CELEBRITIES

Η Σοφία Καρβέλα νιώθει «άδεια» χωρίς τις βαλίτσες της. Η περιπέτεια στο αεροδρόμιο και η επιστροφή στις ΗΠΑ

Instagram.com/thesofiakarvela

Πού πάνε οι βαλίτσες όταν χάνονται στα αεροδρόμια; Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρακτικό αλλά κι ένα υπαρξιακό ερώτημα, ανάλογα με το ποιος το θέτει. Όταν το θέτει η Νίκη Μπάκουλη, σού δίνει και τις απαντήσεις. Όταν το θέτεις εσύ διαβάζοντας την εξομολόγηση που έκανε η Σοφία Καρβέλα μέσω των Instagram Stories της, τότε η διάθεση είναι σαφώς φιλοσοφική.

Η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τους δύο γιους της, Νικόλα και Νέστορα, που απέκτησε με τον σύντροφό της Θανάση Πανουργιά, με τον οποίο μένουν μόνιμα εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, τουλάχιστον για τους ενήλικες κάθε οικογένειας, κι έτσι η Σοφία Καρβέλα αφού ευχαριστήθηκε τις βουτιές και τη χαλάρωσή στα γαλάζια νερά της Ελλάδας πήρε τις βαλίτσες της και μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής της στις ΗΠΑ. Ωστόσο, όταν έφτασε δεν ξανασυναντήθηκε με τις βαλίτσες της για να τις πάρει και να γυρίσει σπίτι της. Οι βαλίτσες της χάθηκαν κι εκείνη βρέθηκε να το συνειδητοποιεί στο αεροδρόμιο του Newark.

«Άλλο ένα θύμα χαμένων βαλιτσών. Νευριασμένη όσο ποτέ. Είμαι πολύ υλίστρια γι’ αυτό είναι τραγικό για μένα», ανέφερε αρχικά η Σοφία Καρβέλα στα Instagram Stories της μέσα από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε από το αεροδρόμιο προς την πόλη. Στη συνέχεια μοιράστηκε τις σκέψεις της για το πώς θα φρόντιζε η ψυχολογία της να γίνει καλύτερη, γνωρίζοντας ότι θα το χρειαζόταν εφόσον έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι χωρίς τις βαλίτσες της και χωρίς τα παιδιά της που συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σοφία Καρβέλα Instagram.com/thesofiakarvela
Σοφία Καρβέλα

«Απλά δεν μπορώ να πάω σπίτι χωρίς τις χαμένες μου αποσκευές. Νιώθω άδεια. Θα πάω να φτιάξω τα νύχια μου. Με τη μίζερη χειραποσκευή μου. Και μετά θα πάω να κάνω yoga. Το να μπω σε ένα άδειο διαμέρισμα χωρίς βαλίτσες και χωρίς τα παιδιά θα ήταν πολύ κακό για την έτσι κι αλλιώς ευαίσθητη ψυχολογία μου τώρα. Παρεμπιπτόντως τα παιδιά δεν χάθηκαν. Είναι διακοπές, ενώ εγώ δουλεύω. Απλά λέω», έγραψε στη συνέχεια η Σοφία Καρβέλα.

Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικός χαρακτηρισμός το «άδεια» όταν η Σοφία Καρβέλα αναφέρεται στις χαμένες βαλίτσες της, αλλά ο καθένας έχει να αντιμετωπίσει τα δικά του «δράματα» κι όλοι μας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τα διαχειριστούμε. Το ίδιο κάνει και η Σοφία Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δεν ενδιαφέρεται για το αν η εικόνα της «τσαλακώνεται» στα social media της. Μιλά σε αυτά για τα σημαντικά, όπως οι κρίσεις πανικού ή οι αμβλώσεις που έχει κάνει και τα προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ που έχει αντιμετωπίσει, μιλά σε αυτά για τους δικούς της ανθρώπους όπως η μαμά της, ο σύντροφός της ή τα παιδιά της, και μιλά σε αυτό και για τα τετριμμένα και καθημερινά όπως το μανικιούρ και η yoga. Κι αν θέλει να χαρακτηρίσει τον εαυτό της υλίστρια, δημοσίως και ενώπιων όλων, το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μετά τη yoga και το μανικιούρ με σαφώς καλύτερη διάθεση έγραψε: «Ηρεμία μετά τη yoga. Ένα πράγμα ξέρω. Ποτέ δεν μετάνιωσα που γυμνάστηκα. Με κάνει λιγότερο και πιο χαρούμενο μ@@@@@. Κι αυτό είναι υπέροχο». Η Σοφία Καρβέλα απλά είναι ο εαυτός της στα social media. Και σε όποιον αρέσει, για τους άλλους δεν θα μπορέσει.

Πάντως το πρόβλημα με τις βαλίτσες και τις αεροπορικές πτήσεις παρατηρείται φέτος στο πλαίσιο του πολύ υπαρκτού air travel mess. Παγκοσμίως παρατηρούνται καθυστερήσεις πτήσεων και ακυρώσεις. Υπάρχει πρόβλημα επίσης με τον χρόνο αναμονής στον έλεγχο των διαβατηρίων και της ασφάλειας, όπως και με τις αποσκευές, που φτάνουν στον προορισμό τους με μεγάλη καθυστέρηση και αν πρόκειται για τις βαλίτσες που χάνεις πηγαίνοντας στο προορισμό των διακοπών σου, δεν αποκλείεται μέχρι να εντοπιστούν εσύ να έχεις γυρίσει στο σπίτι σου.