CELEBRITIES

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Οι πληροφορίες για τον γάμο τους περιλαμβάνουν καλεσμένη-«έκπληξη»

© 2022 Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Μέσα από το newsletter της, On the JLo newsletter, η Jennifer Lopez ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Ben Affleck, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν. Μέσω ενός βίντεο, λοιπόν, η pop star έδειξε το νέο της δαχτυλίδι 8,5 καρατίων ψιθυρίζοντας: «Είσαι τέλειος».

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε πως το πράσινο είναι το «τυχερό της χρώμα». «Ίσως σας έρχεται στο μυαλό ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου όπου συνέβησαν εκπληκτικά πράγματα όταν φορούσα πράσινα. Μπορεί να είναι σύμπτωση, ίσως όμως και να μην είναι. Αλλά καθώς συλλογιζόμουν, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια που έδωσε μία «δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη».

Αυτή, λοιπόν, είναι η δεύτερη φορά που η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αρραβωνιάζονται, με την πρώτη να χρονολογείται πίσω στο μακρινό 2002. Τότε, και μία μέρα πριν γίνει ο γάμος τους, το ζευγάρι ακύρωσε τα πάντα, λόγω «υπερβολικής δημοσιότητας». «Λόγω της υπερβολικής προσοχής των ΜΜΕ γύρω από τον γάμο μας, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την ημερομηνία. Όταν σκεφτήκαμε σοβαρά να προσλάβουμε τρεις ξεχωριστές «νύφες δόλωμα» σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι δεν πήγαινε πολύ καλά. Αρχίσαμε να νιώθουμε ότι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας, θα μπορούσε να καταστραφεί», αναφερόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Το πάθημα (του προηγούμενου αρραβώνα) έγινε μάθημα για την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, το ζευγάρι δεν θα ρισκάρει να διαρρεύσουν τα νέα του γάμου στον Τύπο και τους παπαράτσι. Όπως καταλαβαίνεις, το πάθημα έγινε μάθημα. «Δεν θα υπάρξει καμία ανακοίνωση για το πότε και το πού θα παντρευτούν. Απλώς θα το κάνουν και μετά θα το ανακοινώσουν», ανέφερε πηγή από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στο Page Six.

«Οι φίλοι θα λάβουν κάτι σαν προσκλητήριο γενεθλίων. Μετά θα γίνει γάμος και θα παντρευτούν μπροστά σε περίπου 30, 40 άτομα», ανέφερε η ίδια πηγή. Ο Ben Affleck δήλωσε πρόσφατα στον ραδιοφωνικό παραγωγό, Howard Stern ότι η πρώτη σχέση με την Jennifer Lopez υπέφερε λόγω της υπερβολικής δημοσιότητας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η προσοχή των ΜΜΕ ήταν περίπου το 50% των παραγόντων που κατέστρεψε τη σχέση μας».

Οι – μέχρι στιγμής – γνωστές πληροφορίες για τον γάμο τους

Και μπορεί η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck να διατηρούν την απόλυτη σιωπή αναφορικά με τον γάμο τους, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γάμος τους θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών με κάποιους συγγενείς και ορισμένους καλούς φίλους. Παρά τους προσεκτικά επιλεγμένους καλεσμένους, το ζευγάρι δεν σκοπεύει «να σκεφτεί τα έξοδα» γι’ αυτήν τη μέρα και επιθυμεί να την κάνει όσο πιο ξεχωριστή γίνεται. Η τελετή θα είναι μεγαλειώδης και υπερπολυτελής.

Όπως, επίσης, αναφέρει το δημοσίευμα, οι 2 τους δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά έχουν ήδη σχηματίσει στο μυαλό τους την εικόνα της τελετής και της δεξίωσης που θα λάβει χώρα έπειτα.

«Έχουν συζητήσει γι’ αυτό εκτενώς και τίποτα δεν έχει αλλάξει από την πρώτη φορά που είχαν αρραβωνιαστεί. Εκτός από το γεγονός ότι πλέον έχουν περισσότερους ανθρώπους να προσθέσουν στη λίστα των καλεσμένων τους, επειδή τότε δεν είχαν παιδιά», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Τα παιδιά τους θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές εκείνη την ημέρα, καθώς οι ίδιοι επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο.

Η Jennifer Garner ανάμεσα στους καλεσμένους;

Σύμφωνα, επίσης, με κάποια άλλα δημοσιεύματα, ανάμεσα σε αυτούς τους εκλεκτούς καλεσμένους θα βρίσκεται και η Jennifer Garner, η οποία «είναι μέρος της οικογένειας του Ben και δεν υπάρχει λόγος να μην την προσκαλέσουν. Το αν θα πάει ή όχι, εξαρτάται από την ίδια. Έχει έρθει κοντά με την JLo και οι δυο τους μιλάνε. Ξέρουν ότι αυτό είναι σημαντικό για τα παιδιά τους», αναφέρεται στο δημοσίευμα. Κάπου εδώ καταλαβαίνεις πως τόσο η Jennifer Lopez με την Jennifer Garner, όσο και ο Ben Affleck είναι αρκετά ώριμα άτομα.