CELEBRITIES

Katie Price: Η αχώνευτη persona που ψάχνει να βρει το δρόμο της

Katie Price. Η αχώνευτη των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ο ορισμός του "διψάω για διασημότητα και κάνω τα πάντα για την αποκτώ".

Η Βρετανίδα στάρλετ που έχει σήματα κατατεθέντα, το solarium, τις ψεύτικές βλεφαρίδες και τα extension. Ωστόσο, όταν αυτά λείπουν, εκείνη είναι άλλος άνθρωπος. Πιο συμπαθής, πιο γήινη, πιο φυσιολογική.

Η Katie Price αλλιώς ξεκίνησε και διαφορετικά εξελίχθηκε. Αν και εκείνο που παραμένει ίδιο είναι η υπερπροβολή της σεξουαλικότητάς της. Στα 16 της παράτησε το σχολείο και δύο χρόνια μετά ήταν ένα από τα κορίτσια της σελίδας 3 της εφημερίδας “The Sun”. Την ίδια περίοδο βαφτίστηκε ως “Jordan” και έγινε η νούμερο ένα φαντασίωση των ανδρών με αποτέλεσμα να γίνει η αγαπημένη των ανδρικών περιοδικών.

young.jpg 

Η Jordan από τις αρχές τις καριέρας της έδειξε πως δεν έχει πρόβλημα να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα μέσα. Βασικά, ήταν ένας τρόπος για να γίνει περισσότερο γνωστή. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι σχέσεις της, με ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές. Το 2004 μπαίνει στο reality “I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!” και εκεί γνωρίζει τον Peter Andre. Αποκλείεται να μην τον θυμάσαι, τόσο για την Κυπριακή του καταγωγή όσο και για τους κοιλιακούς του.

 

Εκεί, γνωρίζονται, ερωτεύονται και μετά από ένα χρόνο παντρεύονται. Έκαναν δύο παιδιά (η Katie είχε ήδη ένα από προηγούμενη σχέση) και γυρίζουν reality. Ένα show που κατακρίθηκε από πολλούς για τις ακατάλληλες σκηνές που περιείχε. Μετά από δεκάδες συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις σε concept “είμαστε η τέλεια οικογένεια”, το ζευγάρι χώρισε το 2009. Και ξεκατινιάστηκε. Εβδομάδες ολόκληρες έπαιζε η είδηση του χωρισμού τους. Ο Peter Andre ήταν ο πρώτος που πήρε την απόφαση να χωρίσουν. Η Katie υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής τη ζήλευε παθολογικά και κυρίως την επικοινωνία της με τον Andrew Gould θεωρώντας ότι είχαν σχέση.

andre.jpg 

Η Katie, όμως, συνέχισε τη ζωή της. Με τον Alex Reid το οποίο και παντρεύτηκε. Και αν με τον Peter Andre ήταν ξεκατίνιασμα, σε αυτόν τον χωρισμό μιλάμε για την κορυφή του ξεκατινιάσματος που έφτασε να καταντήσει trash. Η πιο χαρακτηριστική αποκάλυψη ήταν ότι η Katie Price πολλές φορές χρησιμοποιούσε strap on για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον αθλητή.

reid.jpg 

Λίγο μετά γνωρίζει τον  Leandro Penna, αρραβωνιάζονται το 2012 ωστόσο και αυτή η σχέση δεν είχε αίσιο τέλος.

penna.jpg 

Ο Leandro αποφάσισε να τη χωρίσει και εκείνη ένα χρόνο μετά παντρεύτηκε τον Kieran Hayler, στρίπερ στο επάγγελμα, με τον οποίο έκανε το τέταρτο παιδί της.

Μέχρι σήμερα, η Katie παραμένει με τον στρίπερ. Φωτογραφίσεις, δηλώσεις και εμφανίσεις είναι στο πρόγραμμά τους. Άλλωστε, ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας το glamour model.

3rd husband.jpg 

Αφήνουμε την πολυποίκιλη και πολυτάραχη, ομολουμένως, προσωπική ζωή και πάμε στα επαγγελματικά. Εκτός από glamour model, η Katie έχει γράψει πέντε αυτοβιογραφίες, 8 μυθιστορήματα και δύο σενάρια σειρών. Έχει τραγουδήσει, επίσης. Βέβαια οι φωνητικές της δυνατότητες δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Μπορείς και εσύ να το διαπιστώσεις.

 

Και πάμε στην αφορμή που γράφτηκε αυτό το προφίλ. Την υπερβολικά φορτωμένη εξωτερική εμφάνιση της Katie Price. Ατέλειωτα extensions, υπερβολικό solarium που σε έκανε να αναρωτιέσαι για την εθνικότητά της, απίστευτα βαρύ μακιγιάζ και πυκνές ψεύτικες βλεφαρίδες. Και όταν αποφάσισε πριν από λίγες μέρες να τα αφαιρέσει, όχι μόνο έμοιαζε μικρότερη σε ηλικία αλλά έδειχνε και ομορφότερη από πριν.

Κοιτώντας την, σκέφτηκα ότι ίσως είναι ένα βήμα στο να βρει τον πραγματικό της εαυτό, στο να ωριμάσει επιτέλους. Να αφήσει στην άκρη την εμμονή της με τη δημοσιότητα και την υπερβολική εξωτερική της εμφάνιση. Ένα επιπλέον σημάδι είναι και η αφαίρεση των επιθεμάτων στο στήθος της.

Ειλικρινά, την προτιμώ απλή παρά με το στυλ που την βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Εσύ;

katie in.jpg

makeup free.jpg