CELEBRITIES

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Φοβήθηκα ότι θα κοπεί η εκπομπή”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά στο περιοδικό People για τον ανταγωνισμό, το φόβο της μήπως κοπεί η εκπομπή, τον άνθρωπο του οποίου την κρίση εμπιστεύεται και το λόγο που δεν θέλει να κάνει βραδινό σόου.

Ποια από τις δύο ”αντίπαλες” εκπομπές σού αρέσει καλύτερα ως τηλεθεάτρια;

Έχω δει μόνο αποσπάσματα από αναπαραγωγές. Κυρίως από τις συνεντεύξεις του Κρατερού και την πρεμιέρα της Μαρίας, αλλά δεν θεωρώ πως μια πρεμιέρα είναι χαρακτηριστική. Ξέρεις, όταν τελειώνει η εκπομπή, μένω τουλάχιστον μέχρι τις 15.00 για να δουλέψουμε για την επόμενη μέρα. Δεν αναλώνω το χρόνο μου στο κομμάτι των άλλων. Αλλά όταν παίρνω τα νούμερα και την ανάλυση, βλέπω τι είχε η απέναντι εκπομπή λεπτό προς λεπτό. Μπορεί να μην την έχω δει σαν εικόνα, αλλά τη βλέπω σαν περιεχόμενο. Και πολλές φορές έχω ζηλέψει το περιεχόμενο, με την καλή έννοια. Λέω ”άξιζαν, μπράβο”. Είμαι δίκαιη. Ή λέω ”κοίτα να δεις, εμείς δεν το σκεφτήκαμε”. Αλλά χώρος υπάρχει. Γιατί να πρέπει να υπάρχει μία εκπομπή; Πιο πολύ με τιμά να με δει κάποιος που θα με επιλέξει ανάμεσα σε άλλους, παρά να με δει επειδή είμαι η μοναδική επιλογή. Αυτό το λέω και για τις σχέσεις μου. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, είναι σημαντικό να είσαι μαζί του επειδή σε επιλέγει, ενώ θα μπορούσε να είναι με άλλες, όχι επειδή δεν τον θέλει κανείς. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο ξεχωριστός.

Φοβήθηκες κάποια στιγμή μήπως κοπεί η εκπομπή;

Βέβαια, το φοβήθηκα. Και πάντα το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως πρέπει να είμαι πολύ εργατική, να προσπαθώ πολύ. Μερικές φορές, όμως, δεν φτάνει αυτό. Φυσικά και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτό το ”Κι αν κάτι πάει στραβά; Θα μείνουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκτός; Και τι θα κάνω μετά;”. Όμως θέλω να σκέφτομαι θετικά. Η οικονομικοπολιτική ανασφάλεια που ζούμε με βάζει σε πολλές σκέψεις. Ζούμε μια εποχή πολύ δύσκολη, δεν είναι μόνο η εκπομπή, είναι όλο το πλαίσιο. Από την άλλη, είμαι ευγνώμων. Κάνω κάτι που αγαπώ πολύ και πληρώνομαι κάθε 30 του μήνα.

Υπάρχει κάποιος άνθρωπος του οποίου την κρίση εμπιστεύεσαι πολύ;

Σίγουρα το ένστικτο και η δική μου αντίληψη και κρίση παίζουν μεγάλο ρόλο. Παλιότερα είχα ανασφάλεια για την κρίση μου και παρέβλεπα αυτό που ένιωθα, αλλά, όταν άρχισα να την ακολουθώ, πήγαν όλα καλύτερα. Η αδελφή μου, η Κατερίνα, είναι επίσης ένας άνθρωπος που συμβουλεύομαι, γιατί θα μου πει την αλήθεια, δεν θα μου πει ”τι καλή που είσαι!”. Είναι ένα κορίτσι με φρέσκια ματιά. Όταν έδωσα τη συνέντευξη στον Αρναούτογλου, μου έστειλε sms που με συγκίνησε. Μου έγραψε ”πραγματικά όποιος σε βλέπει τώρα θα βλέπει μια άλλη Κωνίνα (έτσι με φωνάζει), μια Κωνσταντίνα αληθινή”.

Ως επόμενο βήμα, θα ήθελες να κάνεις ένα σόου βραδινό;

Όχι. Ξέρεις, κάνω πολύ focus και δεν θέλω να παρεκκλίνω. Μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν θεωρώ ότι τα έχω καταφέρει ακόμα. Δεν θέλω να μπερδεύομαι και να μπερδεύω και τον κόσμο. Ένα βήμα τη φορά.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί είπε όχι στην πρόσκληση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί