CELEBRITIES

Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Οι ευχές στον πρίγκιπα Harry για τα γενέθλιά του. Meghan; Ποια Meghan;

O πρίγκιπας Harry με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William το 2017. AP Photo Alastair Grant, Pool

Οι πρώτοι που ευχήθηκαν δημόσια στον πρίγκιπα Harry για τα 36α του γενέθλια την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου ήταν ο αδελφός του, πρίγκιπας William και η Kate Middleton. Αν υπήρχε κάποιο χάσμα μεταξύ τους, απ’ ό,τι φαίνεται στην απο ‘δω πλευρά του Ατλαντικού θέλουν να το γεφυρώσουν.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton διάλεξαν μια αστεία φωτογραφία τους από έναν αγώνα δρόμου στον οποίο είχαν λάβει και οι τρεις μέρος το 2017. Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα: «Ευχόμαστε πολύ χαρούμενα γενέθλια στον πρίγκιπα Harry σήμερα». Η Meghan Markle δεν βρίσκεται πουθενά στη φωτογραφία καθώς αυτή προέρχεται από μία εποχή που ναι μεν, έβγαινε με τον πρίγκιπα Harry αλλά δεν είχε αρχίσει τις επίσημες εμφανίσεις της μαζί του. Δεν θέλω να πηγαίνει ο νους σου κατευθείαν στο κακό, ίσως δεν βρήκαν κάποια άλλη πιο πρόσφατη φωτογραφία πρόχειρη.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έδωσαν το σύνθημα και τα υπόλοιπα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ακολούθησαν. Η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ ευχήθηκε στον αγαπημένο εγγονό της με ένα απλό μήνυμα και μία φωτογραφία στην οποία την κοιτάζει χαρούμενος σε μία τελετή στο παλάτι του Buckingham το 2017. Ο 71χρονος πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου οι δυο τους γελούν κατά τη διάρκεια των αγώνων Invictus το 2014 και ένα ακόμα πορτρέτο του πρίγκιπα Harry. Αρχίζεις να βλέπεις την απουσία της Meghan Markle απ’ όλες τις ευχετήριες φωτογραφίες σαν κάποιο μοτίβο; Δεν είσαι η μόνη.

Τα σχόλια για την απουσία της Meghan Markle από τις φωτογραφίες

Η επίδειξη ενότητας από τη βρετανική βασιλική οικογένεια έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου “Finding Freedom” που περιγράφει πώς οι σχέσεις μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William άρχισαν να χωλαίνουν τα τελευταία χρόνια παρόλο που οι δυο τους ήταν κάποτε αχώριστοι. Ένας εκ των συγγραφέων του βιβλίου, ο Omid Scobie, υποστήριξε επίσης ότι οι δύο πρίγκιπες είχαν να μιλήσουν 2 μήνες μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για την παραίτησή τους από τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που η απουσία της Meghan Markle από το post των Cambridges αλλά και των υπολοίπων μελών της “The Firm” δεν πέρασε απαρατήρητη.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας υποστήριξαν μέσω σχολίων στο Instagram ότι η επιλογή των φωτογραφιών χωρίς τη Meghan Markle δεν ήταν τυχαία. «Ενδιαφέρουσα επιλογή φωτογραφιών. Χωρίς τη Meghan» έγραψε κάποιος ενώ ένας ακόμα σχολίασε «Το άδειασμα που κάνουν διαλέγοντας αυτή τη φωτογραφία αντί για κάποια στην οποία περιλαμβάνεται και η σύζυγός του». «Α, μια ωραία υπενθύμισε των ευτυχισμέων εποχών πριν καταρρεύσουν όλα», ήταν ένα από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Instagram ενώ κάποιος άλλος έγραψε «Μου λείπουν αυτοί οι πιο χαρούμενοι καιροί».

Ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που επεσήμαναν ότι είναι σύνηθες για τα μέλη της οικογένειας να μην συμπεριλαμβάνουν συζύγους στις φωτογραφίες που αφορούν τα γενέθλια κάποιου ή κάποιας. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton πρόσφατα ευχήθηκαν στην πριγκίπισσα Άννα για τα 70στα της γενέθλια χωρίς στη φωτογραφία της να απεικονίζεται ο σύζυγός της, Timothy Laurence.

Ο πρίγκιπας Harry είναι χαρούμενος με τη νέα του ζωή

Όσο για τον πρίγκιπα Harry, φημολογείται ότι θα περάσει την ημέρα των γενεθλίων του ήρεμα έχοντας κοντά του τη σύζυγό του Meghan Markle και τον 16 μηνών γιο τους Archie στην έπαυλή τους στη Santa Barbara. Αυτά είναι τα πρώτα γενέθλια του πρίγκιπα μετά το περιβόητο Megxit.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πρόσφατα υπέγραψαν συμφωνία ύχους 150 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix για την παραγωγή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών project, ενώ παράλληλα συνεργάζονται με πρακτορείο ως ομιλητές σε συνέδρια και εκδηλώσεις. Σύμφωνα με τους επαΐοντες του βασιλικού ρεπορτάζ στη Βρετανία, ο δούκας του Sussex «Είναι πιο χαρούμενος από ποτε. Δεν του λείπει καθόλου η παλιά του ζωή». Όπως είπε και ο συγγραφέας του αμφιλεγόμενου “Finding Freedom” στο Vanity Fair: «Αυτή είναι η στιγμή που ο Harry μπορεί να χαλαρώσει και να σκεφτεί: “Τα κατάφερα”».

Το χάσμα μεταξύ του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry αρχίζει να γεφυρώνεται

Σύμφωνα με το εν λόγω βιβλίο η διαμάχη μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William είχε ξεκινήσει το 2016 όταν ο πρώτος ξεκίνησε τη σχέση του με τη Meghan Markle. Τότε ο πρίγκιπας William είχε εκφράσει την ανησυχία του για τον γρήγορο ρυθμό με τον οποίο προχωρούσε αυτή η σχέση. Μάλιστα φέρεται να την είχε αποκαλέσει «Αυτό το κορίτσι», σχόλιοπου εξόργισε τον πρίγκιπα Harry. Σύμφωνα με τη βιογραφία του επόμενους μήνες, τα δύο αδέρφια μιλούσαν ελάχιστα μεταξύ τους ενώ το χάσμα μεταξύ τους βάθυνε περισσότερο μετά τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το 2018.

Το επόμενο πλήγμα στη σχέση τους ήταν η ανακοίνωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle τον Ιανουάριο του 2020, ότι εγκαταλείπουν την βασιλική οικογένεια. Μια απόφαση που αιφνιδίασε τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton καθώς και την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η πανδημία του Covid 19 σύμφωνα με δημοσιεύματα τους έφερε ξανά κοντά. «Όπως κάθε οικογένεια έτσι κι αυτοί έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Αλλά τα δύο αδέλφια βρίσκουν ξανά τον δρόμο που τους φέρνει κοντά ο ένας στον άλλο» δήλωσε σχετικά η έταιρη συγγραφέας του “Finding Freedom”, Carolyn Durand, «Θα πάρει κάποιο διάστημα», συμπλήρωσε η ίδια.