CELEBRITIES

Υβόννη Μπόσνιακ: Η αλά «Γαλάζια Λίμνη» φωτογραφία με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους

Instagram.com/yvonini

Η οικογένεια συχνά μεταφορικά μπορεί να μοιάζει με μία αγκαλιά, αυτή την αγκαλιά στην οποία θες να βρεθείς κάθε φορά που βιώνεις κάτι δύσκολο και απαιτητικό, αυτή στην οποία καταφεύγεις για βοήθεια, αυτή στην οποία νιώθεις την ασφάλεια που ζητάς. Μπορεί να είναι και κυριολεκτικά μία αγκαλιά, όπως αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Υβόννη Μπόσνιακ.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έγιναν ζευγάρι πριν από 13 χρόνια. Ο έρωτας τους, τούς έφερε κάποια χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 14 Φεβρουαρίου 2015 το ωραιότερο δώρο για κάθε ημέρα των ερωτευμένων που θα ακολουθούσε, την κόρη τους, Ελένη.

Η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη είναι μία τριμελής οικογένεια που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά. Από την αγαπημένη τους Μύκονο κι από ένα τοπίο που «φώναζε» ελληνικό καλοκαίρι, μοιράστηκε η Υβόννη Μπόσνιακ μία φωτογραφία των τριών τους, μαυρισμένων από τον ήλιο, με μαλλιά ανοιγμένα από τον ήλιο και τη θάλασσα, στην πιο σφιχτή αγκαλιά.

«Το σπίτι δεν είναι μέρος, είναι συναίσθημα», έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ στη λεζάντα της φωτογραφίας τους. Κι αν το μπλε μπροστά τους δεν ήταν πισίνα, αλλά θάλασσα, μάλλον θα μιλούσαμε για ένα στιγμιότυπο βγαλμένο από την ταινία του 1980, Γαλάζια Λίμνη. Εκεί όπου ένα απομονωμένο νησί γινόταν σπίτι για ένα ζευγάρι και το παιδί του, εκεί όπου σπίτι ήταν η ίδια η οικογένεια.

Αυτό που έγραψε στη λεζάντα της, το είχε πει και σε μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η Υβόννη Μπόσνιακ. Μιλώντας στην καλή της φίλη, Μαρία Μπεκατώρου, σε εκπομπή που εκείνη παρουσίαζε το 2015, η Υβόννη Μπόσνιακ είχε πει με σιγουριά: «Είναι το σπίτι μου, ο Αντώνης είναι το σπίτι μου».

«Όταν γνωριστήκαμε μιλούσαμε Γερμανικά και Αγγλικά, όλα μαζί. Τον γνώρισα και τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο. Με κατάλαβε αμέσως, χωρίς να πούμε κάτι, αυτό είναι όμορφο. Μετά τον ερωτεύτηκα απότομα, δεν πέρασε καιρός, δυο μήνες μετά τη γνωριμία μας μέσα σε κοινή παρέα», πρόσθετε στην πρώτη της τότε τηλεοπτική συνέντευξη αφού είχε γίνει μαμά.

Λίγα χρόνια μετά, μιλούσε στο περιοδικό Glow για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της η μητρότητα, για την επιλόχειο κατάθλιψη που είχε περάσει αμέσως μετά την γέννηση της κόρης της, Ελένης, αλλά και για την αγάπη που νιώθει για εκείνη την οποία ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί.

«Είχα την ευλογία να ζήσω µια πολύ όµορφη εγκυµοσύνη και µια υπέροχη γέννα. Το παιδί ήταν απόφασή µας, το θέλαµε πολύ, δεν έτυχε απλά. Και γι’ αυτόν τον λόγο δεν µπορούσα να καταλάβω γιατί ένιωθε έτσι η ψυχή µου. Αυτό που θα έλεγα σε κάθε γυναίκα είναι πως η κατάθλιψη µπορεί να εµφανιστεί στον καθένα. Το πιο σηµαντικό είναι να ξέρεις ότι µπορείς να βγεις απ’ αυτό, ότι είναι κάτι περαστικό, ότι θα κρατήσει όσο κρατήσει, θα φύγει και δε θα ξαναέρθει. ∆εν είναι ντροπή να µιλάς γι’ αυτό, ειδικά όταν είσαι µέσα σε αυτήν τη φάση. Ακόµα κι εγώ που το πέρασα, στην αρχή δε µίλησα, όµως, όταν το µοιράστηκα έγιναν όλα καλύτερα», σημείωνε η Υβόννη Μπόσνιακ για την επιλόχειο κατάθλιψη.

Όσο για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της το παιδί της το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων μίλησε για όλες εκείνες τις δυνάμεις και τα συναισθήματα που δεν ήξερε ότι μπορούσαν να υπάρξουν πριν γίνει μητέρα.

«Κατ αρχήν, δεν ήξερα ποτέ ότι µπορώ να επιβιώσω στη ζωή µου µε τόσο λίγο ύπνο. Φαντάζοµαι ότι αυτό το έχουν νιώσει όλες οι µανούλες. Όµως, το πιο σηµαντικό για µένα είναι η αγάπη που ένιωσα και νιώθω γι’ αυτό το πλάσµα. Ποτέ δεν είχα νιώσει τέτοιο µέγεθος αγάπης, δεν ήξερα ότι µπορώ ν’ αγαπήσω τόσο πολύ», εξηγούσε η Υβόννη Μπόσνιακ τον Ιανουάριο του 2020.

«Αισθάνοµαι ευτυχισµένη, πλήρης κι ευλογηµένη. Δεν µου λείπει κάτι», σημείωνε τότε. Και μέσα σε αυτή την αγκαλιά, είμαι βέβαιη, εξακολουθεί να νιώθει το ίδιο ακριβώς.