CELEBRITIES

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξέσπασε με στιλ για την υποτιθέμενη σχέση του

Instagram.com/chefkoutsopoulosleonidas

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι γνωστός για το χιούμορ του, τη γλυκιά κι ευγενική του παρουσία, τον αυτοσαρκασμό του και την αυστηρότητα όποτε χρειάζεται με τους παίκτες που συναναστρέφεται στο MasterChef. Ο γνωστός chef, δεν συνηθίζει να απαντά σε δημοσιεύματα ή να αναφέρεται σε ζητήματα προσωπικά του δημόσια. Αυτή τη φορά όμως, όπως φαίνεται, το δημοσίευμαα εφημερίδας που τον ήθελε να βρίσκεται σε σχέση με μία γιατρό από την Θεσσαλονίκη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Απάντησε για όλα, μέσω Instagram.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδε την είδηση να αναπαράγεται και την επόμενη να διαψεύδεται από το περιβάλλον του, αλλά και από την ίδια την υποτιθέμενη σύντροφό του. Περίμενε να περάσει η ημέρα και στο τέλος της έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram για να μιλήσει κι εκείνος για το ζήτημα.

«Αφού είπαν όλοι ας πω κι εγώ. Με περίσσιο απόθεμα χιούμορ στη “φαρέτρα” και με θετική διάθεση απέναντι σε ότι αυτή η έκθεση συνεπάγεται, προσπαθούμε να στεκόμαστε όσο το δυνατόν σε μια απόσταση ασφαλείας από την “κανονικότητα” ενός κατ ‘ επάγγελμα τηλεοπτικού προσώπου. Το δημοσίευμα μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες είναι μια υπέροχη ευκαιρία τροφής για σκέψη», ξεκίνησε την ανάρτησή του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Μια ανάρτηση που παρά τον αυστηρό της χαρακτήρα και την ονομαστική αναφορά από την δημοσιογράφο, ως τον αρχισυντάκτη και τον διευθυντή της εφημερίδας, ήταν γεμάτη με το χιούμορ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και το χιούμορ του που τρυπώνει παντού

Ο chef συνέχισε την ανάρτησή του ως εξής: «Μια κοπέλα “δημοσιογράφος”, πλάθει μια ολόκληρη ιστορία πάθους και έρωτα ο αρχισυντάκτης της φαντάζομαι την εγκρίνει,(κάπως έτσι πάει συνήθως) και την δημοσιεύει. Πρωτοσέλιδο σε ένθετο, 2 σελίδες γεμάτες λεπτομέρειες και πληροφορίες με φωτογραφίες κτλ.

Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι ο προβληματισμός δεν έχει να κάνει με το ότι αφορούσε το πρόσωπο μου. Ούτε με το ότι η και Μαρία (η μαμά μου είναι αυτή) ήρθε ενώ έλειπα και διαβάζοντας όλα αυτά, σφουγγάρισε ολόκληρο το σπίτι και σιδέρωσε όλα τα πουκάμισα, ελπίζοντας ότι σύντομα θα της ανακοινώσω τα ευχάριστα.

Το διακύβευμα είναι πολύ πιο ουσιαστικό. Είναι η εποχή που η “υπογραφή” έχει ξεθωριάσει τόσο πολύ? Εγώ ως χρόνιος αναγνώστης πάντα έδινα σημασία και είχε για έμενα ειδικό βάρος ποιος υπογράφει το κείμενο, είτε με έβρισκε σύμφωνο είτε όχι.
Εδώ έρχεται η εν λόγω δημοσιογράφος η οποία εκθέτει μια κοπέλα παντελώς άγνωστη προς τα εμένα χωρίς κανένα ενδοιασμό…

Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη από την συγκεκριμένη κοπέλα που αν κι ερήμην μου έγινα η αφορμή να διαταραχτεί η καθημερινότητα της. Δεν βρίσκω κάποια σύνδεση ώστε να έχει κάποια συμμετοχή σε όλο αυτό.

Εν κατακλείδι το έλασσον σε όλο αυτό είναι με ποιον κάνει βόλτα ο Κουτσόπουλος. Ουδείς νοιάζεται. Μείζονος όμως σημασίας είναι αυτή η απαξίωση ως προς το “γράφω και υπογράφω” . Επίσης ταυτόχρονα με τον ήδη υπάρχον ιό σε έξαρση, η εξάπλωση κι ενός δημοσιογραφικού ίκτερου είναι το ίδιο ανησυχητική.

Ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω όσα ήθελα να πω. Όση ώρα προσπαθώ να γράψω αυτό το κείμενο ακούω τους στίχους του Θ. Παπακωνσταντίνου. “Πολλές φορές προσπάθησα με αυτά τα Γ@@@@α, Αντί να βγουν στα χείλη μου σφηνώνουν στον αυχένα”
ΥΓ: Μάνα, υπομονή. Προς το παρόν θα πάρουμε ένα ακόμη σκυλάκι»

Το δημοσίευμα και η διπλή διάψευση

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου, η Real News, σε ρεπορτάζ δημοσιογράφου της ανέφερε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εδώ και 6 μήνες βρίσκεται σε σχέση με την Κρίστη Κάκκαλου. Η φημολογούμενη σύντροφός του είναι ιατρός και εργάζεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, οι 2 τους προσπαθούν όποτε μπορούν να μηδενίζουν την απόσταση μεταξύ τους ταξιδεύοντας στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα για να βρίσκονται από κοντά. Την Δευτέρα το ρεπορτάζ αναπαράχθηκε από τις πρωινές και όχι μόνο εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Την Τρίτη 10 Μαρτίου η εκπομπή “Happy Day” αλλά και η εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου» διέψευσαν την είδηση. Όπως είπε ο Γρηγόρης Κρικοριάν συναντήθηκε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στα γυρίσματα του MasterChef. «Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτή την κοπέλα. Δεν τη γνωρίζω και δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτό το δημοσίευμα», υποστήριξε ο δημοσιογράφος ότι του είπε ο chef. Ο ίδιος πρόσθεσε πώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ελεύθερος. Η Κρίστη Κάκκαλου διέψευσε με τη σειρά της την είδηση, στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε».