ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Κατερίνα Καινούργιου: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της στην Αθήνα

Instagram/Katken85

Κι απο εκεί που η Κατερίνα Καινούργιου ήταν αποφασισμένη να μην ζει στη δημοσιότητα την προσωπική της ζωή, ήρθε ο Νάσος Αναστασόπουλος και της ανέτρεψε τα σχέδια. Η παρουσιάστρια παρότι εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τις δηλώσεις της μοιράζεται ολοένα και περισσότερα στιγμιότυπα από τις συναντήσεις με τον σύντροφό της στο Instagram.

Έτσι μετά την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Παρίσι, ήρθαν κι άλλες selfies τους στα Insta Stories της από την τελευταία τους βραδινή έξοδο το βράδυ του Σαββάτου σε εστιατόριο της Αθήνας. Το ερωτευμένο ζευγάρι περνά όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί μαζί καθώς για μεγάλα διαστήματα τους χωρίζει η απόσταση καθώς ο Νάσος Αναστασόπουλος εργάζεται μεταξύ Λονδίνου, Αθήνας και Λουξεμβούργου.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που όπως θα δεις στις φωτογραφίες της Κατερίνας το χαμόγελο που είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους κάθε φορά που είναι μαζί.

Instagram/Katken85

Instagram/Katken85

 

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή όταν οι paparazzi τους εντόπισαν το περασμένο καλοκαίρι στη Νάξο. Τότε μάλιστα είχε γίνει λόγος σε τηλεοπτικές εκπομπές για «στημμένο» paparazzi πράγμα που η παρουσιάστρια είχε διαψεύσει με έντονο τρόπο. «Το ήθος μου είναι γνωστό και δεν θα το έκανα, όπως δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Δεν έχω ανάγκη να κάνω κάτι τέτοιο άλλωστε. Όλα αυτά είναι γελοιότητες και αυτοί που τα αναφέρουν στις εκπομπές τους είναι αυτοί που συνήθως τα κάνουν. Όσο για το πρώτο σκέλος της ερώτησής σου, θα πω ότι ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου, είμαι πολύ καλά και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι περαιτέρω» είχε πει χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Katken85