CELEBRITIES

Μαρία Μπακοδήμου- Δημήτρης Αργυρόπουλος: Μαζί στην αποφοίτηση του κούκλου γιου τους, Άρη

NDP Photo Agency

Ο Άρης Αργυρόπουλος, είναι το δεύτερο από τα δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Ο μικρός τους γιος, λοιπόν, έπαψε να είναι και τόσο μικρός. Ο Άρης Αργυρόπουλος, αποφοίτησε από το Κολέγιο Ψυχικού πριν από λίγες ημέρες και είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο. Από την αποφοίτησή του δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι υπερήφανοι γονείς του.

Μαρία Μπακοδήμου και Δημήτρης Αργυρόπουλος, βρέθηκαν στην αποφοίτηση του Άρη και μοιράστηκαν τα σχετικά στιγμιότυπα υπερηφάνειας από την περίσταση. Ο γοητευτικός γιος τους, πόζαρε ανάμεσά τους, και εκείνοι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα αγάπης.

«Αποφοίτησε και το “μικρό” μου. Καλή πρόοδο Άρη. Σε αγαπώ», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στον λογαριασμό της στο Instagram. «Αποφοίτηση. Ο Αρούλης, ο καλύτερος μαθητής. Σε αγαπώ» έγραψε και ο πατέρας του, Δημήτρης Αργυρόπουλος. Ο ίδιος πρόσθεσε ένα emoji που κλαίει από τα γέλια δίπλα στη δήλωσή του για τις σχολικές επιδόσεις του γιου του.

Η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε μια ακόμα φωτογραφία της από την τελετή αποφοίτησης. Μια φωτογραφία ειλικρινή και συναισθηματική. «Όταν ξέρεις ότι καλά τα έχεις κάνει μέχρι τώρα», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου. Και μάλλον αυτή είναι η πιο σημαντική διαπίστωση για έναν γονιό.

H Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, υπήρξαν παντρεμένοι, απέκτησαν τους γιους τους, Νικήτα και Άρη και χώρισαν πριν από 17 χρόνια. Σήμερα είναι πιο κοντά από ποτέ ο ένας στον άλλο, πράγμα που αποδεικνύουν με τις κοινές εξόδους τους σαν κι αυτή. Το πιο άσχημο περιστατικό του γάμου τους, όπως είχαν αποκαλύψει σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! συνέβη στις γεννήσεις των δύο τους γιων.

«Το χειρότερο που έχει συμβεί είναι ότι πίστευα πως η Μαρία τα έχει με άλλον. Κι αυτό ξεκίνησε όταν γέννησε τον Νικήτα και της ήρθε μία ανθοδέσμη από άγνωστο αποστολέα που της έγραφε: ”να μας ζήσει, ακόμα κι αν δε θα το μεγαλώσουμε μαζί”», είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. «Ήταν χυδαίο αυτό που έγινε γιατί αργότερα μάθαμε ότι οι ανθοδέσμες και οι κάρτες έρχονταν από έναν δικό μας άνθρωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι μας. Και δεν έγινε μόνο μία φορά. Έγινε και όταν γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος μας, ο Άρης.», συμπλήρωσε η Μαρία Μπακοδήμου. «Να φεύγουμε από το μαιευτήριο και αντί να είμαστε χαρούμενοι να μου ζητάει να κάνουμε τεστ DNA; Να είναι το παιδί φτυστός ο Δημήτρης και να φωνάζει ”γιατί δε θέλεις να κάνουμε το τεστ;”», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Παρόλο που έχουν πάρει διαζύγιο ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έχουν, όπως κατάλαβες, μία πολύ στενή οικογενειακή σχέση καθώς για πάντα τους ενώνουν ο Νικήτας και ο Άρης. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, έχει αποκτήσει έναν ακόμα γιο από τον επόμενο γάμο του με τη Σήλια Δραγούνη, τον Joe. Και ο επόμενος γάμος του κατέληξε σε διαζύγιο.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος για τους γιους του με τη Μαρία Μπακοδήμου και τις εξόδους τους

«Έχω περισσότερο σχέση μπαμπάς – γιος με τα παιδιά μου. Όσο μεγαλώνουν τόσο περνάω και καλύτερα εγώ. Δεν μου έχουν επιτρέψει ακόμα να βγούμε στο ίδιο club. Αλλά ευτυχώς, επειδή έβγαινα και να μην μου πουν εκείνοι που θα βγουν, μου το λένε τα παιδιά που έχουν τα μαγαζιά», έλεγε τα περασμένα Χριστούγεννα για τη σχέση του με τους μεγάλους του γιους ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.  Όπως έχει πει ο γνωστός εκδότης, η σχέση τους είναι όσο το δυνατόν ανοιχτή. Όταν, λοιπόν, ο Νικήτας και ο Άρης μεγάλωσαν, τους μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά τον οποίο πολέμησε στο παρελθόν.

«Τους κάθισα κάτω και τους εξήγησα ότι είχα στο παρελθόν μια περιπέτεια με αλκοόλ και ναρκωτικά. Και ότι ο εθισμός είναι μια ασθένεια που αγχώνομαι πάρα πολύ μην τους την έχω κληρονομήσει. Τους μίλησα για το τι είναι και πώς το διαχειρίζεσαι. Τους είπα ότι αν θέλεις να δεις τον εαυτό σου στα καλύτερά του, θα πρέπει να βγεις μέσα από αυτό. Ήθελα να ξέρουν ακριβώς ποιος είναι ο πατέρας τους. Κάτι που προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα μαζί τους. Αυτό και να τους εκφράζω την αγάπη που νοιώθω για εκείνους», σημείωνε σε συνέντευξή του.