CELEBRITIES

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι βόλτες με τον μικρό Μάξιμο, αποδεικνύουν πως μαμά και γιος είναι αχώριστοι

Instagram.com/katerina_papoutsaki

Ήταν Μάρτιος του 2019 όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγόρι της, Κίμωνα, και κάπως έτσι η οικογένεια της ηθοποιού και του συζύγου της, Παναγιώτη Πιλαφά, μεγάλωσε κατά ένα ακόμα μέλος, καθώς ο μεγαλύτερος γιος τους, Μάξιμος, απέκτησε αδερφάκι. Και όπως καταλαβαίνεις, από τότε που ήρθαν οι γιοι της στον κόσμο, η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει τη ζωή, έχοντας στο πλευρό της τους 3 άνδρες της ζωής της.

Δεν χωράει αμφιβολία πως η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ιδιαίτερα δεμένη με την οικογένειά της, καθώς οι κοινές οικογενειακές έξοδοι αλλά και οι φωτογραφίες με τους μικρούς της μπόμπιρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν σπανίζουν. Στις παραπάνω οικογενειακές εξόδους, πρόσθεσε και τις πρόσφατες βόλτες της ηθοποιού με τον μικρό Μάξιμο, σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο γιος της, Μάξιμος, είναι αχώριστοι

Κατερίνα Παπουτσάκη Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

Σε πρώτη φάση, λοιπόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε μία βόλτα στους γιορτινούς διαδρόμους του Golden Hall για να πραγματοποιήσει τις χριστουγεννιάτικες αγορές της. Από το πλευρό της, φυσικά, δεν έλειπε ο μικρός Μάξιμος, τον οποίο η ίδια κρατούσε στην αγκαλιά της.

Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

Για τη βόλτα της, η ηθοποιός επέλεξε πλεκτό πουλόβερ σε γαλάζια απόχρωση, τζιν παντελόνι και μπλε sneakers, σεταρισμένα με printed κάλτσες.

Κατερίνα Παπουτσάκη Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

Η επόμενη έξοδος πραγματοποιήθηκε στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ζάππειο, όπου ο μικρός Μάξιμος είχε όλη την άνεση και την ελευθερία να παίξει με τα υπόλοιπα παιδάκια που βρίσκονταν εκεί.

Papadakis Press/Γιώργος Παπαδάκης

Έχοντας υιοθετήσει το κοντό καρέ των Γαλλίδων και casual ντυμένη με oversized καρό πουλόβερ στις αποχρώσεις του ροζ, cropped τζιν και λευκά sneakers, η Κατερίνα Παπουτσάκη απόλαυσε τον πρωινό ήλιο και χόρτασε παιχνίδι, με τη συντροφιά του γιου της.

Κατερίνα Παπουτσάκη Papadakis Press/Γιώργος Παπαδάκης
Papadakis Press/Γιώργος Παπαδάκης

Η συνέντευξη της Κατερίνα Παπουτσάκης στο LadyLike

Μιλώντας στο LadyLike και τη Λία Παπαϊωάννου, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγαλύτερη ανατροπή της ζωής της, που δεν ήταν άλλη από τα παιδιά που απέκτησε με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, στην ενοχικότητα που πάει πακέτο με τη μητρότητα αλλά και στη συμβίωση με τρεις άνδρες κάτω από την ίδια στέγη. Παίρνοντας ως αφορμή το τραγούδι της Σκλάβα που είχε τότε κυκλοφορήσει από τη MINΟS EMΙ η ηθοποιός αποκάλυψε αν έχει νιώσει ποτέ η ίδια σκλάβα. «Ο τρόπος που αναφέρεται η λέξη στο τραγούδι μου είναι παρεξηγήσιμος. Γιατί δεν αισθάνεται σκλάβα ο άνθρωπος που το τραγουδά. Αισθάνεται ότι σκλαβώνεται η ψυχή του. Προφανώς η ψυχή μου είναι σκλαβωμένη από τα παιδιά μου. Δεν το συζητώ», ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

«Τα παιδιά μου είναι αυτό που λειτουργεί τόσο καταλυτικά σε μένα. Είναι κοσμογονικό για μένα το γεγονός ότι τα απέκτησα. Ήταν τελείως ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο για μένα. Μπορεί θεωρητικά να έλεγα πάντα «α, ωραία θα ήταν κάποια στιγμή να κάνω παιδιά» αλλά δεν το έβλεπα καθόλου σε πρακτικό επίπεδο να συμβαίνει και να προκύπτει. Είναι ιδιοσυγκρασιακό το θέμα. Δεν είμαι ο τύπος γυναίκας που τη βλέπεις και λες “θα γίνει μαμά”. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες που δεν είναι τόσο το προφανές ότι θα γίνουν μαμάδες, κάπως λειτουργεί τόσο καλά. Εγώ ενώ γενικά είμαι χαοτική σαν μυαλό. Μπορεί να ξεχάσω πώς με λένε. Με τα παιδιά είμαι άλλο πράγμα», πρόσθεσε η ίδια στη συνέχεια της συνέντευξης.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά της μακριά από τα στερεότυπα

«Τα παιδιά μου μεγαλώνουν με ελευθερία στο πνεύμα, με το να αγκαλιάζουμε όλους τους ανθρώπους, να τους αγαπάμε γι’ αυτό που είναι, να αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη που εξοπλίζει τα παιδιά της με πνεύμα ελευθερίας.

«Είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Από τότε που ο Μάξιμος ήταν μωρό στην κούνια, θυμάμαι, τότε που και οι ορμόνες ήταν στην τρέλα τους κάτι βράδια να βουρκώνω στο σαλόνι σαν την τρελή. Να συγκινούμαι ψιθυρίζοντάς του ότι αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να αγαπάει τους ανθρώπους. Να είναι ένας άνθρωπος που θα έχει κατανόηση, θα νοιάζεται. Θα έχει ελεύθερη σκέψη και θα είναι συμπονετικός, με ενσυναίσθηση», πρόσθεσε μεταξύ άλλων μιλώντας για τον γιο της Μάξιμο.