CELEBRITIES

Maddox Jolie-Pit: Ο μεγάλος γιος των Angelina Jolie και Brad Pitt κατέθεσε κατά του πατέρα του

ⓒ 2021 Jordan Strauss/Invision/Assoiated Press

Τέλος φαίνεται να μην έχει η δικαστική διαμάχη της επιμέλειας των 6 παιδιών που διεκδικούν τόσο η Angelina Jolie όσο και ο Brad Pitt. Το ζευγάρι που ανακοίνωσε τον χωρισμό του τέσσερα χρόνια πριν, φαίνεται να έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς, η λύση των οποίων μοιάζει με γόρδιο δεσμό.

Οι πιο πρόσφατες κατηγορίες προς διερεύνηση από τις δικαστικές αρχές έγιναν από την Angelina Jolie και αφορούν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Η κατάθεσή της συνοδεύτηκε από σχετικά δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο αρμόδιο δικαστήριο στις 12 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα έγγραφα, τόσο η ηθοποιός όσο και τα παιδιά της, είναι πρόθυμα να καταθέσουν στη δικαιοσύνη προς αυτήν την κατεύθυνση. Και κάπως έτσι, στην υπερασπιστική γραμμή της Angelina Jolie, προστίθεται ο Maddox. Ο 19χρονος είναι ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε στον ανακριτή, κατά του Brad Pitt.

Η κατάθεση του Maddox Jolie-Pitt κατά του Brad Pitt

Ο Maddox, λοιπόν, είναι το πρώτο από τα έξι παιδιά που κατέθεσε στη δικαιοσύνη κατά του πατέρα του και υπέρ της μητέρας του. «Ο Maddox έχει ήδη καταθέσει ως ενήλικας στη συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη επιμέλειας. Σκιαγράφησε μία διόλου κολακευτική εικόνα του Brad Pitt. Δεν χρησιμοποιεί το επώνυμό του πατέρα του σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα. Αντ’ αυτού χρησιμοποιεί το επώνυμο της μητέρας του. Ο Maddox έχει εκφράσει την επιθυμία του να αλλάξει νόμιμα το επώνυμό του σε Jolie, κάτι το οποίο η Angelina Jolie δεν εγκρίνει» ανέφερε πηγή που βρίσκεται κοντά στην υπόθεση, μιλώντας στο Us Weekly.

Ο Brad Pitt είναι συντετριμμένος

Σύμφωνα με άλλη κοντινή πηγή που μίλησε στο Page Six, ο Brad Pitt δηλώνει «συντετριμμένος» για τις κατηγορίες της Angelina Jolie για ενδοοικογενειακή βία. «Έχει αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του. Έχει σταματήσει να πίνει. Ο γάμος ήταν πολύ παθιασμένος και μερικές φορές τοξικός. Όπως όλα τα ζευγάρια, είχαν καυγάδες, αλλά επίσης μοιράστηκαν και πολλές όμορφες στιγμές μαζί. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο ίδιος είχε μιλήσει στην Angelina για τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά. Ο Brad δεν της επιτέθηκε ποτέ. Η δήλωσή της έγινε εσκεμμένα, ώστε να επηρεαστεί η γνώμη λίγο πριν το τέλος της δίκης. Ο ίδιος αισθάνεται να απομονώνεται όλο και περισσότερο από τα παιδιά του. Έχει στεναχωρηθεί πολύ γι’ αυτό» δήλωσε η ίδια πηγή.

Να σημειώσουμε πως ο Brad Pitt είχε απαλλαχθεί στο παρελθόν από τις κατηγορίες εις βάρος του. Κατηγορίες που αφορούσαν κακοποιητική συμπεριφορά προς τα παιδιά του. Τόσο οι έρευνες που έγιναν από το Federal Bureau όσο και από την υπηρεσία Investigation and Department of Child and Family Services, το 2016, δεν βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του.

Οι κλονισμένες σχέσεις του Maddox με τον πατέρα του

Ο Maddox Jolie-Pitt είναι το πρώτο παιδί που υιοθέτησε η Angelina Jolie και άρα το πρώτο που γνώρισε τον Brad Pitt και έζησε τα περισσότερα χρόνια μαζί του. Ο 19χρονος πλέον γιος του πρώην ζευγαριού ήταν εκείνος που είχε έρθει σε διένεξη με τον πατέρα του στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας. H κάμερα του αεροδρομίου έχει καταγράψει σε βίντεο τον τσακωμό του Brad Pitt με τον Maddox. Στο βίντεο, εύκολα διακρίνει κανείς τις φωνές του Brad Pitt προς τον γιο του. Ωστόσο, δεν ασκεί κανενός είδους σωματική βία.

Το εν λόγω περιστατικό, πάντως, ήταν αυτό που οδήγησε την Angelina Jolie να καταθέσει στις 16 Σεπτεμβρίου του 2016 αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt.

«Ο Maddox δεν θέλει να βρίσκεται κοντά στον Brad. Δεν νιώθει ότι είναι γιος του στην πραγματικότητα» ανέφερε σχετική πηγή στο US Weekly το καλοκαίρι του 2018. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μάλιστα, ο Maddox νιώθει «απέχθεια» για τον Brad Pitt.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Maddox είχε μιλήσει με δισταγμό για τον πατέρα του, σε σχετική συζήτηση με paparazzo. «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν θα γίνει» είχε αναφέρει ο Maddox στην ερώτηση του paparazzo για πιθανή επίσκεψη του Brad Pitt στη Σεούλ, όπου σπουδάζει. Στη συνέχεια απάντησε στον ίδιο αινιγματικό τόνο για το αν η σχέση τους έχει χαλάσει ανεπανόρθωτα. «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Maddox. Οι απαντήσεις του δημοσιοποιήθηκαν στο In Touch Weekly.