

Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου δήλωσε προετοιμασμένη τόσο για το ενδεχόμενο κάποιοι να είναι προκατειλημμένοι θετικά απέναντί της λόγω των γονιών της και της δικιάς τους καλλιτεχνικής υπόστασης, όσο και για την αρνητική προκατάληψη. «Ναι και όχι. Μπορεί να είναι του χώρου και να ξέρουν αλλά επειδή εγώ είμαι το παιδί τους, φέρονται περισσότερο ως γονείς όχι ως καλλιτέχνες. Κυρίως η μαμά μου μπορεί να αγχωθεί περισσότερο», απάντησε η Μαρία Βοσκοπούλου στο αν έχει λάβει συμβουλές από εκείνους.

Η Μαρία Βοσκοπούλου ήταν καλλιτέχνης πριν ακόμα το καταλάβει η ίδια

«Όταν συζητούσα με τον πατέρα μου στην Γ’ Λυκείου τι θα κάνω στη ζωή μου, μου είχε πει “Δεν μπορείς να κάνεις καμία άλλη δουλειά εσύ παιδί μου. Θα κάνεις αυτό”» είπε γελώντας. Παρόλο που η ίδια τώρα ένιωσε πώς είναι καλλιτέχνης μάλλον οι δικοί της το είχαν καταλάβει πολύ νωρίτερα. Όπως διευκρίνισε προς το παρόν σπουδάζει επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις. Δεν έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε δραματική σχολή προς το παρόν. Όπως δήλωσε θα ήθελε μελλοντικά να βρει «έναν τρόπο μαγικό να συνδυαστούν αυτά τα δύο».

Όσο για τον ρόλο της στη σειρά εποχής «Τα καλύτερα μας χρόνια» της ΕΡΤ με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Μελέτη Ηλία, η Μαρία Βοσκοπούλου δήλωσε πως πρόκειται για έναν χαρακτήρα guest που αρχικά προοριζόταν για ένα επεισόδιο. «Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο. Υποδύομαι την Παγιέτ: μια κοπέλα 18 ετών. Είναι ανιψιά του Μελέτη Ηλία και της Κατερίνας Παπουτσάκη και ζει με την οικογένειά της στο Βέλγιο», σημείωσε. Η έλευση της Παγιέτ και των γονιών της στο σπίτι των πρωταγωνιστών θα φέρει αναστάτωση και πολλά κωμικά ευτράπελα.

Τι θα δούμε στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια»

Τέλη δεκαετίας του ’60: η τηλεόραση εισβάλει δυναμικά στη ζωή μας – ή για να ακριβολογούμε- στο σαλόνι μας. Γύρω από αυτήν μαζεύονται κάθε απόγευμα οι οικογένειες και οι παρέες σε μια Ελλάδα που ζει σε καθεστώς δικτατορίας, ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον, αλλά δεν ξέρει ακόμη πότε θα έρθει αυτό. Εποχές δύσκολες, αλλά και γεμάτες ελπίδα. Εντέλει όμως και εποχές που οι μεγαλύτεροι θυμούνται πια με νοσταλγία -τα καλύτερά μας χρόνια είναι πάντα αυτά της νιότης μας, το καταλαβαίνουμε όσο μεγαλώνουμε.

Σε αυτά «Τα καλύτερά μας χρόνια» θα μας γυρίσει η σειρά της Όλγας Μαλέα, που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ξεναγός σε αυτό το ταξίδι, ο οκτάχρονος Άγγελος, ο μικρότερος γιος μιας πενταμελούς οικογένειας, -εξαμελούς μαζί με τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη. Της οικογένειας Αντωνοπούλου, που έχει μετακομίσει στην Αθήνα από τη Μεσσηνία για να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο.

Μέσα από το σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη, τα σκηνικά του Δημήτρη Κατσίκη, με τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους –ναι, αυτοί θα είναι οι γονείς του μικρού Άγγελου- θα μεταφερθούμε σε μια εποχή που θα φανεί οικεία ακόμη και στους νεότερους, με την ΕΡΤ να καταγράφει, όπως και τότε, την Ιστορία της χώρας μας και, τελικά, την ιστορία της ίδιας της ζωής μας.