CELEBRITIES

Κόρα Καρβούνη: Παντρεύτηκε τον σύντροφό της

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson/24Media

Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή έζησε η Κόρα Καρβούνη την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. Η ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί και τηλεοπτικά στη σειρά εποχής του ΣΚΑΪ, Οι Πανθέοι, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της, Παναγιώτη Γαλανό.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Κορομάντζος που μοιράστηκε και μία φωτογραφία του ζευγαριού από την τελετή. Η Κόρα Καρβούνη με ένα αρχαιοελληνικού ύφους, λευκό φόρεμα και μία ανθοδέσμη με αγριολούλουδα στην αγκαλιά της, πόζαρε στο πλευρό του συντρόφου της και έσφιγγε το χέρι του αντιδημάρχου. Η χαρά της για τη σημαντική αυτή μέρα της κοινής της ζωής με τον σύντροφό της, αποτυπωνόταν στο χαμόγελο που θα δεις να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της στην φωτογραφία της.

«Μία μικρή ανάπαυλα από τον προεκλογικό αγώνα για να παντρέψουμε αγαπημένα ζευγάρια στο δημαρχείο της Αθήνας. Χθες εν μέσω των γάμων είχα την τιμή και πάντρεψα και τη γνωστή ηθοποιό κα Κόρα Καρβούνη με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Γαλανό. Τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι», έγραψε ο αντιδήμαρχος στην ανάρτησή του.

H Κόρα Καρβούνη και ο Παναγιώτης Γαλανός είναι αρκετά χρόνια μαζί, ωστόσο φροντίζουν να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή, κάνουν σπάνιες κοινές εμφανίσεις και κάπως έτσι κατάφεραν να κρατήσουν «μυστικό» από τα media ακόμα και το ευτυχές γεγονός του γάμου τους.

Η ηθοποιός τον Μάρτιο του 2023 είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για εκείνον και για την αναβολή του γάμου τους που σχεδίαζαν να κάνουν νωρίτερα από την 27η Σεπτεμβρίου 2023. Ο κορονοϊός ωστόσο και το πλήγμα που έφερε στην επαγγελματική ζωή των καλλιτεχνών, ανάγκασε το ζευγάρι να αλλάξει τα σχέδιά του.

«Δούλευε στο Εθνικό Θέατρο, τώρα εργάζεται ως ηχολήπτης σε μια εταιρεία. Τότε ήμασταν και οι δύο μέσα στο θέατρο. Βιοποριζόμασταν από το θέατρο. Ήταν πολύ σκληρό αυτό, γιατί μόλις είχαμε ξεπεράσει και την οικονομική κρίση και, πάνω που πήγαμε να ανακάμψουμε, ήρθε ο κορονοϊός, που χτύπησε πάρα πολύ τους ανθρώπους της τέχνης. Πολύ περισσότερο από ό,τι φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος. Εμείς δεν μπορούσαμε ούτε τηλεργασία να κάνουμε. Και οι μουσικοί, αλλά και οι τεχνικοί του θεάτρου. Τόσοι άνθρωποι εργάζονται μέσα στο θέατρο. Ακόμη και το κυλικείο του θεάτρου. Έτσι, λοιπόν, τα σχέδιά μας πήγαν πίσω, αλλά έτσι είναι η ζωή. Πάντα υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν έχουμε κανονίσει κάτι ακόμη, αλλά ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά μας», είχε πει η Κόρα Καρβούνη.

Παρά το γεγονός ότι τα σχέδια γάμου τους πήγαν πίσω, η Κόρα Καρβούνη, όταν μιλούσε για τον σύντροφό της, τον αποκαλούσε «Ο άντρας μου», όπως είχε πει σε άλλη της συνέντευξη.

«Γιατί να γνωρίζετε περισσότερα; Εγώ ξέρω τα δικά σας; Αστειεύομαι. Δεν είναι ότι γνωρίζετε λίγα, αλλά δεν ασχολείται και κανείς. Όντως, είμαι άνθρωπος αρκετά σταθερός. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, ακόμα και οι καλές. Με αναστατώνουν. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει έναν σπουδαίο άνθρωπο στη ζωή μου, με τον οποίο είμαστε αρραβωνιασμένοι. Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα γιατί είμαστε ράκη οικονομικά. Κατά την πανδημία ζούσαμε με το επίδομα. Έτσι, δεν μπορέσαμε να κάνουμε γάμο. Παρ’ όλα αυτά, πάντα λέω “ο άντρας μου” όταν αναφέρομαι στον Παναγιώτη», είχε πει χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ!.

Η Κόρα Καρβούνη αγαπά τη δέσμευση, όταν αυτή έρχεται με όρους σεβασμού της προσωπικής σου ελευθερίας. Γι’ αυτή της τη φιλοσοφία είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο LadyLike. «Μου αρέσουν οι δεσμέυσεις, πολύ. Για εμένα η δέσμευση δεν είναι αντίθετη της ελευθερίας. Μπορείς να είσαι σε δέσμευση και να είσαι απόλυτα ελεύθερος μέσα σε αυτή. Αλλιώς δεν είναι δέσμευση είναι καταναγκαστικά έργα. Έχουμε λίγο παρεξηγήσει την έννοια της δέσμευσης», είχε πει η Κόρα Καρβούνη.