CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου: «Νομίζω ο Φίλιππος δεν θα μου κάνει ποτέ πρόταση γάμου»

Instagram.com/katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης γνωρίστηκαν μέσω κοινού τους φίλου το 2019 κι από τότε ζουν τον έρωτά τους μαζί κι ευτυχισμένοι και όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιώντας σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, με την Κατερίνα Καινούργιου να είναι ένα από τα αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, μικρές αποκαλύψεις για τη σχέση τους έρχονται μέσα από τις συνεντεύξεις της, ή σε ανύποπτες στιγμές, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των δικών της εκπομπών.

«Σε λίγο καιρό κλείνουμε 2 χρόνια με τον Φίλιππο. Επειδή την έχω πατήσει με δηλώσεις που μπορεί να έχω κάνει στο παρελθόν για τις σχέσεις που είχα τότε –και εν τέλει αδύναμες-, νιώθω την ανάγκη να προστατεύω την προσωπική μου ζωή», είχε πει για τη σχέση τους στο περιοδικό ΟΚ! η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Φίλιππος είναι για εμένα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σε εκείνον βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν. Έχει μια ευγένεια ψυχής που με ισορροπεί. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ. Είμαι πολύ ρομαντική δεν σου κρύβω, και νιώθω πως ο Φίλιππος θέλω να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω την ζωή μου μαζί του. Έτσι το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο», σημείωνε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10.00, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το νέο της ξεκίνημα, το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, ενώ αποκάλυψε και την -πιο ειλικρινή δεν έχω ακούσει- αιτία καυγά τους στις πρόσφατες διακοπές τους στην Ιταλία.

«Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία, κυριολεκτικά, γιατί του έλεγα σε κάθε μέρος “έλα βγάλε μου μια φωτογραφία”. “Δεν γίνεται αυτό! Έπρεπε να έχουμε πάρει μαζί την Πωλίνα την φωτογράφο, να της πληρώναμε και το ξενοδοχείο. Δεν το αντέχω αυτό να σε βγάζω κάθε τρεις και λίγο”, μου είπε. Όλες οι φωτογραφίες ήταν χάλια, θολές και παρακαλούσα τους περαστικούς να με βγάλουν, δεν το έχει», είπε γελώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Όσο για την πρόταση γάμου η Κατερίνα Καινούργιου είπε με χιούμορ: «Εγώ νομίζω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου. Εκτός αν ετοιμάζουν κάτι για την πρώτη εκπομπή».

Στην ίδια συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! που αναφέραμε νωρίτερα, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την επιθυμία της να αποκτήσει τη δική της οικογένεια, χωρίς ωστόσο να την συνδέει απαραίτητα με τον γάμο.

«Δεν θα σου πω ψέματα, θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Τώρα, αν θα αποκτήσω παιδί του χρόνου ή σε 5 χρόνια, δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε θα πιέσω κάποια κατάσταση, γιατί η αληθινή ευτυχία έρχεται μόνο αβίαστα. Όμως θέλω να είμαι και ρεαλίστρια. Είμαι σχεδόν 36 ετών και όσο και να έχει προοδεύσει η επιστήμη, θα ήθελα μέχρι μία ηλικία να έχω γίνει μητέρα, γιατί αν καθυστερήσω, ενδεχομένως θα δυσκολευτώ. Από την άλλη, προφανώς δεν έχω βάλει κάποιο χρονόμετρο. Το να αποκτήσεις παιδί είναι θέλημα Θεού», σημείωνε.

Η Κατερίνα Καινούργιου στην κάμερα του Happy Day μίλησε επίσης για την επιστροφή της στον Alpha και τους παλιούς και νέους συνεργάτες της στην εκπομπή. Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να βγουν με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε double date με την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Δεν θα βγούμε ως ζευγάρια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γιατί νομίζω ότι η Ιωάννα Τούνη αρέσει στον Φίλιππο. Θα το αποφύγω», είπε διευκρινίζοντας ότι αστειεύεται η Κατερίνα Καινούργιου.