CELEBRITIES

Η Χρύσα Ρώπα μιλάει για τον Θανάση Λάλα και δεν στάζει μέλι: «Δεν θέλω επικοινωνία»

PAPADAKIS PRESS/ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ

Στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα Ρώπα. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρώην σύζυγό της, Θανάση Λάλα, τη χειριστική σχέση τους, τις παράλληλες σχέσεις του τελευταίου και τον γιο της. Η ανακάλυψη πως είναι υιοθετημένη και ο τρόπος που το έμαθε όταν ήταν ακόμα έφηβη, αλλά και ο Πέτρος Φιλιππίδης, έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης.

«Ο Θανάσης Λάλας είναι ένας άνθρωπος με εξουσία. Ένας δημοσιογράφος ο οποίος ήταν στον Τύπο και υπηρετούσε μια μεγάλη εξουσία. Αυτό δίνει μια δύναμη, μια εξουσία. Όταν είσαι μέσα στο βαρέλι με την εξουσία, οι άνθρωποι γύρω σου, σε βλέπουν διαφορετικά. Υπήρχαν 2 ζωές παράλληλες οι οποίες δεν συναντήθηκαν ποτέ», δήλωσε η Χρύσα Ρώπα, αναφερόμενη στην εξουσία του Θανάση Λάλα λόγω της θέσης του στον χώρο των ΜΜΕ και στον ρόλο που έπαιξε αυτή η εξουσία στη σχέση με τους γύρω του.

«Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας, κατά τις οποίες κάποιος δίπλα μας νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα. Απέκτησα φίλους, αλλά και εχθρούς, απ’ όλο αυτό. Ήταν για κακό αυτό», πρόσθεσε η Χρύσα Ρώπα, τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε η δημοσιότητα του πρώην συζύγου της, τόσο στη μεταξύ τους σχέση, όσο και στην καριέρα της.

Χρύσα Ρώπα: «Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, παράλληλες σχέσεις»

«Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, παράλληλες σχέσεις και ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Η αλήθεια ήταν ότι υπήρχαν κάποιες ανακαλύψεις, αλλά ήταν αυτό το εντάξει. Θα το δούμε έλεγα», ανέφερε η Χρύσα Ρώπα στη συνέχεια για το διαζύγιό της.

«Εμείς δεν έχουμε καμιά επικοινωνία. Καθόλου δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του. Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου. Είναι ένα είδος ασθένειας και λέγεται ναρκισσιστική διαταραχή. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν μπορείς να ξεφύγεις. Χειραγωγούσε το παιδί μου. Ήμουν σε μια φυλακή, σε ένα πράγμα που έπρεπε να σώσω τη σχέση με το παιδί μου. Εγώ ήμουν η τρελή», συμπλήρωσε η Χρύσα Ρώπα, διαβεβαιώνοντας πως δεν έχει καμία επαφή με τον Θανάση Λάλα και επισημαίνοντας τη χειριστική σχέση τους, αλλά και τον ρόλο που αυτή έπαιξε στη σχέση με τον γιο της. Όσο για τον τελευταίο, τον Κωνσταντίνο, η ηθοποιός ανέφερε πως «Είναι το μεγαλύτερο καλό που της έχει συμβεί».

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε για την περίοδο που έμαθε πως είναι υιοθετημένη

Η περίοδος που έμαθε ότι ήταν υιοθετημένη, όταν βρισκόταν στην εφηβεία, δεν έλειψε επίσης από τη συζήτηση. Η Χρύσα Ρώπα θυμήθηκε τις συγκινητικές εικόνες και τα συναισθήματα που ένιωσε όταν ενώθηκε με τη βιολογική δίδυμη αδερφή της. Από την κουβέντα δεν έλειψε και η συμφιλίωση με τους θετούς γονείς της.

«Καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έβλεπα τα σημάδια. Το ήξεραν όλοι εκτός από εμένα. Αυτό που με καθόρισε ήταν ότι μετά το έμαθα στην είσοδο μιας πολυκατοικίας, που ανεβαίναμε. Το είπε στην ψύχρα στη μάνα μου. Σιγά από το αυτό σου το έβγαλες;», ανέφερε στην αρχή η Χρύσα Ρώπα αναφερόμενη στον τρόπο που έμαθε για την υιοθεσία της.

«Όταν αναβήκαμε επάνω ο μπαμπάς μου θύμωσε πολύ και μου έλεγε αχάριστη γιατί κλαις; Εμείς που κάναμε τόσα για εσένα. Μόλις ειπώθηκε αυτό, διαλύθηκαν όλοι… Δεν θέλω να κάνετε για εμένα. Με ρωτήσατε; Αυτό το ψέμα έπαιξε μετά πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου», συνέχισε η Χρύσα Ρώπα, αναφερόμενη στο σοκαριστικό σκηνικό με τον μπαμπά της.

Όσα δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κοπέλες που αναζήτησε για να τους ζητήσει συγγνώμη

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπάρχουν λόγια. Ξέρεις τι; Κρίμα μωρέ, κρίμα. Όταν δούλευα με τον Πέτρο, ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο ατύχημα που είχε και έπεσε στη σκηνή, ήταν έναν μήνα στο νοσοκομείο. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό, δεν είχαμε και κοινούς φίλους. Το κους κους που κάνουμε δεν έχει σχέση με τις ζωές των άλλων.

Ήμουν στο Παρίσι και αναζήτησα τις κοπέλες για να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Καταρχάς ήμουν σε μια δουλειά που αφορούσε τις καταγγελίες και αν εγώ το ήξερα, δεν θα ήμουν… Δεν είχα ιδέα, δεν το φανταζόμουν. Συγγνώμη γιατί όσοι δεν ήμασταν θύματα, μια χαρά βολευόμασταν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα.