CELEBRITIES

Κωστής Μαραβέγιας: Το φιλί και τα λόγια για τον γάμο του σε κάνουν να πιστεύεις στον έρωτα ξανά και ξανά

Instagram.com/toniasotiropoulou

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν στην Ύδρα. Ένα σχεδόν 24ωρο μετά τον γάμο τους, η Τόνια Σωτηροπούλου ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία τους από την τελετή συνοδεύοντάς τη από μία λιτή και πολύ ουσιαστική λεζάντα που ανέφερε απλά “Love Actually” και την ημερομηνία του γάμου τους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας πήρε τη σκυτάλη την επόμενη ημέρα για να μοιραστεί το δικό του τρυφερό στιγμιότυπο από τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου. Και τι στιγμιότυπο ήταν αυτό! Το πρώτο φιλί του ζευγαριού ως παντρεμένο ζευγάρι καταγράφθηκε στον φακό μαζί με την ευτυχία τους. Μία ευτυχία που ρέει από την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλο. Και μία αγάπη που αποτυπώθηκε στα λόγια του μουσικού για την ηθοποιό σύζυγό του, και για τη σημαντική αυτή ημέρα της ζωής τους.

«Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο ή κατάκτηση. Δεν το περίμενα», έγραψε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο ίδιος εξήγησε ότι αυτή η αντίδραση του κόσμου τον συγκίνησε πραγματικά. «Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης αγάπης δυο ανθρώπων που γιορτάζουν τη συνάντησή τους σε αυτό τον απέραντο, χαοτικό κόσμο», ανέφερε.

«Με συγκινεί που πέρα από το κοσμικό πλαίσιο του γεγονότος, νυφικά κουστούμια μπομπονιέρες λουλούδια και συναφή, αυτό που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση που μου τη μεταδίδετε από τις πρώτες ώρες κιόλας στην Ύδρα, μέχρι αυτή τη στιγμή στα μηνύματα σας», πρόσθεσε ο Κωστής Μαραβέγιας και συνέχισε ευχαριστώντας για τις ευχές. «Αγαπημένοι μου, μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα μηνύματα, θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα σας προσωπικά, να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας. Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Εναν προς έναν!», σημείωσε.

Ο Κωστής Μαραβέγιας μάς προσκαλεί όλους να ζήσουμε στο τώρα

Ο ίδιος συνέχισε την ανάρτησή του με μία παραίνεση προς όλους, να ζήσουν τη ζωή και να γιορτάσουν τις μεγάλες στιγμές της και την αγάπη, παραδεχόμενος ότι ο ίδιος καθυστέρησε να το κάνει στη ζωή του. «Επίσης, να σας προτρέψω να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μην το καθυστερείτε! Μην αργήσετε όπως εγώ. Η πανδημία μας έδειξε τη φθαρτότητα του σώματος, μας υπενθύμισε τη θνητότητα που ξεχνάμε επειδή τρέχουμε τρέχουμε τρέχουμε. Ζήστε παιδιά ζήστε!

Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες. Μην κρύβετε την πρότιμησή σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει. Είμαστε δίπλα σας», τόνισε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Η ανάρτησή του έκλεισε με μία τρυφερή αναφορά στην Τόνια Σωτηροπούλου. Δεν είναι τίποτα, ένα σκουπιδάκι μπήκε στα μάτια μας, καθώς συνειδητοποιούμε πόσο σπουδαίος μπορεί να είναι ο έρωτας ενός προσώπου για ένα άλλο. Διάσημοι ή μη, οι άνθρωποι γιορτάζουν τον έρωτα και τον αφήνουν να τους εξυψώσει στη ζωή. Κι αυτό είναι πραγματικά σπουδαίο.

Η σπουδαία αναφορά στη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου

«Τόνια, υπέροχη σύζυγέ μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη. Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα. Παιδιά και στα δικά σας. Μόνο χαρές κι αγάπη», κατέληξε ο Κωστής Μαραβέγιας. Κι εκεί σε αυτά τα τελευταία λόγια του κρύβεται το Love Actually της Τόνιας Σωτηροπούλου. Αυτό είναι η αγάπη. Η αποδοχή και το «θαύμα» που βλέπει ο ένας στα μάτια του άλλου.