CELEBRITIES

Η Salma Hayek με τον σύζυγο και την κόρη της, Valentina, στη Μύκονο. Θα ξεχειμωνιάσει Ελλάδα

Invision/AP Jordan Strauss

Από την Πάρο, όπου έζησε το δικό της γλέντι αλά ελληνικά, στη Μύκονο συνεχίστηκαν οι διακοπές για τη Salma Hayek τον εκατομμυριούχο σύζυγό της Francois Henri Pinault και την κόρη τους Valentina Paloma. Οι τρεις τους απαθανατίστηκαν στο νησί των Ανέμων σε πρωινή τους βόλτα φορώντας τις μάσκες τους. Και διακοπές και προστασία από τον κορονοϊό για την οικογένεια της Salma Hayek.

Η ηθοποιός έχει απολαύσει το μεγάλο ελληνικό καλοκαίρι στα νησιά των Κυκλάδων όπου μάλιστα γιόρτασε και τα 54α γενέθλιά της. «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είμαι υπερήφανη για ένα από τα 54 χρόνια μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, ειδικά τους fan μου που έφτιαξαν ως και ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram για τα γενέθλιά μου», έγραψε στις 2 Σεπτεμβρίου η Salma Hayek στο Instagram ποζάροντας με φόντο το μπλε του Αιγαίου. Και κάτι μας λέει ότι τα γενέθλια που πέρασε στην Ελλάδα έχοντας κοντά της τον σύζυγό της και την κόρη της ήταν μάλλον τα ωραιότερα.

Salma Hayek Η Salma Hayek με τον σύζυγό της Francois Henri Pinault και την κόρη τους Valentina, / NDP Photo Agency
Η Salma Hayek με τον σύζυγό της Francois Henry Pinault και την κόρη τους Valentina,

Η Salma Hayek έχει περιγράψει τον εαυτό της ως «πλάσμα του νερού», οπότε στις Κυκλάδες βρήκε σίγουρα τον εαυτό της βουτώντας στη θάλασσα. «Όταν είμαι δυστυχής μερικές φορές γίνομαι σκύλα. Κάποιες φορές πίνω μια μπύρα. Βοηθάει. Άλλες φορές κάνω ένα μπάνιο. Δεν είμαι ζώδιο του νερού αλλά είμαι πλάσμα του νερού, είμαι πιο ευτυχισμένη όταν βρίσκομαι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Κάτι ακόμα που βοηθά είναι η μουσική. Μου αρέσουν όλα τα είδη. Επίσης διαλογίζομαι», είχε πει σε συνέντευξή της η Salma Hayek.

Salma Hayek NDP Photo Agency

Salma Hayek NDP Photo Agency

Η 54χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι το γήρας δεν την απασχολεί πια. «Έκανα το πρώτο μου εξώφυλλο στο InStyle το 1998 όταν ήμουν 29. Το αγαπώ πολύ γιατί ήμουν η πρώτη Λατίνα που έμπαινε εξώφυλλο στο τεύχος “What’s Hot Now” του περιοδικού. Αυτό που θυμάμαι περισσότερο από τη δεκαετία των 20 μου ήταν ότι δεν ήθελα να γίνω 30 ετών», σημείωνε σε συνέντευξή της.

«Στην Αμερική συνήθιζαν να λένε στις ηθοποιούς ότι είχαν ημερομηνία λήξης στα 30. Γι’ αυτό φοβόμουν. Τώρα δεν με νοιάζει που μεγαλώνω. Όταν έγινα 40 και μετά 50, δεν με πείραξε καθόλου. Απλά χαίρομαι που υπάρχει αυτό το εξώφυλλο ως απόδειξη ότι κάποτε μπορούσα να κυκλοφορώ χωρίς σουτιέν. Αυτό δεν συμβαίνει πια», συμπλήρωνε με χιούμορ η Salma Hayek.

Η πολυτάλαντη Valentina και ο φόβος της Salma Hayek

Η ίδια άλλωστε έχει βρει την ευτυχία όχι στο πώς δείχνει, ούτε καν στην σπουδαία καριέρα της, αλλά «στην ικανοποίηση του να είσαι υπερήφανη για τις επιλογές σου», όπως έχει πει στο “The Edit”. Και η επιλογή που την κάνει κάθε μέρα υπερήφανη είναι ξεκάθαρα, αυτή του να αποκτήσει την 12χρονη σήμερα κόρη της Valentina. Σε εκείνη η Salma Hayek αναγνωρίζει πολλά ταλέντα.

NDP Photo Agency

«Ζωγραφίζει, θέλει να κάνει ταινίες, τόσο ως σκηνοθέτης όσο και ως πρωταγωνίστρια, και γράφει πολύ καλά. Μερικές φορές όταν διαβάζω έργα της νιώθω μια τάση να γίνω παραγωγός για αυτές τις ιστορίες της. Αλλά με σταματά και μου λέει ότι θα το κάνει μόνη της όταν μεγαλώσει», είχε πει στο Hello! Russia τον περασμένο Μάιο η Salma Hayek για την Valentina. Όπως σημείωσε η υπερήφανη μητέρα, η Valentina έχει επίσης ταλέντο στη μουσική, αφού παίζει πιάνο, κιθάρα και γιουκαλίλι.

«Οι τρομερές ικανότητές της είναι η αιτία του συνεχούς φόβου μου . Γιατί οι άνθρωποι με πολλά ταλέντα δεν καταφέρνουν να κάνουν κάτι τόσο μεγάλο στο τέλος», είχε συμπληρώσει εξηγώντας πώς φοβάται ότι η πραγματικότητα θα είναι σκληρή για την ταλαντούχα Valentina. «H Valentina κάνει πάντα αυτό που θέλει. Ποτέ δεν την ανάγκασα να κάνει τίποτα. Και αυτό σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει μάθει πώς να αντιστέκεται στην πίεση, πώς να ξεπερνά τα εμπόδια. Ξέρω από την εμπειρία μου ότι μόνο αν ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες για να οδηγηθείς στην σωστή κατεύθυνση. Αλλά τελικά νομίζω ότι όλα αυτά είναι μπροστά της», κατέληγε η Salma Hayek. Είπε κανείς τη λέξη υπερπροστατευτική ή είναι ιδέα μου;