CELEBRITIES

Κλέλια Ρένεση: Φωτογραφίζει την κόρη της στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης και μοιράζεται σοφά λόγια

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Η Κλέλια Ρένεση έφερε πριν από 3 χρόνια την κόρη της στον κόσμο και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2019. Από τότε, η ηθοποιός λαμβάνει καθημερινά μαθήματα από το μικρό της πλασματάκι και το αντίστροφο. «Το Σάββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου και δασκάλα μου Κοραλία και από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου και με κοιτάει λαίμαργα», σημείωνε τότε η ηθοποιός. «Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου και τις βουνοκορφές της Κρήτης και έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία. Υπάρχουν νεράιδες», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

Η Κλέλια Ρένεση ανακαλύπτει από την αρχή τον κόσμο στο πλευρό της μικρής Κοραλίας, η οποία με τη σειρά της γνωρίζει τις άγριες ομορφιές της Μητέρας Φύσης στο πλευρό της μαμάς της. Ένα μοναδικό ταξίδι και μια όμορφη εμπειρία που μαμά και κόρη ζουν καθημερινά μαζί, και μας χαρίζουν τα πιο όμορφα στιγμιότυπά τους μέσα από το Instagram.

Η Κλέλια Ρένεση μαθαίνει στην «Κοραλιώ» της να ζει απλοϊκά στη φύση όπως έκαναν «οι ξεχασμένες ψυχές απ’ τον χρόνο»

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, λοιπόν, πως η Κλέλια Ρένεση θέλει να διδάξει στην κόρη της να σέβεται, να φροντίζει και να ευγνωμονεί τη φύση, αλλά και να μάθει να ζει απλοϊκά στην αγκαλιά της, όπως έκαναν «οι ξεχασμένες ψυχές απ’ τον χρόνο». Αυτός είναι πιθανόν και ένας από τους λόγους που φέτος επέλεξε να περάσει μεγάλο διάστημα των καλοκαιρινών της διακοπών στο camping της Γαύδου που βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της Ελλάδας και της Ευρώπης.

«Σε πείσμα των καιρών και των σκονισμένων μυαλών, θα σε παίρνω μαζί μου στις άγριες ομορφιές της καρδιάς την γης ετούτης, να σου γνωρίσω πώς ζουν οι ξεχασμένες ψυχές απ’ τον χρόνο και τη σοφία της θάλασσας και των αρχαίων δασών. Αυτά θα σου δείχνουν πάντα τον δρόμο, ακόμα κ όταν εγώ θα πετώ ψηλά! Πέτα Κοραλιώ μου ψηλά, πάνω απ’ τα πρέπει και τα μη! Γενναία όπως αρμόζει στις ψυχές μας!», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Κλέλια Ρένεση.

Η μητρότητα δεν υπήρξε ποτέ όνειρό της, πριν την κόρη της. «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο»

Η Κλέλια Ρένεση έχει μιλήσει στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού για τη μητρότητα που ποτέ δεν ήταν στα σχέδιά της, μέχρι να έρθει η κόρη στη ζωή της.

«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο. Δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ούτε εγώ έχω οικογένεια δεμένη, σκόρπιοι είμαστε. Αλλά ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ή θα πάω προς τα εκεί, να γειωθώ, να μεγαλώσω το παιδί μου, γιατί ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό, θα “πατήσει” το εγώ και θα μαλακώσει τις γωνίες. Θα μάθω ν’ αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ», είχε πει χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

«Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω με τις σχέσεις μου, με μία κοντινή οικεία επαφή. Ήξερα ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος να κάνω αυτό το ταξίδι. Ήμουν ανάμεσα σε 2 δρόμους. Ο ένας ήταν ο δρόμος της μητρότητας, σκληροτράχηλος κι έτσι όπως εγώ επέλεξα, μοναχικός και ο άλλος ήταν να φύγουμε λίγο από τα κοινωνικά δρώμενα και να πάμε κάπου αλλού να μελετήσουμε άλλα πράγματα. Και με επέλεξε το πρώτο μόνο του. Ήμουν στο σταυροδρόμι και το κοίταζα και ήρθε η απάντηση μόνη της», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.