ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ

“Καταντάτε βαρετοί, κουραστικοί”: Η αντίδραση της Μαρίας Κορινθίου στα σχόλια περί photoshop

NDP

Κατά καιρούς η Μαρία Κορινθίου έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, με αφορμή τις φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια, στα οποία την κατηγορούν ευθέως ότι χρησιμοποιεί το photoshop για να κρύψει τις ατέλειές της.

Η ίδια, ωστόσο, μπαίνει σε διαδικασία να απαντά σε κάποια σχόλια με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο. Λέγεται έλλειψη κόμπλεξ. Το τελευταίο περιστατικό θέλει μία follower της στο Instagram να της γράφει: «Κόψε ράψε η φωτό…και κακοφτιαγμένη».

Η απάντηση της ηθοποιού στο εν λόγω σχόλιο ήταν: «Βρε γλυκιά μου δε βαρεθήκατε; Ούτε κόψε είναι ούτε ράψε..βασικά έχω βάλει το κεφάλι μου σε άλλο σώμα…εντάξει; happy; Δεν είμαι αυτή που βλέπεις..σε κοροϊδεύω», το οποίο μάλιστα απέσπασε και πάρα πολλά likes από τους υποστηρικτές της Μαρίας.

Παρ’ όλα αυτά, η ηθοποιός δεν έμεινε μόνο εκεί. Είχε ένα «ξέσπασμα» για τα όσα λαμβάνει και στα insta stories της. Αρχικά ανέβασε την φωτογραφία στην οποία υπήρχε το προηγούμενο σχόλιο και μάλιστα επισήμανε και την κοπέλα που το είχε γράψει σχολιάζοντας πως θα έπρεπε να ντρέπεται και εκείνη αλλά και όλοι όσοι προσπαθούν να προσβάλλουν τον κόσμο.

Instagram/mariakorinthiou

Στη συνέχεια, η ίδια εμφανίστηκε με απλά καθημερινά ρούχα και άβαφη στην κάμερα του κινητού της και ξεκίνησε λέγοντας: «Δηλαδή αλήθεια να σας ρωτήσω κάτι; Βλέπω ότι κάποιοι έχουνε θεματάκια…προφανώς με μένα..εε δε βαρεθήκατε; Αληθεια».

«Καταντάτε βαρετοί, κουραστικοί. Η αλήθεια είναι ότι δε με αγγίζει [όλο αυτό] αλλά βαρέθηκα» ακούγεται να λέει η ηθοποιός.

«Όταν γράφετε τέτοιου είδους μηνύματα σκιαγραφείται όλη σας η προσωπικότητα. Σκιαγραφούνται τα δικά σας κατάλοιπα και τα δικά σας κόμπλεξ. Άντε γεια σας τώρα και πολλά φιλάκια».

Έκλεισε βεβαιώνοντας τους υποστηρικτές της ότι όλα είναι καλά και εκείνη δεν επηρεάζεται από όλο αυτό. Την τρολάρουν και τους τρολάρει πίσω, είπε χαρακτηριστικά.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency