CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez ολόγυμνη στο εξώφυλλο του νέου της single. Θέλω να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου

Invision/AP Evan Agostini

Τι άλλο να πει κανείς για τη Jennifer Lopez. Η 51χρονη pop star και ηθοποιός έχει υπάρξει πρωτοπόρα στην καριέρα της και ταυτόχρονα μας έχει κάνει να πιστέψουμε ότι η περίπτωση του Benjamin Button δεν είναι κάτι που ανήκει απόλυτα στη σφαίρα της μυθοπλασίας. Η Jennifer Lopez νιώθει καλύτερα απο ποτέ στα 51 της κι εμείς νιώθουμε τον θαυμασμό μας να αυξάνεται εκθετικά. Η τελευταία αφορμή γι’ αυτό δόθηκε όταν η JLο δημοσίευσε στο Instagram το εξώφυλλο του τελευταίου της single.

Με τίτλο “In the Morning” το νέο single της Jennifer Lopez θα το μάθεις πρώτα από το εξώφυλλό του και έπειτα από τη μουσική του. Λυπάμαι που το λέω, δεν ξέρω αν αυτή ήταν η πρόθεση της JLo, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Κι αυτό γιατί η 51χρονη πόζαρε στο εν λόγω εξώφυλλο ολόγυμνη και αρκετά σαγόνια βρέθηκαν αυτοστιγμή στο πάτωμα.

Οι καμπύλες και οι μύες της διαγράφονται ολοκάθαρα στην φωτογραφία που υπογράφουν οι fashion φωτογράφοι Mert Alas & Marcus Piggott και θέλω να πάρεις το χρόνο σου να επεξεργαστείς αυτό που βλέπεις.

Βεβαίως πολύ πρόσφατα είχαμε πάρει και πάλι μια ιδέα του εντυπωσιακά δυνατού κορμού της, στην εμφάνισή της στα AMA’s όπου ερμήνευσε μαζί με τον Maluma τα “Pa Ti” και “Lonely”. Παρόλο που πολλοί την κατηγόρησαν ότι αντέγραψε την εμφάνιση της Beyoncé στα Grammy’s του 2014 για το “Crazy In Love”, κανείς δεν μπορεί να σταθεί σε μια τέτοια κατηγορία για πολύ όταν παρακολουθεί το παρακάτω ενδεικτικό απόσπασμα.

Τα σχόλια στο εξώφυλλο της Jennifer Lopez για το “In the Morning”

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Jennifer Lopez για να αναγγείλει την κυκλοφορία του single “In The Morning” την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, τα σχόλια διαδέχονταν το ένα το άλλο. Και ήταν όλα σχόλια θαυμασμού. «Μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτούς τους κοιλιακούς;» αναρωτήθηκε ένας χρήστης του Instagram. «Στόχοι ζωής και σεβασμός για για μια ζωή. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και εδώ είσαι συνεχίζοντας να γίνεσαι όλο και καλύτερη κάθε χρόνο. Αυτό είναι κάτι που εμπνέει», ανέφερε κάποιος άλλος.

«Νιώθω γεμάτη ζωντάνια και δύναμη και θέλω να δείξω στις γυναίκες πώς να είναι δυνατές», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό WSJ. «Ξέρεις; Είναι δυνατό πράγμα να χρησιμοποιείς την θηλυκότητά σου και τον αισθησιασμό σου. Είμαστε εδώ σε κάθε περίπτωση. Αξίζουμε να είμαστε ισότιμες. Πρέπει να μας υπολογίζετε», πρόσθετε η ίδια. Κι αυτή η δύναμη και η ζωντάνια στην οποία αναφέρθηκε είναι παρούσες σε αυτό το iconic εξώφυλλο.

Η «πηγή» της δύναμής της

Φυσικά το αποτέλεσμα στο εξώφυλλο του single, βοηθά το γεγονός ότι η Jennifer Lopez βρίσκει την απόλυτη χαρά στη γυμναστική. «Ο χωρός έπαιζε πάντα τεράστιο ρόλο στη ζωή μου και το να παίρνω τον χρόνο μου για να κουνάω το κορμί μου και παράλληλα να κάνω κάτι τόσο καλό για μένα είναι το κλειδί της ευτυχίας μου. Πραγματικά πιστεύω ότι το να φροντίζεις τον εαυτό σου και γυμνάζεσαι για να παραμείνεις υγιής, σε κάνει πιο ικανό να φροντίζεις και αυτούς που αγαπάς. Οπότε η γυμναστική είναι σίγουρα μία μου προτεραιότητα», εξηγούσε στο Hello, το 2016.

Και σε αφήνω με ένα video με λεπτομέρειες από τη φωτογράφιση για το εξώφυλλο του single που επίσης μοιράστηκε η Jennifer Lopez. Όσο χαζεύεις θα ακούς και το teaser του τραγουδιού, που αναμένεις να ακούσεις ολόκληρο την Παρασκευή.