CELEBRITIES

Μαρία Μπακοδήμου- Μαρία Καβογιάννη: Η περιπέτειά τους την πρώτη μέρα του 2023

Γιάννης Νταρίλας/ Papadakis Press

Το 2023 ήρθε και μαζί του ήρθαν και οι «προγραμματικές δηλώσεις» για το νέο έτος. Τα new year resolutions έδωσαν και πήραν και μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας του χρόνου, ήρθαν και οι πρώτες διαψεύσεις αυτών των στόχων. Για κάποιους το να αθετήσουν αυτό το «από αύριο δίαιτα» που είπαν τη νύχτα του ρεβεγιόν της παραμονής Πρωτοχρονιάς, ήρθε σχεδόν φυσικά. Για άλλους ήταν περισσότερο μία φανερή περίπτωση του «Όποτε κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει». Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν η Μαρία Μπακοδήμου και η Μαρία Καβογιάννη.

Η Μαρία Μπακοδήμου και η Μαρία Καβογιάννη είναι καλές φίλες. Ανήκουν και οι δύο στους διάσημους κατοίκους του Πηλίου, στο οποίο διατηρούν εξοχικές κατοικίες αρκετοί καλλιτέχνες. Οι περισσότεροι από τους διάσημους αυτούς κατοίκους του Πηλίου, βρέθηκαν εκεί για να περάσουν παρέα την Πρωτοχρονιά όπως φανέρωσαν τα posts τους στο Instagram. Η Μαρία Μπακοδήμου πόζαρε με την Μαρία Καβογιάννη για να ευχηθεί «Καλή χρονιά» στους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μοιράστηκε ένα video στο οποίο ο ίδιος, η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, η Μαρία Μπακόδημου, η Μαρία Καβογιάννη και οι υπόλοιποι φίλοι, γείτονες και καλεσμένοι τους, τραγουδούσαν καλωσορίζοντας το 2023. Ένα ήταν βέβαιο, από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στο Instagram. Η αλλαγή του χρόνου βρήκε τους καλλιτέχνες που αγαπάμε να περνούν τη βραδιά τους στο Πήλιο ευτυχισμένοι.

Ήρθε, λοιπόν, το 2023 και μαζί του έφερε και την πρώτη απόφαση της παρουσιάστριας, της ηθοποιού και της παρέας τους για το νέο έτος. Η απόφαση αυτή, έφερε μία απροσδόκητη περιπέτεια. Η Μαρία Μπακοδήμου και η Μαρία Καβογιάννη ξεκίνησαν για μία πεζοπορία στο Πήλιο και κατέληξαν να χάνουν τον δρόμο τους.

«Όπως κι οι περισσότεροι θεωρήσαμε ότι η πρώτη μέρα του χρόνου είναι ιδανική για να κάνουμε μία νέα αρχή. Ξεκινήσαμε αποφασίζοντας να μειώσουμε τις ποσότητες που τρώγαμε και πίναμε τις προηγούμενες μέρες και φυσικά να κάνουμε άσκηση. Είπαμε να περπατήσουμε στο βουνό. Ξεκινήσαμε από τον σταθμό στις Μηλιές, περάσαμε τη γέφυρα που σχεδίασε και κατασκεύασε ο πατέρας του Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο κι ανεβήκαμε στο βουνό δίπλα από γκρεμό μέχρι το εκκλησάκι του Ταξιάρχη», έγραψε περιγράφοντας την απόφαση της παρέας της αλλά και την πορεία στη φύση που ακολούθησε αυτή η παρέα, η Μαρία Μπακοδήμου.

Το κείμενό της, που δημοσιεύτηκε στο Instagram, συνόδευσε μία σειρά από φωτογραφίες από την αρχή, την πορεία και την κατάληξη της πρώτης μέρας του έτους και της μεγάλης πεζοπορίας στο Πήλιο. Στην πρώτη από αυτές, η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει χαμογελαστή ανάμεσα στην καλή της φίλη, Μαρία Καβογιάννη και τον γιο της, Νικήτα Αργυρόπουλο. Γύρω τους, ακόμα περισσότεροι φίλοι.

«Όλο αυτό το ειδυλλιακό άλλαξε όταν στην επιστροφή χάσαμε το μονοπάτι μας στο δάσος κι είχε αρχίσει να νυχτώνει», περιέγραψε έπειτα η Μαρία Μπακοδήμου. «Εκεί απαγορεύτηκε ο πανικός, κάναμε οικονομία στους φακούς των κινητών, βρήκαμε σήμα να στείλουμε μήνυμα για βοήθεια και δεν ξαμολήθηκε κανείς μόνος του να βρει την άκρη», πρόσθεσε.

«Φαντασιωθήκαμε τη στιγμή που θα μας σώσουν τα ΕΚΑΜ και θα παίζαμε στις ειδήσεις. Τελικά καταφέραμε από άλλο μονοπάτι να πλησιάσουμε τη γέφυρα και να βρούμε τον δρόμο μας. Ήταν νύχτα πια είχαμε σωθεί αλλά ταλαιπωρηθεί και πεινάσει. Οπότε την πέσαμε πάλι σε γιουβέτσακια, πίτες, ρολά, σουφλέ σοκολάτας και ποτά. Ο στόχος της μέρας φάνηκε άπιαστος. Δίαιτα καλύτερα από αύριο που είναι Δευτέρα. Ευτυχισμένο το 2023 βρε παιδιά», κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου στην ανάρτησή της.

Η Μαρία Μπακοδήμου και η Μαρία Καβογιάννη είχαν μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή που παρουσιάζει η πρώτη στον ΣΚΑΪ, Γεια σου, για τη φιλία τους. Οι δύο Μαρίες είχαν μιλήσει για τον θαυμασμό που τρέφουν η μία για την άλλη καθώς η παρουσιάστρια καλωσόριζε την ηθοποιό στην εκπομπή της. Στις αναμνήσεις της φιλίας τους, τώρα μπορεί να προστεθεί και μία πρώτη περιπέτεια για το 2023. Και η επιβεβαίωση πως όταν και εκείνες κάνουν σχέδια, κάποιος σίγουρα γελάει.