CELEBRITIES

Μάρα Ζαχαρέα- Έλενα Ράπτη: Με ασορτί μπικίνι και χαμόγελο στα Κουφονήσια

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Μία co- ord εμφάνιση στα νερά του Αιγαίου πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες η Μάρα Ζαχαρέα και η Έλενα Ράπτη. Η anchorwoman του Star και η πολιτικός συναντήθηκαν στην παραλία Πορί στα Κουφονήσια και απαθανατίστηκαν εν πλω με τα γαλάζια τους μπικίνι και τα χαμόγελά τους σε πλήρη συντονισμό.

Το καλοκαίρι στις Κυκλάδες είναι ένα χρώμα, το γαλάζιο σε όλες τις αποχρώσεις τους. Αυτό το γαλάζιο τίμησαν στην κοινή τους εξόρμηση στη Σαντορίνη η Μάρα Ζαχαρέα και η Έλενα Ράπτη. Η πρώτη ήταν που μοιράστηκε δύο φωτογραφίες τους από το μικρό σκάφος με το οποίο βρέθηκαν στην ακτή της παραλίας Πορί, αναφερόμενη κι εκείνη στα χρώματα των μαγιό τους.

«Στα χρώματα του Αιγαίου μας», έγραψε δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες της με την Έλενα Ράπτη, η Μάρα Ζαχαρέα. Η πολιτικός δεν έχει μοιραστεί αντίστοιχα στιγμιότυπα καλοκαιρινών διακοπών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε αντίθεση με τη Μάρα Ζαχαρέα, που παραμένει πολύ ενεργή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στα social media.

Η anchorwoman του Star έχει ως βάση της την Πάρο, όπου κάθε χρόνο περνά τα καλοκαίρια της κι από εκεί έχει πραγματοποιήσει εξορμήσεις σε διάφορα νησιά του Αιγαίου. Από αυτές τις εξορμήσεις της μοιράζεται τα πιο καλοκαιρινά στιγμιότυπα.

Οι μέρες πάντως, για τη Μάρα Ζαχαρέα τελειώνουν πάντα στην Πάρο, απ’ όπου συχνά μοιράζεται φωτογραφίες του ηλιοβασιλέματος. Η anchorwoman του Star βρέθηκε στο Κυκλαδίτικο νησί μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν για να γεμίσει τις μπαταρίες της πριν από έναν ακόμα τηλεοπτικό χειμώνα που θα την βρει στον χώρο της ενημέρωσης.

Η δημοσιογράφος είχε μιλήσει στο περιοδικό Gala για τον απαιτητικό αυτό χώρο που ήταν ανδροκρατούμενος όταν εκείνη ξεκινούσε την καριέρα της. Σήμερα η Μάρα Ζαχαρέα είναι διεύθυντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όμως όταν ξεκινούσε να εργάζεται έπρεπε να αποδεικνύει διπλά και τριπλά την αξία της.

«Προφανώς. Δεν νομίζω πως θα ρωτήσεις κάποια γυναίκα που ανέβηκε ψηλά στον τομέα της και θα σου πει το αντίθετο. Ειδικά τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ έντονο. Έπρεπε να προσπαθήσω διπλά και τριπλά από τους άντρες συναδέλφους να αποδείξω ότι αξίζω. Αρκεί να σου πω ότι και στο πολιτικό ρεπορτάζ επίσης είχα κατακτήσει την πρωτιά», είχε απαντήσει μεταξύ άλλων στο περιοδικό Gala η Μάρα Ζαχαρέα για το αν είχε νιώσει υποτίμηση λόγω του φύλου της στον χώρο της.

«Το 1991 ήμουν η μοναδική γυναίκα στο πολιτικό ρεπορτάζ του Mega. Μόνη μου ανάμεσα σε επτά άνδρες. Άσε, δεν θέλεις να ξέρεις τι πέρασα. Νομίζω όμως πως οι δυσκολίες με πείσμωσαν περισσότερο», πρόσθετε η ίδια.

Για την αυστηρή κριτική που είχε δεχτεί στα πρώτα της χρόνια στην πολιτική είχε μιλήσει και η Έλενα Ράπτη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο δεν ένιωσε ποτέ τον σεξισμό προς το πρόσωπό της. «Τα πρώτα χρόνια της πολιτικής δέχτηκα αυστηρή κριτική. Η καλοπροαίρετη κριτική που έχει ως στόχο τη βελτίωσή μου είναι πάντοτε καλοδεχούμενη. Η άδικη κριτική είναι αυτή που πονάει. Όμως, δεν με πτοεί», σημείωνε η πολιτικός.

«Δεν έχω ακούσει σεξιστικά σχόλια προς το πρόσωπό μου. Όλα αυτά τα χρόνια στο Κοινοβούλιο εισέπραξα από τους συναδέλφους αποδοχή και σεβασμό. Μάλιστα, όταν πρωτομπήκα στη Βουλή, που ήμουν πολύ νέα, οι περισσότεροι συνάδελφοι προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν, να με ενθαρρύνουν και να με στηρίξουν», πρόσθετε.