ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

Καίτη Γαρμπή- Διονύσης Σχοινάς: Το χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασαν στο Instagram είναι ατόφιο χρυσάφι

NDP Photo Agency

Η Καίτη Γαρμπή δεν είναι απλώς μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες. Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια στο instagram γνωρίζει από χαρτομαντεία, καφεμαντεία και πάει λέγοντας. Σε ένα χιουμοριστικό βίντεο πλάι στον Διονύση Σχοινά, το ζευγάρι κάνει την πιο πετυχημένη social media καμπάνια για τις επικείμενες κοινές τους εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Στο βίντεο ο Διονύσης Σχοινάς κάθεται αραχτός στον καναπέ. Δίπλα του ένα γυρισμένο φλιτζάνι ελληνικού καφέ, έτοιμο να αποκαλύψει τα μελλούμενα. «Ταξίδι θα πας. Μαζί θα πάμε. Εδώ βλέπω ένα άλφα…» φαίνεται να προβλέπει η μάντισσα Καίτη με τον Διονύση Σχοινά να την διακόπτει λέγοντας: «Αμερική θα πάμε». Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε της πρόβλεψη, ώσπου η τραγουδίστρια παρατά το φλιτζάνι και αποχωρεί. «Να σου ρίξω και τα χαρτιά ή θα συνεχίσεις να με διακόπτεις και θα νευριάσω πάλι;» σχολιάζει πλάι στην ανάρτηση η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε το βίντεο:

 

Το ζευγάρι ετοιμάζει βαλίτσες για την Αμερική, με σταθμούς το Σικάγο και τη Νέα Υόρκη, αλλά και το Τορόντο του Καναδά. Το ζευγάρι ξεκινά την υπερπόντεια περιοδεία στις 28 Σεπτεμβρίου με πρώτο σταθμό το Τορόντο. Την επομένη θα εμφανιστούν στη Νέα Υόρκη, όπου και θα παραμείνουν ως τις 5 του Οκτώβρη για μία ακόμη εμφάνιση. Τελευταίος σταθμός των εμφανίσεών τους στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, το Σικάγο (6 Οκτώβρη).

Να σημειώσουμε εδώ πως μπορεί η τραγουδίστρια να αστειεύεται με την καφεμαντεία, σε ένα όμως από τα παλαιότερα τραγούδια της κατά κάποιο τρόπο ορκιζόταν σε αυτή. «Στο φλιτζάνι γράφει μαύρο τέλος, σε μια μπερδεμένη ρουφηξιά, βλέπω μια καρδιά και ένα βέλος, δίχως τα δικά μου αρχικά» τραγουδούσε η Καίτη Γαρμπή σε ένα από τα κομμάτια του άλμπουμ «Ως τον παράδεισο» με τίτλο «Ο Καφές». Τι δεν το θυμάσαι; Για άκου:

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency