CELEBRITIES

Λευτέρης Σουλτάτος: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του και η επιθυμία να γίνει πατέρας με τη Βάσω Λασκαράκη

Instagram.com/eleutheriossoultatos

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μπήκε στη σφαίρα της ελληνικής showbiz όχι λόγω της επιτυχημένης του δραστηριότητας ως chef, αλλά λόγω έρωτα. Τον μάθαμε όταν έγινε γνωστή η σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη. Η σχέση αυτή αποδείχτηκε δυνατή, τόσο που εξελίχθηκε σε σχέση ζωής και τους οδήγησε να γράψουν το δικό τους happy end με έναν μυστικό γάμο το Πάσχα του 2019. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ένωσαν τις ζωές τους και μαζί τις ευρύτερες οικογένειές τους, καθώς είχαν και οι δύο αποκτήσει παιδιά από προηγούμενους γάμους.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει αποκτήσει την Εύα από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει αποκτήσει κι εκείνος δύο παιδιά. Πρόσφατα παραχώρησε την πρώτη του προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου. Σε αυτήν έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του.

«Έχω δύο παιδιά – ο γιος μου είναι 12 ετών και η κόρη μου τεσσεράμισι», είπε ο Λευτέρης Σουλτάτος. Ο ίδιος εξήγησε ότι όταν έχεις παιδιά οι σχέσεις που κάνεις αλλάζουν. «Και με τα παιδιά, δεν μπορείς να “παίζεις”. Είτε αποφασίζεις να ζήσεις με τον άλλον για όλη σου τη ζωή, είτε το διαλύετε. Ειδικά, όταν η γυναίκα που έχεις δίπλα σου έχει και παιδί, τότε σημαίνει πως δεν παντρεύεσαι μόνο τη συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά και το παιδί της μαζί. Για τη Βάσω, όμως, για όλο αυτό που είναι, ήμουν έτοιμος για όλα», σημείωσε ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Ο chef δήλωσε έτοιμος: «Για όλες τις ευθύνες, ακόμη και γι’ αυτά τα εξώφυλλα που καθόλου δεν μ’ αρέσουν. Δεν θα ήθελα, επομένως, να είμαι απλά “ζευγάρι” με τη Βάσω. Ήθελα να είναι η γυναίκα μου». Η επιθυμία αυτή έγινε απόφαση κι έτσι το ζευγάρι μετρά τώρα έναν χρόνο γάμου. Ο γάμος συχνά για τους ανθρώπους συνοδεύεται από την επιθυμία να αποκτήσουν παιδιά μαζί. Υπάρχει αυτή η επιθυμία στο μυαλό του Λευτέρη Σουλτάτου; Ο ίδιος απάντησε στο ενδεχόμενο να γίνει ξανά μπαμπάς.

«Αν έρθει, με το καλό, ένα παιδί, θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των οικογενειών μας. Θα είναι αυτό που θα ενώσει τις δύο οικογένειες. Θέλω πολύ να γίνω πατέρας με τη γυναίκα μου. Αρκεί να μοιάζει στη Βάσω το παιδί», είπε γελώντας.

Λευτέρης Σουλτάτος: «Η Βάσω έκανε την πρώτη κίνηση»

Ο ίδιος μίλησε και για την πρώτη τους γνωριμία με τη Βάσω Λασκαράκη που ήταν σε φιλικό επίπεδο. «Είχα εντυπωσιαστεί από εκείνην όταν τη γνώρισα -για τον χαρακτήρα της, την προσωπικότητά της, την αυταπόδεικτη εξωτερική της εμφάνιση- αλλά ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου ότι αυτό θα προχωρούσε. Πίστευα πως θα είμαστε απλά δύο καλοί φίλοι. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω – νομίζω πως ένιωθα άβολα να την κάνω εγώ, γιατί δεν ήξερα πώς θα το έπαιρνε εκείνη», είπε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Η σχέση τους έγινε γνωστή την άνοιξη του 2018, αρκετούς μήνες αφού η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους. Ο έρωτας ήρθε στη ζωή της σαν μία μεγάλη ανατροπή όπως έχει πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός. «Δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ μετά τον χωρισμό. Είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στο παιδί. Συνέβη τόσο απότομα και γρήγορα που τον πρώτο καιρό δεν ήθελα να το δεχτώ. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Μερικές φορές μπορεί και να το εμπόδιζα.

Γνωριστήκαμε πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τίποτα, απλά συναναστραφήκαμε. Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι. Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου», είχε πει χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.