CELEBRITIES

Μαρία – Ολύμπια Γλύξμπουργκ: Ο νέος της σύντροφος είναι διάσημος (και παντρεμένος) chef

Ιnstagram.com/olympiagreece/

Λίγες ημέρες αφού η Sophie Turner εθεάθη σε τρυφερές στιγμές με τον Peregrine Pearson στους δρόμους του Παρισιού, αποδεικνύεται ότι ο πρώην σύντροφος της Μαρίας- Ολυμπίας Γλύξμπουργκ δεν είναι ο μόνος που έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι της με τον chef Thomas Straker και για τα tabloids, αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί τους.

Βλέπεις, ο διάσημος chef, που έχει ένα εστιατόριο στο Nottingham και τεράστιο διαδικτυακό κοινό (1,4 εκατομμύρια followers στο Instagram, 2,1 εκατομμύρια followers στο TikTok και 250 χιλιάδες συνδρομητές στο YouTube), εθεάθη να βγαίνει με τη Μαρία – Ολυμπία Γλύξμπουργκ από το σπίτι της και οι δύο τους να επιβιβάζονται στο αυτοκίνητό του. Ο ίδιος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Davina Pownall κι έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, 4 και 2 ετών αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η σύζυγός του πληροφορήθηκε για την εξωσυζυγική σχέση του με τη Μαρία – Ολυμπία Γλύξμπουργκ τον περασμένο Οκτώβριο και είναι «συντετριμμένη» από την απιστία του.

«Αυτή δεν είναι μία ιστορία για το όμορφο χτίσιμο μίας ρομαντικής σχέσης για μία πληγωμένη πριγκίπισσα. Υπάρχουν στην πραγματικότητα 3 άλλοι άνθρωποι που είναι πληγωμένοι. Είναι η σύζυγος και οι δύο κόρες του που κανείς δεν έχει αναφέρει ακόμα», είπε φίλος της Davina και του Thomas Straker, στη Daily Mail. Σίγουρα δεν είναι μία ιστορία για μία πληγωμένη πριγκίπισσα, γιατί η Μαρία – Ολυμπία Γλύξμπουργκ δεν είναι πριγκίπισσα, αφού η βασιλεία έχει καταργηθεί εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα, οφείλω να αναφέρω εγώ και συνεχίζουμε.

Σύμφωνα με άλλον φίλο τους, η σύζυγος του ανθρώπου που συνόδευε πριν από λίγες ημέρες η Μαρία – Ολυμπία Γλύξμπουργκ από το σπίτι της προς το αυτοκίνητό του, «Έμαθε για τη σχέση του συζύγου της σχεδόν έναν μήνα πριν, όταν κοινοί φίλοι που ήξεραν κι εκείνη και την Ολυμπία τής το είπαν. Πολλοί άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε και ζητούσαν από τον Thomas να το πει στη Davina, κάτι που προφανώς εκείνος δεν έκανε, οπότε ανέλαβαν δράση εκείνοι».

«Δεν πιστεύω ότι το αρνήθηκε. Είναι ένας παντρεμένος άντρας με δύο μικρά παιδιά και της Davina της αξίζει κάτι καλύτερο. Του ζήτησε να φύγει από το σπίτι τους στο νότιο Λονδίνο που είχαν αγοράσει μαζί πρόσφατα. Αυτά έγιναν πριν ο Tom απαθανατιστεί με την Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ. Ξέρω ότι η Davina είναι συντετριμμένη. Σίγουρα δεν είναι αυτό που ήθελε», πρόσθεσε το ίδιο πρόσωπο.

«Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, πρόσεχε τα παιδιά τους και υποστήριζε την καριέρα του που ήταν προτεραιότητά του εδώ και 8 χρόνια. Με τις ώρες που δουλεύει, εκείνη δεν μπορούσε να κυνηγήσει τη δική της καριέρα για αρκετό καιρό, κι αυτός είναι ένας λόγος που είμαι τόσο θυμωμένος με τη συμπεριφορά του», κατέληξε η ίδια πηγή.

Η 27χρονη Μαρία – Ολυμπία Γλύξμπουργκ, χώρισε από τον Peregrine Pearson τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από 3 χρόνια σχέσης. Φίλοι της, λένε στη Daily Mail ότι πίστευε ότι ο γάμος του chef είχε λήξει πριν ξεκινήσει τη σχέση της μαζί του.

Ο Thomas Straker μεγάλωσε κυνηγώντας και ψαρεύονας στο Herefordshire και ως chef ξεκίνησε να εργάζεται στα εστιατόρια Dorchester, Elystan Street και Dinner by Heston Blumenthal. Αργότερα άνοιξε το δικό του εστιατόριο Straker’s στο Notting Hill τον Σεπτέμβριο του 2022. Είχε προηγηθεί η καριέρα του στα social media, όπου ξεκίνησε να δημοσιεύει μαγειρικά video κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid – 19.

Απέκτησε τη δική του υπογραφή συνηθίζοντας να ανακατεύει υλικά με βούτυρο δημιουργώντας παράξενες γεύσεις που μπορούν να απογειώσουν οτιδήποτε, από μία φέτα ψωμί μέχρι οποιαδήποτε περίτεχνη συνταγή. Από εκείνον ξεκίνησε το #ButterTok trend στο TikTok. Έπειτα λάνσαρε το δικό του οργανικό βούτυρο.

Μία από τις αμφιλεγόμενες στιγμές του ήταν όταν ανάρτησε φωτογραφίες της ομάδας που δουλεύει στο εστιατόριό του που αποτελείται αποκλειστικά από λευκούς άντρες. Οι επικριτές του αναρωτήθηκαν γιατί δεν υπήρχαν γυναίκες ή μέλη εθνοτικών μειονοτήτων στην ομάδα του και κατηγορήθηκε ότι συμβάλλει στην διαιώνιση του στερεοτύπου που θέλει τα κορυφαία εστιατόρια ως κλειστά κλαμπ λευκών αγοριών κι ότι δεν εκπροσωπεί την πολυπολιτισμικότητα του Λονδίνου και ιδίως της περιοχής του Notting Hill.