ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Κατερίνα Καινούργιου: H ανάρτησή της μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών με το νέο της σύντροφο

Instagram/Katken85

Τα έμαθες πώς η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι πια single; Θα έμαθες και πώς ο νέος σύντροφός της εργάζεται στον τομέα των οικονομικών και ονομάζεται Νάσος Αναστασόπουλος. Τον έχεις δει καλά όμως; Η φωτογραφία που είδες στον αέρα της εκπομπής του ANT1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10» που προήλθε από το περιοδικό Hello.

Ο Νάσος Αναστασόπουλους, ο οποίος μαζί με την Κατερίνα πραγματοποίησε τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μάνη και τη Νάξο, λατρεύει τα ταξίδια. Monaco, California κ.α. τόποι είναι ανάμεσα στους προορισμούς στους οποίους έχει βρεθεί. Εξάλλου τα ταξίδια είναι μέρος της καθημερινότητάς του αφού εκείνος μοιράζει τον χρόνο του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων μεταξύ Λονδίνου, Λουξεμβούργου και Αθήνας.

Μένει να δούμε αν η Κατερίνα Καινούργιου θα τον ακολουθεί στα ταξίδια του ή αν εκείνος θα αυξήσει τον χρόνο παραμονής του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη Real News πάντως ο 27χρονος είναι ενθουσιασμένος με την Κατερίνα και σχεδιάζει ενώ δεν έχει καλά καλά επιστρέψει στο Λονδίνο για δουλειές, το επόμενο ταξίδι του στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύματα το ζευγάρι γνωρίζεται χρόνια τώρα, αλλά μόλις τρεις μήνες πριν ξεκίνησαν να φλερτάρουν.

Ενθουσιασμένη πάντως φαίνεται να είναι και η παρουσιάστρια που αν και δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη σχέση της με τον Νάσο Αναστασόπουλο, πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε τα παρακάτω λόγια μέσω Insta Story εκφράζοντας την ευαίσθητη πλευρά της. «Μερικές φορές, κάποιος μπαίνει στη ζωή σου, τόσο απρόσμενα, κατακτά την καρδιά σου εξαπίνης, και αλλάζει τη ζωή σου για πάντα», έγραψε.

Instagram/Katken85

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Katken85