CELEBRITIES

Λίνα Πρίντζου: Η αποκάλυψη για την κατάθλιψη με αφορμή τη γιορτή της

Papadakis Press/ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ

Οι γιορτές και τα γενέθλια δεν είναι πάντα μία εύκολη υπόθεση. Καμιά φορά συνοδεύονται από αρνητικές σκέψεις, από μελαγχολία ή συγκίνηση άνευ προφανούς λόγου. Η Λίνα Πρίντζου πέρασε αρκετές γιορτές και γενέθλια με άσχημη διάθεση και αιτία ήταν η κατάθλιψη. Η ίδια μοιράστηκε αυτή τη δυσκολία και τη διαδρομή που έκανε για να την ξεπεράσει με αφορμή την ονομαστική της εορτή την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου.

H Λίνα Πρίντζου με εξομολογητική διάθεση και μία καλοκαιρινή φωτογραφία της, μίλησε μέσω Instagram στους διαδικτυακούς της φίλους για τη θέλησή της να καταφέρει να ζήσει τη ζωή όπως ήθελε και να βρεθεί από την όχθη της κατάθλιψης στην όχθη της χαράς.

«Για χρόνια υπήρξα καταθλιπτική. Γιορτές γενέθλια και γλέντια με διέλυαν. Τεράστια η διαδρομή και οδυνηρή, τεράστια και η θέληση όμως, να περάσω το ποτάμι και να βρεθώ στην αντιπέρα όχθη», έγραψε η Λίνα Πρίντζου στη δημοσίευσή της στο Instagram.

«Και σαν το πέρασα, άλλαξε η ζωή μου όλη! Και από τότε ζω με ορμή, χωρίς φόβους και εκπτώσεις. Και ότι γραμμάτια μου ξώμειναν στο χέρι ανεξόφλητα και αυτά θα τα ξοφλήσω ένα ένα. Γιορτή σήμερα λοιπόν και μπορεί η σκέψη να είναι βυθισμένη στα νερά και στις λάσπες και να σκοτεινιάζει η ψυχή, ωστόσο ξεδιπλώνει φτερά και πετά», έγραψε στη συνέχεια. Η Λίνα Πρίντζου έζησε «εκ των έσω» το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από τη Μαγνησία και προφανώς σε αυτήν αναφερόταν με την σκέψη της που είναι βυθισμένη στα νερά και στις λάσπες.

Η Λίνα Πρίντζου βρισκόταν στο χωριό Μηλιές του Πηλίου όπου διατηρεί κατοικία με τον σύζυγό της, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο κι εκεί αποκλείστηκε κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας και μετέδιδε εικόνες της θεομηνίας μέσω των social media.

«Δεν μπορώ να απαντήσω στις κλήσεις σας. Είμαι καλά για την ώρα. Με υλικές ζημιές, χωρίς ρεύμα και εγκλωβισμένη από καταρρεύσεις τειχίων. Έξω γίνεται ο χαμός με αμείωτη ένταση. Σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον σας, μάς περιμένει δύσκολη νύχτα», έγραφε σε Instagram Story της ενώ η κακοκαιρία έπληττε το Πήλιο.

«Σταυρούλα, Σταυρουλίνα, Λίνα», έκλεισε την ανάρτησή της αποκαλύπτοντας πώς απέκτησε το όνομά της και γιατί γιόρταζε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

Η Λίνα Πρίντζου υπήρξε τραπεζική υπάλληλος, όμως άφησε την προηγούμενη καριέρα της για να ασχοληθεί με την υποκριτική και το θέατρο. Παντρεύτηκε με τον δημοφιλή ηθοποιό το 2014 στη Βενετία με μόλις 25 καλεσμένους να γίνονται μάρτυρες της ρομαντικής ένωσής τους.

«Ο γάμος πάει καλά. Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα πώς το ζευγάρι έχει συνηθίσει να ζει μαζί και πριν το γάμο. Υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας για τον άλλον. Η γυναίκα μου με επηρεάζει σε κάποια πράγματα, στο θέμα της δουλειάς ας πούμε ως θεατής. Έχει πει πράγματα που δεν της αρέσουν και τα αλλάζω», είχε αναφέρει παλιότερα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην εκπομπή The 2Night Show για τη σχέση τους.

«Ο Βασίλης έχει ένα τεράστιο ταλέντο και φυσικά δεν αναφέρομαι στην υποκριτική του δεινότητα. Έχει ταλέντο στο να πηγαίνει τη ζωή παρακάτω, να την εξελίσσει. Από την ημέρα που γεννήθηκε, τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξίας», είχε πει από την άλλη, η Λίνα Πρίντζου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για εκείνον.