CELEBRITIES

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Η συνάντησή τους με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο Κολωνάκι

Papadakis Press Μιχάλης Αρχοντίδης

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας απαθανατίστηκαν πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια βόλτας τους στο Κολωνάκι. Καθόλου σπάνιο και καθόλου μη αναμενόμενο, το ζευγάρι κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης και στο Κολωνάκι ουκ ολίγες φορές. Αυτό που ήταν ασυνήθιστο στη συγκεκριμένη βόλτα τους ήταν το γεγονός ότι σε αυτή συναντήθηκαν και με τον πρώην σύζυγό της Τζένης Μπαλατσινού, Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, βρέθηκαν σε καφέ της περιοχής, όπου κάθισαν μαζί με την κόρη του πρώην μοντέλου και παρουσιάστριας, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Ο υπουργός Τουρισμού απαθανάτιστηκε να περπατά ως εκεί με πατερίτσες, καθώς είχε υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση στο πόδι του, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! που πρώτο φιλοξένησε κάποιες από τις φωτογραφίες της σπάνιας συνάντησης του ζευγαριού με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Γιάννης Νταρίλας/Papadakis Press
Γιάννης Νταρίλας/Papadakis Press

Όσο για το πώς συνέβη αυτή, η απάντηση είναι «τυχαία». Από το καφέ στο οποίο κάθισαν πέρασαν επίσης και ο Πέτρος Κωστόπουλος με τον γιο που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού, τον Μάξιμο Κωστόπουλο. Οι δύο παρέες συνενώθηκαν για λίγο πάνω από το τραπέζι της καφετέριας και ο φωτογραφικός φακός πήρε φωτιά, μεταφέροντάς μας από την καρδιά της Αθήνας, στη Στοκχόλμη και τη Σουηδία των σχέσεων, στις οποίες επικρατεί η αγάπη ακόμα κι αφού τελειώσουν.

Κωστόπουλος Κικίλιας Μπαλατσινού Γιάννης Νταρίλας/Papadakis Press
Κωστόπουλος Κικίλιας Μπαλατσινού Γιάννης Νταρίλας/Papadakis Press

Κικίλιας Μπαλατσινού Κωστόπουλος Γιάννης Νταρίλας/Papadakis Press

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού υπήρξαν παντρεμένοι για 18 χρόνια, ενώ η σχέση τους συνολικά μέτρησε 20 χρόνια. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο που βλέπεις και στις φωτογραφίες εδώ, αλλά και την Αμαλία η οποία ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ. Ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2014.

«Για τους λόγους που χωρίσαμε, δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε κι ο ίδιος προς τιμήν του», είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού για τον χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Επιπλέον μιλούσε για την καλή τους σχέση στο σήμερα, που όπως τόνιζε «χρειάζεται δουλειά κι από τους δύο».

«Ο λόγος είναι ότι όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι σε δημόσια σφαίρα, τα εν οίκω μη εν δήμω ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσω αυτό να το λέω. Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Από εκεί και πέρα κρατώ μόνο τις καλές στιγμές από τα 20 χρόνια. Τα παιδιά μας συνεχίζουν να είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε μια καλή συνεννόηση κι αυτό χρειάζεται δουλειά κι από τους δύο», σημείωνε χαρακτηριστικά.

«Ένας χωρισμός είναι ένα πένθος, ένας μικρός θάνατος. Είναι να έχεις σωστή κρίση κι οτιδήποτε προσωπικό έχεις, να το βγάζεις έξω για το καλό των παιδιών. Δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν τέλεια, υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει η καλή πρόθεση για τα παιδιά», πρόσθετε η Τζένη Μπαλατσινού.

 

Το 2016 η Τζένη Μπαλατσινού, παρουσιάστρια τότε της εκπομπής Jenny Jenny, φιλοξένησε τον τότε βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια στο πλατό. Οι ερωτήσεις της παρουσιάστριας σε εκείνον περί γάμου και πώς ακριβώς τον σκεφτόταν, έμελε να είναι προφητικές.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έγιναν ζευγάρι και η πρώτη τους, κοινή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2017 σε κοινές τους διακοπές στην Πάτμο. Λίγο πριν το Πάσχα του 2018, έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους ο οποίος κράτησε μόνο 8 μήνες. Έπειτα μάθαμε όλοι ότι είναι ξανά μαζί μέσα από την αναγγελία του γάμου τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2018 και τα Χριστούγεννα του 2020 απέκτησαν έναν γιο, τον Παναγιώτη Αντώνιο.