CELEBRITIES

Μαρία Ναυπλιώτου: 5 φορές που το Instagram της ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη

NDP Photo Agency

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια πολύ καλή ηθοποιός. Είναι παράλληλα η γυναίκα – ορισμός της Δωρικής ομορφιάς. Η ηθοποιός που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε, έχει μια ιδιαίτερα δραστήρια παρουσία στα social media και ο λογαριασμός της στο Instagram έχει συχνά γίνει πηγή ευχάριστης έκπληξης στην καθημερινότητά μας.

Η τελευταία φορά που η Μαρία Ναυπλιώτου μας εξέπληξε με μία ανάρτησή της στο Instagram ήταν όταν πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της ένα βίντεο όπου τραγουδά στα Ιταλικά. Η Μαρία Ναυπλιώτου εξομολογήθηκε ότι μία από τις φαντασιώσεις της είναι ότι είναι μια τραγουδίστρια και μάλιστα όχι τυχαία, αλλά μία από τις σπουδαίες τραγουδίστριες του παρελθόντος όπως η Dalida ή η Mina.

Η Μαρία Ναυπλιώτου διάλεξε να τραγουδήσει για τους follower της το τραγούδι της Mina “Un bacio è troppo poco”. «Μαθαίνω τα τραγούδια τους και τα τραγουδάω» είχε πει λίγο πριν. Και το είπε τόσο ωραία και αισθαντικά.

Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, θυμηθήκαμε άλλες τέσσερις φορές που κοιτάζοντας το Instagram feed μας μείναμε με μάτια ανοιχτά από έκπληξη να κοιτάζουμε κάποια ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Και θα τις θυμηθείς μαζί μας παρακάτω.

Όταν η Μαρία Ναυπλιώτου άλλαξε look

«Είναι να μην γίνει η πρώτη ψαλιδιά» έγραψε την Καθαρά Δευτέρα η Μαρία Ναυπλιώτου στον λογαριασμό της στο Instagram. Και ξαφνικά από εκεί που είχε αρκετά μακριά μαλλιά που έφταναν μέχρι κάτω από τους ώμους της, βρέθηκε με καρέ και αφέλειες να αιχμαλωτίζει με την γοητεία της τον φακό. Και ναι, της πήγαιναν υπέροχα και οι αφέλειες.

Όταν μας έδειξε τι σημαίνει no make up look

Είναι σύνηθες οι γυναίκες που φορούν φυσικό μακιγιάζ να μας φαίνεται ότι κυκλοφορούν αμακιγιάριστες. Αλλά χωρίς μακιγιάζ σημαίνει χωρίς καμία απολύτως βάση, με το φυσικό σου χρώμα στο πρόσωπο, όπως κυκλοφορείς τα καλοκαίρια. Με μόνο μακιγιάζ την αλμύρα της θάλασσας.

Μία τέτοια φωτογραφία της μοιράστηκε από τις καλοκαιρινές της διακοπές την 1η Σεπτεμβρίου. Με τον ήλιο στα μάτια και χωρίς μακιγιάζ η Μαρία Ναυπλιώτου μας έλεγε απευθείας από την αιώρα της. «Κάθε χρονιά στις διακοπές υπάρχουν χαρακτηριστικές στιγμές. Αυτή είναι σίγουρα η χαρακτηριστικότερη!! Και το χαμόγελο φανερώνει όλη μου την ικανοποίηση που είχα δίπλα μου τους πιό αγαπημένους μου. Μ’αυτές τις αναμνήσεις συντροφιά καλωσορίζω τον Σεπτέμβρη και όλες του τις προκλήσεις».

Η φορά που η Μαρία Ναυπλιώτου πόζαρε με το μαγιό της

Τον Ιούνιο του 2019 η Μαρία Ναυπλιώτου έβγαζε μια φωτογραφία στην παραλία φορώντας το μαύρο μπικίνι της. Και ξαφνικά μας αποκάλυπτε πόσο fit είναι. Δεν είναι απορίας άξιο βέβαια καθώς η ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια μπαλέτου και το σώμα δεν ξεχνά. Εξού και η τέλεια στάση σώματος σε περίπτωση που αναρωτιόσουν.

Όταν μας έπεισε για την ομοιότητά της με την Μαρία Κάλλας

Όταν ο Terence McNally -που έμελε να γίνει ένας από τους επώνυμους νεκρούς του κορονοϊού- έγραφε το MasterClass, σίγουρα δεν ήξερε ότι στην Ελλάδα υπάρχει η ιδανική γυναίκα για να ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας που σκιαγραφούσε στο έργο του. Κι όμως υπάρχει. Είναι η Μαρία Ναυπλιώτου που υποδύεται την ντίβα της όπερας τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι παραστάσεις μπορεί να διακόπηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά δεν θα ξεχάσουμε τη στιγμή που μοιράστηκε την πρώτη της αφίσσα της παράστασης. Ομοιότητα με τη Μαρία Κάλλας ασύλληπτη.