SURVIVOR

Κατερίνα Δαλάκα: Η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά από 19 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο

NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η νικήτρια του φετινού, τρίτου κύκλου του Survivor. Η αθλήτρια του στοίβου συμμετείχε για δεύτερη φορά στο reality επιβίωσης της Acun Medya παρόλο που σε παλιότερη συνέντευξή της στο Ladylike είχε δηλώσει πως δε θα συμμετάσχει ξανά σε reality επιβίωσης. Τελικά όχι μόνο συμμετείχε για δεύτερη φορά στο Survivor αλλά κατάφερε να φτάσει στην πηγή και να πιει και το νερό (πέρσι έχασε στον τελικό από τον Ηλία Γκότση). Το έπαθλο των 100.000 ευρώ και το τρόπαιο του φετινού Survivor είναι δικό της από την περασμένη Κυριακή, και κρατώντας το τελευταίο, έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μαζί με το τρόπαιο είχε και στο πρόσωπό της τη χαρά της άφιξης και στην εμφάνισή της τις αλλαγές που έφερε η ζωή στον Άγιο Δομίνικο.

ndp

NDP Photo Agency

Για ποιες αλλαγές μιλάμε; Το τροπικό μαύρισμα που απέκτησε η Κατερίνα Δαλάκα από την παραμονή της στο reality επιβίωσης είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Το ίδιο και τα κατάξανθα με τη βοήθεια του ήλιου μαλλιά της.

Διάβασε κι αυτό: Η τηλεθέαση του τελικού του Survivor Ελλάδα – Τουρκία

ndp

H Κατερίνα Δαλάκα σε βραδιά διασκέδασης πριν τη δεύτερη φορά της στο Survivor – NDP Photo Agency

ndp

NDP Photo Agency

ndp

 Η Κατερίνα Δαλάκα τώρα – NDP Photo Agency

Στο σημείο αυτό φυσικά να πούμε πως η Κατερίνα Δαλάκα δεν έγινε μόνο κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερη, καθώς είχε κλείσει εξ’αρχής deal με την Acun Media στα 12.000 ευρώ τη βδομάδα, για τη συμμετοχή της και μόνο. Έτσι, λοιπόν, ακόμη κι αν η Δαλάκα δεν κέρδιζε,  θα έπαιρνε 228.000 ευρώ καθώς έμεινε στο Survivor για 19 εβδομάδες (9 x 12.000). Είναι πολλά τα λεφτά και για αυτόν το λόγο την είδαμε να κάνει comeback στο reality, αφήνοντας για μία ακόμη φορά στην άκρη τον αθλητισμό.

ndp

NDP Photo Agency

Η χαρά της νίκης πάντως είναι γραμμένη στο πρόσωπο της Κατερίνας. Άλλωστε η αθλήτρια έχει πολλές φορές μιλήσει για το πόσο συγκεντρωμένη είναι στον στόχο που κάθε φορά βάζει και φέτος αυτός ο στόχος ήταν ξεκάθαρα η νίκη, που είναι πια δική της. «Είναι θέμα προσπάθειας και κόπου, είναι όλα στο χέρι μας νομίζω. Χαίρομαι που τα κατάφερα και θέλω να το αφιερώσω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλον αυτόν τον καιρό και τους αγαπώ πάρα πολύ», δήλωσε στην κάμερα του Happy Day, που βρέθηκε στο αεροδρόμιο.

«Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι, οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία σε τέτοια ηλικία να έχει κάποιος ένα τέτοιο χρηματικό ποσό. Νομίζω ότι θα κάνω πάρα πολύ άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς να έχω το οποιοδήποτε άγχος. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου και ανθρώπους που έχουν ανάγκη και από εκεί και πέρα, μακάρι να έρθουν όλα καλά και να κάνω και κάποια επένδυση. Θα δείξει» είπε για τα χρήματα και για όσους λένε ότι η συμφωνία για τη συμμετοχή της ήταν να λαμβάνει 12.000 ευρώ την εβδομάδα σημείωσε: «Όλοι λένε ότι θέλουν. Φυσικά και είχα μια πάρα πολύ καλή πρόταση, αλλά αν δεν εξακριβώσει κάποιος το ποσό δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ήταν πολύ καλά και δόξα τω Θεώ έχω βγει πάρα πολύ κερδισμένη από αυτό το παιχνίδι». Τέλος σε ό,τι αφορά τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τούρκο παίκτη του Survivor Ατακάν, η ίδια είπε: «Όταν κάποιος θέλει να βγάλει κάτι συγκεκριμένο, θα προωθήσει το κάτι συγκεκριμένο. Φυσικά και υπάρχουν φιλίες και με τους υπόλοιπους, και με τον Γιουσούφ είμαι πάρα πολύ φίλη».

Kεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency