CELEBRITIES

Μαρία Μπακοδήμου: “Περνάω κρίση ηλικίας”

Η Μαρία Μπακοδήμου, δε δίστασε να παραδεχτεί ότι περνά κρίση ηλικίας!

“Το πέρασα και το περνάω. Κυρίως τώρα, όχι στα 35. Είναι πολλά που έχουν ν’ αντιμετωπίσουν οι γυναίκες από μια ηλικία και μετά. Πέρα από την προσωπική ματαιοδοξία και τη γυναικεία φιλαρέσκεια, όπου αισθάνεσαι ότι μεγαλώνεις και αλλάζεις εξωτερικά, είναι και το ότι ο χρόνος έχει ένα deadline κι όταν είσαι άνθρωπος δημιουργικός κι έχεις πολλά σχέδια στο μυαλό σου, όπως εγώ, δε σου αρέσει να σε περιορίζουν και να σου βάζουν όρια. Θέλεις να έχεις περισσότερο χρόνο”.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης και στο αν είναι ώριμη στις σχέσεις της από ότι παλιότερα. “Φυσικά. Θυμάμαι τον εαυτό μου να συμπεριφέρεται στις προσωπικές μου σχέσεις ανώριμα μέχρι και πριν από δέκα χρόνια, μη σου πω και πριν από πέντε ή πριν από τρία. (Γέλια) Είχα άλλη στάση και εντελώς διαφορετικά ζητούμενα. Τώρα είμαι πολύ καλά. Η ζωή μας αλλάζει και μας μαθαίνει πράγματα, και θα ήταν άσχημο να μη χρησιμοποιούμε τη σοφία μας για να εξελισσόμαστε”.

Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν είναι “σχεσάκιας” και πως τη φοβίζει η καθημερινότητα μιας σχέσης. “Έχω περάσει μεγάλα χρονικά διαστήματα μόνη μου. Δεν είμαι σχεσάκιας, ίσα-ίσα μου είναι δύσκολες οι σχέσεις. Έχω μάθει να ζω μόνη μου, για αυτό και αν δεν είναι έντονη η έλξη που αισθάνομαι για τον άλλον, δεν μπορώ να τον βάλω στην καθημερινότητά μου. Με φοβίζει η καθημερινότητα μιας σχέσης. Ως μοναχοπαίδι, έχω μάθει να λειτουργώ μόνη μου και αργότερα με τη δουλειά, ως εργασιομανής αυτό ενισχύθηκε. Έτσι, αναγκαστικά, πρέπει να ταιριάζουμε πολύ με τον άλλον για να καταφέρουμε να είμαστε μαζί”.

Όσο για τον σύντροφό της εκείνο που την τράβηξε ήταν η οικειότητα που ένιωσε. “Ένιωσα οικεία μαζί του από την αρχή. Υπήρχε έντονη έλξη ανάμεσά μας και είδα ότι αυτό που νιώθουμε μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση”.

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Η ωριμότητα σε αλλάζει και σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά, όχι η πατρότητα”

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος από την πλευρά του μίλησε για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του με τον ερχομό του γιου του. “Δεν νομίζω ότι αλλάζει ραγδαία η ζωή σου όταν γίνεσαι γονιός. Οι προτεραιότητές σου αλλάζουν, κάτι που συμβαίνει αναπόφευκτα όταν αλλάζουν τα πρόσωπα της ζωής σου, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα πλασματάκι που είναι δημιούργημά σου. Η ωριμότητα σε αλλάζει και σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικά, όχι η πατρότητα”.

Όπως εξήγησε στο περιοδικό, εκείνο που θα ήθελε μεταξύ των άλλων να προσφέρει στο παιδί του, είναι μόρφωση. “Νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό όπλο για οποιαδήποτε κοινωνία. Οι αρχές, η ελευθερία, θέλουν ανθρώπους μορφωμένους”.

Παράλληλα, μίλησε και για τη φιλία του με την Μαρία Μπακοδήμου η οποία κρατά πολλά χρόνια. “Με τη Μαρία έχουμε δεθεί με πολλούς δεσμούς σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν επιλογή μας να γίνουμε φίλοι και να δουλεύουμε μαζί. Σε επαγγελματικό επίπεδο, τώρα, νομίζω ότι αυτό που μας κρατάει ενωμένους, πέρα από την αγάπη, την εκτίμηση και το θαυμασμό, είναι ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον”.

Διάβασε επίσης στο Ladylike

Μαρία Μπακοδήμου: “Τα παιδιά γνώρισαν τον Τίμο πολύ νωρίς”

Πόσο άλλαξε την ζωή του ο γιος του, περιγράφει ο Φώτης Σεργουλόπουλος