CELEBRITIES

Μαρία Λεκάκη: Η κόρη της έγινε 16 ετών. Η σπάνια φωτογραφία στο Instagram

Instagram.com/marialekaki.official/

Μια πολύ σημαντική ημέρα ήταν η Δευτέρα 30 Αυγούστου για τη Μαρία Λεκάκη. Η ηθοποιός που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, πριν από 16 χρόνια στις 30 Αυγούστου, έγινε μαμά. Η κόρη της, Ζωή, οδεύει ολοταχώς προς την ενηλικίωση κι η μητέρα της βρήκε την πιο ευχάριστη αφορμή για να μοιραστεί μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της.

Η Μαρία Λεκάκη προστατεύει την προσωπική της ζωή επιλέγοντας σταθερά να μην μιλά γι’ αυτήν δημόσια. Το ίδιο προστατεύει και την ιδιωτική ζωή της κόρης της, δημοσιεύοντας σπάνια στιγμιότυπα που την περιλαμβάνουν στον λογαριασμό της στο Instagram τον οποίο ακολουθούν 66 χιλιάδες πρόσωπα. Αυτή τη φορά έκανε μια μικρή εξαίρεση, αλλά δεν μας έδειξε τη Ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά όπως ήταν στην παιδική της ηλικία.

Η Μαρία Λεκάκη συνόδευσε τη φωτογραφία της μικρής Ζωής με στίχους από το τραγούδι Supergirl των Reamonn και η κόρη της έμοιαζε με πραγματικό Supergirl στο στιγμιότυπο από τα παιδικά της χρόνια, όπου απεικονίζεται να διασκεδάζει κάνοντας πατίνια. Η Ζωή είναι σίγουρα το Supergirl της μαμάς της. #16, #loveZoe, #birthdaygirl, ήταν τα hashtags που χρησιμοποίησε η ηθοποιός στη δημοσίευσή της. Τα σχόλια γέμισαν με ευχές από τους διάσημους φίλους της Μαρίας Λεκάκη αλλά και από θαυμαστές της ηθοποιού.

Η Ζωή είναι η κόρη που απέκτησε η Μαρία Λεκάκη από τον γάμο της με τον Λεωνίδα Παννωνίδη. Η ηθοποιός έχει αναφερθεί στην κόρη της ελάχιστες φορές σε συνεντεύξεις της. Περίπου όσο λίγες φορές την έχει δείξει δημόσια στο Instagram.

Η πρώτη φορά που μίλησε για εκείνη ήταν όταν η Ζωή ήταν 10 ετών. «Η μητρότητα με έκανε χαρούμενο άνθρωπο. Είμαι πανευτυχής που είμαι μαμά», είχε πει στον Τηλεθεατή η Μαρία Λεκάκη.

«Δεν θεωρώ ότι σοβαρεύεις απαραίτητα όταν γίνεσαι γονιός, αντίθετα μάλλον γίνεσαι πιο νέος εγκεφαλικά, παρατηρείς κομμάτια του εαυτού σου που ίσως έχεις ξεχάσει, σε ελαφραίνει, ανεξάρτητα από το ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί αποτελεί σίγουρα ευθύνη. Αλλά είναι δεδομένα ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στη ζωή μου», πρόσθετε τότε η Μαρία Λεκάκη.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε πιο πρόσφατη συνέντευξή της στο Βήμα γιατί προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να μην πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις και να μην επενδύει στις δημόσιες σχέσεις. Η απάντησή της ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής.

«Δεν έχω παράπονα απ’ τη δουλειά μου, πράγμα που σημαίνει πως μάλλον δεν χρειάζεται ν’ αλλάξω τη συμπεριφορά μου στα θέματα που περιγράφετε. Η αντίληψη πως το να είσαι ηθοποιός σημαίνει πως πρέπει να ξέρεις να κάνεις δημόσιες σχέσεις οδηγεί σε λάθος δρόμους. Για πολλά επαγγέλματα ισχύει το ίδιο. Κι ενώ αυτό έχει καταστρέψει την Ελλάδα συνεχίζουμε να μαθαίνουμε στα παιδιά μας πως χωρίς δημόσιες σχέσεις δεν γίνεται τίποτα. Και βλέπεις εφήβους ηττημένους πριν καν αρχίσουν την προσπάθεια. Επίσης όταν δουλεύεις στην τηλεόραση, όταν με τις επαναλήψεις κινδυνεύεις να είσαι στα μάτια του τηλεθεατή 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να εξαφανιστείς και λίγο», σημείωνε η Μαρία Λεκάκη.