CELEBRITIES

Μαίρη Συνατσάκη: “Μου φαίνεται πολύ νωρίς να ερωτευτώ ξανά”

Για την τηλεόραση, το χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή αλλά και τη σχέση που έχει με το σώμα της, μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη στο περιοδικό "Miss Glitter".

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τηλεόραση αλλά και σε ένα project που έχει στο μυαλό της.

“Δεν αφορίζω την τηλεόραση. Μου αρέσουν τα live και τα ψυχαγωγικά προγράμματα. Έχω σαν όνειρο να δημιουργήσω ένα τηλεοπτικό περιεχόμενο που να δίνει έμπνευση σε όποιον το βλέπει. Το έχω στα σκαριά και προσπαθώ να το υλοποιήσω”.

Τα παιδικά χρόνια και οι φίλοι

Η Μαίρη μίλησε επίσης και για τα παιδικά της χρόνια και για το ότι ήταν συνειδητή της επιλογή να είναι η “ήρεμη” της οικογένειας.

“Δεν ήμουν συνεσταλμένη. Ήταν συνειδητή επιλογή να είμαι η ήρεμη της οικογένειας γιατί η δίδυμη αδελφή μου Αλίκη ήταν η τσαούσα, η πληθωρική. Τα δίδυμα το κάνουν συχνά αυτό, κάθονται το ένα όσο πιο απέναντι στο άλλο γίνεται. Χρειάστηκε, λοιπόν, να μεγαλώσω για να ψάξω τον εαυτό μου και να καταλήξω πως με την αδελφή μου μοιάζουμε. Μετά το τέλος του σχολείου έχασα ξαφνικά μια θεία μου, που ήταν μόλις 40 ετών και είχα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί της. Αυτό με ταρακούνησε. Είπα πως πρέπει να κυνηγήσω αυτά που μου αρέσουν πραγματικά, να τα αντιμετωπίσω με θάρρος και λιγότερη ντροπή”.

Παράλληλα, μίλησε και για τους φίλους της, μεταξύ αυτών και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. “Ο Αλέξανδρος και η Νίκη, με τους οποίους κάνουμε μαζί ραδιόφωνο κάθε μέρα επί επτά χρόνια, η Ράνια Θρασκιά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Από καινούργιες φιλίες που νιώθω ότι θα κρατήσουν, η Ντορέττα Παπαδημητρίου

 

Ο χωρισμός από τον Μύρωνα και τα πρώτα -αντα

Ακόμη, δε δίστασε να αναφερθεί στον χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή ο οποίος απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης. “Ήταν τρομερά σουρεάλ. Χώθηκα αρκετό καιρό στο σπίτι και το αντίστοιχο έκανε ο Μύρωνας. Δε θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Από την άλλη είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε τι δουλειά κάνουμε και τις απαιτήσεις της. Τη μέρα που έπρεπε να πάω στο Kick Off Party των MAD ήξερα πως θα έχω μπροστά μου έξι ανθρώπους που θα με ρωτούσαν για το χωρισμό. Το έζησα σαν εξωσωματική εμπειρία. Σε ρωτάνε πράγματα που δεν έχεις απαντήσει ούτε στην κολλητή σου. Δεν γκρινιάζω ούτε για αυτό, είναι μέρος της δουλειάς”.

Όσο για το αν είναι έτοιμη για έναν νέο έρωτα, η παρουσιάστρια δεν είναι έτοιμη. “Δεν το σκέφτομαι. Δεν λειτουργώ έτσι. Μου φαίνεται πολύ νωρίς. Έχω πράγματα να σκεφτώ για εμένα σε αυτήν την πιο μοναχική κατάσταση, η οποία είναι μια χαρά αυτήν την στιγμή”.

Στο θέμα της εξωτερικής της εμφάνισης δεν έχει πλέον πρόβλημα, σε αντίθεση με τα χρόνια της εφηβείας της.

“Είμαι ΟΚ. Έχει καλά, έχει κακά, αλλά προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην εφηβεία είχα πολλά κόμπλεξ με το σώμα μου. Είμαστε πιο αυστηροί με την εικόνα μας από όσο θα έπρεπε”.

Όσο για το ότι τον Δεκέμβριο μπαίνει στα πρώτα -άντα η ίδια δε δείχνει αγχωμένη αλλά ανυπόμονη!

Πιστεύω ότι τα 30 είναι η καλύτερη δεκαετία της ζωής σου (μπορεί βέβαια όταν φτάσω στα 40 να το πιστεύω για την επόμενη δεκαετία). Ανυπομονώ πάντως

Διάβασε ακόμη στο Ladylike.gr

Το φόρεμα της Μαίρης Συνατσάκη που μας πήρε τα μυαλά

Μαίρη Συνατσάκη: Ο χωρισμός της με τον Μύρωνα Στρατή και η νέα αρχή στο “Πρωινό”