CELEBRITIES

Λένα Δροσάκη: Η «κρυφή» σχέση με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και η «σιγή» για τη δίκη Φιλιππίδη

Instagram.com/lenakidrs

Στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη η Λένα Δροσάκη το βράδυ της Δευτέρας, 23 Μαΐου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τη μυστικότητα που περιέβαλλε τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη το πρώτο χρονικό διάστημα, τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και την επιθυμία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη να αποκτήσουν δεύτερο, τις δυσκολίες της μητρότητας, τη φιλία και τη συνεργασία της με τον Πάνο Νάτση και τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η αρχή της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και η μυστικότητα που διατηρούσαν το πρώτο χρονικό διάστημα, ήταν ανάμεσα στα πρώτα θέματα που συζητήθηκαν στο πλατό της εκπομπής. «Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα. Τους είπα ότι ισχύει, αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν 4-5 μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.

Λένα Δροσάκη: «Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα. Φοβόμουν»

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και στην επιθυμία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη να αποκτήσουν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεύτερο παιδί. «Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους 3 μήνες που γέννησα, με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο», δήλωσε η Λένα Δροσάκη.

«Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα. Φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, φοβήθηκα, πέρασα δύσκολα, δεν ήταν κάτι εύκολο, αλλά τώρα νιώθω ευλογημένη που μου συνέβη παρά τις δυσκολίες. Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και εξελισσόμαστε. Όταν η ζωή μας τα φέρνει εύκολα ή τα έχουμε εύκολα στο μυαλό μας, παραμένουμε επιπόλαιοι. Σαν να μην σεβόμαστε και νιώθω ότι οι δυσκολίες μάς εξελίσσουν και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους», πρόσθεσε στη συνέχεια η Λένα Δροσάκη μιλώντας για τις δυσκολίες της μητρότητας, οι οποίες τη βοήθησαν να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Η συγκινητική αναφορά στον Πάνο Νάτση

«Τον γνώρισα όταν ήμασταν φοιτητές στις Δραματικές Σχολές. Δούλευε μπάρμαν και γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού γνωστού. Ήταν γλύκας, υπέροχο παιδί, φωτεινός. Ήταν συγκινητικό όταν είδαμε τα πρώτα επεισόδια. Ενώ έλειπε, ήταν παρών. Ήταν συγκλονιστικό. Θα είναι πολύ περήφανος γι’ αυτό που άφησε. Όταν είχαμε δύσκολες σκηνές στις Σέρρες και αγχωνόμουν, με ηρεμούσε. Έφτιαχνε μαγικά ένα ωραίο κλίμα. Ήταν ήρεμη δύναμη», ανέφερε η Λένα Δροσάκη για τη γνωριμία της και τη συνεργασία της με τον Πάνο Νάτση στις Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη.

Λένα Δροσάκη για δίκη Φιλιππίδη: «Αυτή η βίαιη εξουσία»

Το #MeToo ήταν, επίσης, ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν. Υπενθυμίζουμε ότι η Λένα Δροσάκη, μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν ανάμεσα στις ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ΣΕΗ για «πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

«Για τη δίκη δεν επιτρέπεται να μιλήσω γιατί είναι εν εξελίξει. Αυτή η ενέργεια έχει ένα μοναδικό σκοπό. Να σπάσει αυτό το κοινωνικό απόστημα που ο κακοποιημένος άνθρωπος κουβαλά όλη αυτήν την ενοχή, ότι φταίει. Ότι όποιος έχει εξουσία την χρησιμοποιεί σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Αυτή η βίαιη εξουσία», ανέφερε η Λένα Δροσάκη που τη δεδομένη στιγμή δίνει το «παρών» στις δικές του Πέτρου Φιλιππίδη, ως μάρτυρας κατηγορίας.

«Αυτά τα κορίτσια κουβαλάνε στην πλάτη τους χιλιάδες σιωπές και στόματα που δεν άνοιξαν. Ελπίζω στην καλύτερη μέρα και κάνουμε πράγματα για μια καλύτερη ζωή. Το να πηγαίνουμε στη δουλειά μας είναι η μισή ζωή μας. Πρέπει να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν. Δεν το λέω καθόλου εύκολα, αλλά πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας», είπε πολύ συγκινημένη.