CELEBRITIES

Μαίρη Χρονοπούλου: Η έκκλησή της για αίμα και η νέα ανάρτηση για τον Σωτήρη Τσαφούλια

Papadakis Press Βαγγέλης Γκικόπουλος

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε η Μαίρη Χρονοπούλου τα νέα για την κατάσταση της υγείας της, μέσα από το Γενικό Νοσοκομείο Σωτηρία όπου βρίσκεται. Η ηθοποιός απηύθυνε έκκληση μέσα από το νοσοκομείο για αίμα, καθώς όπως ανέφερε «υπάρχει μεγάλο έλλειμμα».

Η Μαίρη Χρονοπούλου εξήγησε πώς μετά από ένα διάστημα γυρισμάτων για τη σειρά Έτερος Εγώ, χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο. Η τηλεοπτική επιστροφή της Μαίρης Χρονοπούλου είχε γίνει ήδη γνωστή, ενώ στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω στην οποία είχε βρεθεί καλεσμένη, ο Σωτήρης Τσαφούλιας είχε μιλήσει για εκείνη με τα πιο συγκινητικά λόγια.

«Ο ρόλος τον οποίο θα ενσαρκώσει η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα η οποία παλιά ηγείτο μιας εγκληματικής οργάνωσης όπου παρέδωσε τα σκήπτρα στους νεότερους οι οποίοι τώρα θα πρέπει να λογοδοτήσουν απέναντι της γι΄αυτά που συνέβησαν», σημείωνε για τον ρόλο που ενσαρκώνει η ηθοποιός στον νέο κύκλο της σειράς Ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Είναι πάρα πολύ τιμητικό και για μένα, αλλά και για όλη την ομάδα του Έτερος Εγώ η συμμετοχή της, γιατί είναι μια στιγμή που δεν την περιγράφουν τα λόγια, το να φτάνεις να σκηνοθετήσεις έναν μύθο όπως είναι η Μαίρη Χρονοπούλου», πρόσθετε.

Η Μαίρη Χρονοπούλου εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο λόγος που απείχε από τα social media τελευταία ήταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Παράλληλα μίλησε για την κατάσταση της υγείας της. «Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Φίλες και φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα Μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο Έτερος εγώ του Σωτήρη Τσαφούλια», έγραψε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία», ανέφερε έπειτα η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές “300 γυναίκες” (σ.σ. κτίριο του ΓΝΑ Σωτηρία), και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη. Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα. Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτωμενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας, Μαίρη», σημείωσε παραθέτοντας στη συνέχεια τα στοιχεία της για την αιμοδοσία.

Το βράδυ της Κυριακής 17 Απριλίου, η Μαίρη Χρονοπούλου επανήλθε στο Instagram με μία νέα της ανάρτηση στην οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει περαιτέρω τα πράγματα και να μιλήσει για την εμπειρία της στο γύρισμα της σειράς Έτερος Εγώ, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της, όσα είπε παρερμηνεύθηκαν σε δημοσιεύματα δημιουργώντας απορίες για το αν αρρώστησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Χριστούλη μου. Τόσο άσχημα μιλάω; Τόσο άσχημα γράφω; Πολλοί φίλοι, με ρώτησαν εαν αρρώστησα στο γύρισμα του Έτερος εγώ. Αυτό προκλήθηκε από μια παραφθαρμένη αναδημοσίευση και όχι της δικής μου. Για να έρθουμε στο προκείμενο, οι ημέρες δουλειάς μου στα Μέγαρα ήσαν υποδειγματικές. Και να αρχίσουμε από τη μετακίνηση μου; Ξέρω πως ο Σωτήρης Τσαφούλιας δεν αγαπά τα τζιπ. Εγώ τα λατρεύω. Φρόντισε για τις μετακινήσεις μου να υπάρχει ένα τζιποειδές SUV με έναν κουλτουριάρη και σινεφίλ οδηγό τον κ. Μανώλη που περάσαμε 4 αξέχαστες ημέρες αναλύοντας πλάνο πλάνο τις ταινίες που μας άρεσαν», σημείωσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Ύψος! Σε ό,τι αφορά στο γύρισμα; Με μεταχειρίστηκαν σαν πορσελάνη της Δρέσδης. Και για τις ψιλοπολικές συνθήκες του περιβάλλοντος, μετά απο κάθε πλάνο με κουκούλωναν με κουβερτούλες και άφθονες θερμοφόρες. Όλο το συνεργείο ήταν θεϊκό! Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς με τέτοιον big boss! Σωτήρη, αγάπη μου, είσαι ό,τι πιο σημαντικό έτυχε στη ζωή μου. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ για όλα! Μαίρη για πάντα!», πρόσθεσε η ηθοποιός.