CELEBRITIES

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Μοιράστηκαν τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες

Instagram.com/Ilianapapageorgiou

Αν ζούσαμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τώρα θα ονομάζαμε τον έρωτα μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik, “Instagram Official”. Δεν είμαστε όμως κι ακόμα δεν έχουμε αποκτήσει όρο που να περιγράφει την επισημοποίηση μιας σχέσης στα social media. Αυτό όμως δεν κάνει ένα τέτοιο βήμα λιγότερο σημαντικό. Ειδικά για το μοντέλο που γνωρίσαμε ευρύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει μοιραστεί ποτέ ξανά μια τέτοια προσωπική φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Κι αυτό επιβεβαιώνει πως εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε γενέθλια την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ήταν η τέλεια αφορμή για να μοιραστεί μαζί με τις δεκάδες γενέθλιες ευχές που έλαβε και μία φωτογραφία της με τον σύντροφό της, Snik. Η 32χρονη ανάρτησε σε story της ένα στιγμιότυπο από τον εορτασμό των γενεθλίων της και έγραψε: «Ξέρεις τι είναι αυτό», συνοδευόμενο από μία καρδιά κι ένα εορταστικό emoji. Δεν χρειάζονται και πολλά περισσότερα λόγια για να καταλάβεις ότι πρόκειται για μία ρομαντική αγάπη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik Instagram.com/ilianapapageorgiou

Η ανάρτηση του Snik

Ο Snik με τη σειρά του εκτός από τις κατ’ ιδίαν ευχές, θέλησε να μοιραστεί και δημόσια τα «χρόνια πολλά» για τη σύντροφό του. Επέλεξε να το κάνει με μία ανάρτηση στο Instagram, από το (επιβεβαιωμένο πλέον) κοινό τους ταξίδι στο Μιλάνο. Εκεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε βρεθεί για τις ανάγκες του GNTM και ο Snik την είχε ακολουθήσει.

Κάτι η Ιταλία, κάτι η ευτυχία στα πρόσωπά τους, κάτι η κοινή τους αγάπη για τις (συνθετικές ευχόμαστε) γούνες, τα γυαλιά ηλίου και τα ασορτί blings και ο έρωτας είναι φανερός και στη δική του φωτογραφία.

View this post on Instagram

Happy bday 🏆

A post shared by SNIK (@snikthehustla) on

Ο φωτογραφικός φακός έχει συχνά απαθανατίσει το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές παρόλο που κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους. «Γενικά είμαι άνθρωπος που προστατεύω πάρα πολύ την καρδιά μου. Τα πράγματα που έχουν να κάνουν με τα συναισθηματικά μου δεν τα συζητάω ούτε με τους πιο κοντινούς ανθρώπους μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να να ανοιχτώ και να πω.

Θέλω να τα ζω και να τα μοιράζομαι μόνο με τον άνθρωπο που είμαι μαζί. Όταν είμαι. Όταν κάνω όμως μια επιλογή, είμαι 100% σίγουρη γι’αυτή. Οπότε, το τι μπορεί να λέει ο καθένας είναι δικαίωμά του, το σέβομαι απόλυτα, όπως ελπίζω ότι και εκείνοι σέβονται την όποια επιλογή μπορεί να κάνω εγώ και οποιοσδήποτε στη ζωή του», είχε πει για την προσωπική της ζωή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο περιοδικό Celebrity.

Είναι καλά στην προσωπική τους ζωή

Η ίδια απαντούσε στο τι κάνει διαφορετικό τον Snik και τον έκανε να μπει στη ζωή της με τρόπο που έδειχνε ότι δεν θέλει να αποκαλύψει πολλά περισσότερα. «Σε μια σχέση, υπάρχουν δύο άνθρωποι, οπότε και οι δύο δίνουν ευκαιρία ο ένας στον άλλον. Προφανώς, κάποιος σου τραβάει με κάποιον τρόπο την προσοχή και θέλεις να το δοκιμάσεις», είχε πει.

«Την ευτυχία τη βρίσκω στην ηρεμία. Μετά από μια κουραστική μέρα, ευτυχία είναι να κάτσεις στο σπίτι σου ήρεμος, με τους δικούς σου ανθρώπους, μακριά απ’ όλο αυτό που ζεις στη δουλειά. Και είναι σημαντικό να έχεις σύντροφο που σε βοηθάει σε αυτό που κάνεις, όποιος έχει κάποιον που τον σαπορτάρει είναι δυνατός. Θέλεις έναν ώμο να ακουμπήσεις κάποια στιγμή, να πεις δυο-τρία πράγματα. Αυτό για μένα είναι έρωτας και αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά μου και είμαι πολύ καλά», έλεγε εκείνος στη Lifo.

Και η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα λόγια από αυτό το «είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή» που συχνά μας λένε οι celebrities από τη στιγμή που και οι δυο αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν στα social media τη σχέση τους. Instagram Official σου λένε οι ξένοι και άδικο δεν έχουν.