CELEBRITIES

Η Σία Κοσιώνη νιώθει «πρωτάκι» ετοιμάζοντας το κολατσιό του γιου της για το σχολείο και να το αποτέλεσμα

Μιχάλης Αρχοντίδης/ Papadakis Press

Τα σχολεία άνοιξαν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και το πρώτο κουδούνι ήχησε σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, εκτός από τα σχολεία σε περιοχές του θεσσαλικού κάμπου που δεν θα ανοίξουν μέχρι και την Παρασκευή 15/9 λόγω των καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel. Το ίδιο ισχύει και για τις Σποράδες.

Ανάμεσα, λοιπόν, στις μαμάδες που συνόδεψαν το παιδί τους την πρώτη μέρα στο σχολείο και μοιράστηκαν μαζί τους το ίδιο άγχος αλλά την ίδια αγωνία ήταν η Σία Κοσιώνη. Ο μικρός Δήμος που έχει αποκτήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη «πάτησε» για πρώτη φορά το πόδι του σε δημοτικό. Από εδώ και στο εξής θα βρίσκεται ανάμεσα στα πρωτάκια του σχολείου του.

Η Σία Κοσιώνη και ο γιος της, Δήμος, είναι πρωτάκια

Όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για ένα μεγάλο βήμα και μια σημαντική αλλαγή στη ζωή -τόσο του παιδιού όσο και των γονιών -που χρειάζεται καλη πρόετοιμασία, αρκετή υπομονή και πολύ κουράγιο. Αυτά τα εφόδια φαίνεται να τα έχει αποκτήσει ήδη από την πρώτη μέρα του σχολείου η Σία Κοσιώνη που ετοίμασε το κολατσιό του γιου της, δημιουργώντας το απόλυτο χάος στην κουζίνα. Περήφανη, στο τέλος, μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το ταπεράκι του μικρού Δήμου.

«Πρωτάκι αυτός, πιο πρωτάκι εγώ! Αν με δείτε με κύκλους στα μάτια το βράδυ θα είναι γιατί τη νύχτα ξυπνούσα κάθε μια ώρα από το άγχος μου. Το κολατσιό που του έβαλα μάλλον φτάνει για τρεις μέρες. Τρεις ώρες έκανε να συνέλθει η κουζίνα από το χάος που προκάλεσα. Τρεις φορές του είπα τα ίδια πράγματα. Για τρεις ζωές θα γελάει ο Κωστας μαζί μου! Όλα τέλεια! Τό’χουμε!!! Καλή αρχή σε μικρούς και μεγάλους!», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Σία Κοισιώνη που αγχώθηκε για την πρώτη μέρα του γιου της στο σχολείο αλλά τελικά τα κατάφερε. Ή, μάλλον, τα κατάφεραν.

Σία Κοσιώνη: «Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες»

«Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου, παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω, επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε», είχε δηλώσει παλιότερα στο Thema People η Σία Κοσιώνη.

Η πιο ειλικρινής απάντηση στο ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού

Μιλώντας στο περιοδικό Glow, η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων με ειλικρίνεια στην επιθυμία της να μην κάνει άλλο παιδί, αλλά και στο γεγονός πως η δημιουργία μεγάλης οικογένειας, δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά της.

«Δεν μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια. Τα 3 παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο. Λόγω κουράγιου και αντοχής», κατέληξε η ίδια.