CELEBRITIES

Η Χρύσπα έχασε 10 κιλά χάρη στην καραντίνα, τη μαμά της και το φυστίκι Αιγίνης

Instagram.com/xryspa

Δεν υπάρχει περίπτωση να ρωτήσεις κάποιον αν τον επηρέασε η καραντίνα και να σου απαντήσει αρνητικά. Λίγο έως πολύ, η πολύμηνη κοινωνική απομόνωση έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας. Κάποιοι δυσκολεύτηκαν περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Ορισμένοι βγήκαν απόλυτα εξουθενωμένοι και άλλοι εντελώς ανανεωμένοι. Στην περίπτωση της Χρύσπας, ισχύει το δεύτερο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Παντού», την Πέμπτη 22 Ιουλίου, η Χρύσπα παρέθεσε τα θετικά που της πρόσφερε η καραντίνα, περιέγραψε τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού στην Αίγινα (εκεί που μένει το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω της πανδημίας) με σκοπό να αποφευχθεί το ενδεχόμενο του τοπικού lockdown, τύπου Μυκόνου. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, αναφέρθηκε στην ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου της, κοντά στην οικογένειά της και τους φίλους της. Γεγονός που σπάνιζε όσο βρισκόταν στην Αθήνα.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της τραγουδίστριας

Ο ποιοτικός χρόνος στο νησί, λοιπόν, τα μαγειρευτά της μαμάς της και οι σαλάτες με ντόπια προϊόντα, ήταν αυτά που εν τέλει τη βοήθησαν να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση και να χάσει 10 κιλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Χρύσπα αποκάλυψε ένα από τα γεύματα που περιλαμβάνει η διατροφή της, φτιάχνοντας on camera μία σαλάτα με μαρούλι, λικέρ από φιστίκι Αιγίνης ως dressing, ντόπιο τυρί σαν κατίκι, τοματίνια και ψιλοκομμένο φιστίκι Αιγίνης. Όπως αποκάλυψε, η συγκεκριμένη σαλάτα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους.

Η Χρύσπα έχει μιλήσει για τη μάχη της με τα κιλά και τις εξαντλητικές δίαιτες

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο “Your Face Sounds Familiar” το 2019, η Χρύσπα βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την πορεία της στον χώρο του τραγουδιού, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τον γάμο της, αλλά και τη μάχη της με τα κιλά.

«Εγώ πάντα είχα θέμα (με τα κιλά μου). Αλλά από ένα σημείο και μετά, δεν ήταν προσωπικό. Άλλοι μου το φορούσαν. Προσωπικά δεν είχα θέμα. Δεν με ενδιέφερε. Και δέκα κιλά πάνω να ήμουν και δέκα κιλά κάτω, δεν με ένοιαζε ποτέ. Και όταν είσαι πιο πιτσιρίκι και λόγω της δουλειάς, η εικόνα σου πρέπει να είναι συγκεκριμένη. Εκεί, μου δημιούργησαν μέσα μου τη σκέψη ότι πρέπει να χάσω κιλά. Έφτανα σε εξαντλητικό σημείο. Έκανα κακό στον εαυτό μου» είχε αναφέρει η τραγουδίστρια σχετικά τα κιλά της.

«Γινόταν από όλους, αλλά όχι από σύντροφο. Δεν θα το ανεχόμουν. Αν δεν σου αρέσει, φεύγεις. Όταν είσαι 20 χρόνων, οφείλεις να ακούς τους ανθρώπους που ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω», σημείωσε η Χρύσπα σχετικά με τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας που τη συμβούλευαν να αδυνατίσει.

«Έχω φτάσει σε σημείο να λιποθυμήσω από την αδυναμία, όταν είχαμε τους προκριματικούς για τη Eurovision με τον Μαρτάκη και την Καλομοίρα. Στα παρασκήνια, πριν βγω στη σκηνή. Έκανα μια εξαντλητική δίαιτα και δεν την πάλευα, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη. Έχω κάνει κακό στον εαυτό μου με αυτά τα ακραία πράγμα. Εγώ το πήρα απόφαση ότι θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και ότι πρέπει να κάνω πράγματα που μου προκαλούν ευεξία και υγεία. Μέχρι εκεί», κατέληξε η Χρύσπα.